Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Mes darėmės net 3 spintas Vesidoj, tai labai labai patenkinti - taip kruopščiai padarė ir kokybiškai - jokių problemų nepastebėjom. Vyrai dirbo iki vėlumos: jokių delsimų ar parūkymų. Projektuotojas net užsisakant patarė dėl medžiagų, spalvų ir panašiai - jokių kabliukų
Su Emira nesusidūriau, tad nieko negaliu pakomentuot
Atsakyti
as kelias dienas atgal uzsisakiau Vesidoi spinta didziule smile.gif taip maloniai aptarnavo ir dar nuolaida 20 pr dave bigsmile.gif

na man ir nesake, tol kol pati neuzklausiau, as visur klausineju lotuliukas.gif ipratusi, kai uzsiminiau ji pazejo i mane ir tyliai pasake galim 20 pr skirti butent sio stiliaus spintai..na taip mane is sugunde, teko pirkti ax.gif
tai man montavimas ir atvezimas kaip ir uz dyka gavosi 260 lt
Atsakyti
mes daremes vesidoje,labai esu patenkinta ir kokybe ir darbu.... dirba svariai,kai isvazevo pastate spinta,nebuvo nei vienos dulkes mirksiukas.gif ir dirba labai greitai 4u.gif
Atsakyti
O kokios kainos Vesidoi?
Atsakyti
QUOTE(Svaigule @ 2008 02 01, 15:43)
Projektuotojas net užsisakant patarė dėl medžiagų, spalvų ir panašiai - jokių kabliukų

O kokioj vietoj užsakinėjai? Nes Vesida Vilniuje yra keliuose vietose, tai noriu žinoti, kur geriausiai pakonsultuoja blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 02 05, 14:45)
O kokioj vietoj užsakinėjai? Nes Vesida Vilniuje yra keliuose vietose, tai noriu žinoti, kur geriausiai pakonsultuoja  blush2.gif.

Mes užsakinėjome Alytuje:)
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 02 05, 11:16)
mes daremes vesidoje,labai esu patenkinta ir kokybe ir darbu.... dirba svariai,kai isvazevo pastate spinta,nebuvo nei vienos dulkes  mirksiukas.gif ir dirba labai greitai  4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu,vienas grezia,o kitas su siurbliu traukia mirksiukas.gif ne dulkeles thumbup.gif jau keli metai naudojuos vesidos spinta ir viskas thumbup.gif
uzsakinejau Kaune,Is Savanoriu Vesidos pabegau,nes labai nemaloni konsultante pasitaike blink.gif radau juos Elektromarkete Pramones pr. tai ten vyrukas thumbup.gif
Emiroj nepatiko,nes kazkokia keista konsultante paskaiciavo kosmosa doh.gif
Atsakyti
na seip VESIDOJE nera labai pigu,bet kokybe verta tu pinigu manau! 4u.gif
Atsakyti
Mes ir Vesidoj thumbup.gif . Ant veidrodžio radau keletą taškiukų, kaip klijuota plėvelė iš blogosios pusės matyt pakliuvu nešvarumu, na kaip musės pakakota atrodė doh.gif , niekas kitas daugiau iš namiškių nepastebėjo ir ką man užsiminus išsivežė duris ir be jokių ceremonijų atvežė naujas 4u.gif
Atsakyti
Tai patarkit kur geriausia Vilniuje konsultuoja ir daro is Vesidos,nes kaip suprantu ne viena taska turi.Reikia,kad konsultante ismanytu ir patartu 4u.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
jooo, Vesidoj kokybe tai thumbup.gif toks pat ir aptarnavimas, bet va kainos, tai oho unsure.gif na mes negalejom leisti sau tokio malonumo, uz 3 duru spinta motuojama i lubas ir grindis, o vidus tik su lentynom ir lentynelem(be stalciu)kainuotu mums 3600lt
grazus daiktas, bet ir kaina grazi, gaila verysad.gif mes spintai is savo biudzeto skyrem max 2200lt.

Papildyta:
tiesa, i Emira ryt ruosiames nuvaziuoti, tai galesiu gal ka parasyt
Atsakyti
Ruošiamės miegamajame užsisakyti spintą su stumdomosiomis durimis, spintos viduje puikiai žinau, ko man reikia, tačiau niekaip neapsisprendžiu dėl durų doh.gif . Šiaip labai gražu veidrodinės durys: ir estetiškai atrodo, ir erdvę didina smile.gif , tačiau mūsų spinta sovėtų priešais langą g.gif , ar nepradėtų erzinti atsišviečiantis nuo lango šviesos vaizdas ? g.gif Kaip Jūs manote ? 4u.gif smile.gif Veidrodinės durys nėra būtinybė, nes turim visą veidrodinę spintą prieškambaryje, tačiau užsisakius kitokias (ne veidrodines) duris, ar nepradės erzinti "dėžės vaizdas po nosimi" rolleyes.gif 4u.gif smile.gif Ačiū už patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAPUTĖ: 16 vasario 2008 - 16:18