Mes darėmės net 3 spintas Vesidoj, tai labai labai patenkinti - taip kruopščiai padarė ir kokybiškai - jokių problemų nepastebėjom. Vyrai dirbo iki vėlumos: jokių delsimų ar parūkymų. Projektuotojas net užsisakant patarė dėl medžiagų, spalvų ir panašiai - jokių kabliukų
Su Emira nesusidūriau, tad nieko negaliu pakomentuot
as kelias dienas atgal uzsisakiau Vesidoi spinta didziule taip maloniai aptarnavo ir dar nuolaida 20 pr dave
na man ir nesake, tol kol pati neuzklausiau, as visur klausineju ipratusi, kai uzsiminiau ji pazejo i mane ir tyliai pasake galim 20 pr skirti butent sio stiliaus spintai..na taip mane is sugunde, teko pirkti
tai man montavimas ir atvezimas kaip ir uz dyka gavosi 260 lt
na man ir nesake, tol kol pati neuzklausiau, as visur klausineju ipratusi, kai uzsiminiau ji pazejo i mane ir tyliai pasake galim 20 pr skirti butent sio stiliaus spintai..na taip mane is sugunde, teko pirkti
tai man montavimas ir atvezimas kaip ir uz dyka gavosi 260 lt
mes daremes vesidoje,labai esu patenkinta ir kokybe ir darbu.... dirba svariai,kai isvazevo pastate spinta,nebuvo nei vienos dulkes ir dirba labai greitai
O kokios kainos Vesidoi?
QUOTE(Svaigule @ 2008 02 01, 15:43)
Projektuotojas net užsisakant patarė dėl medžiagų, spalvų ir panašiai - jokių kabliukų
O kokioj vietoj užsakinėjai? Nes Vesida Vilniuje yra keliuose vietose, tai noriu žinoti, kur geriausiai pakonsultuoja .
QUOTE(Saja @ 2008 02 05, 14:45)
O kokioj vietoj užsakinėjai? Nes Vesida Vilniuje yra keliuose vietose, tai noriu žinoti, kur geriausiai pakonsultuoja .
Mes užsakinėjome Alytuje:)
QUOTE(Signa... @ 2008 02 05, 11:16)
mes daremes vesidoje,labai esu patenkinta ir kokybe ir darbu.... dirba svariai,kai isvazevo pastate spinta,nebuvo nei vienos dulkes ir dirba labai greitai
pritariu,vienas grezia,o kitas su siurbliu traukia ne dulkeles jau keli metai naudojuos vesidos spinta ir viskas
uzsakinejau Kaune,Is Savanoriu Vesidos pabegau,nes labai nemaloni konsultante pasitaike radau juos Elektromarkete Pramones pr. tai ten vyrukas
Emiroj nepatiko,nes kazkokia keista konsultante paskaiciavo kosmosa
na seip VESIDOJE nera labai pigu,bet kokybe verta tu pinigu manau!
Mes ir Vesidoj . Ant veidrodžio radau keletą taškiukų, kaip klijuota plėvelė iš blogosios pusės matyt pakliuvu nešvarumu, na kaip musės pakakota atrodė , niekas kitas daugiau iš namiškių nepastebėjo ir ką man užsiminus išsivežė duris ir be jokių ceremonijų atvežė naujas
Tai patarkit kur geriausia Vilniuje konsultuoja ir daro is Vesidos,nes kaip suprantu ne viena taska turi.Reikia,kad konsultante ismanytu ir patartu
Buciau labai dekinga
Buciau labai dekinga
jooo, Vesidoj kokybe tai toks pat ir aptarnavimas, bet va kainos, tai oho na mes negalejom leisti sau tokio malonumo, uz 3 duru spinta motuojama i lubas ir grindis, o vidus tik su lentynom ir lentynelem(be stalciu)kainuotu mums 3600lt
grazus daiktas, bet ir kaina grazi, gaila mes spintai is savo biudzeto skyrem max 2200lt.
Papildyta:
tiesa, i Emira ryt ruosiames nuvaziuoti, tai galesiu gal ka parasyt
grazus daiktas, bet ir kaina grazi, gaila mes spintai is savo biudzeto skyrem max 2200lt.
Papildyta:
tiesa, i Emira ryt ruosiames nuvaziuoti, tai galesiu gal ka parasyt
Ruošiamės miegamajame užsisakyti spintą su stumdomosiomis durimis, spintos viduje puikiai žinau, ko man reikia, tačiau niekaip neapsisprendžiu dėl durų . Šiaip labai gražu veidrodinės durys: ir estetiškai atrodo, ir erdvę didina , tačiau mūsų spinta sovėtų priešais langą , ar nepradėtų erzinti atsišviečiantis nuo lango šviesos vaizdas ? Kaip Jūs manote ? Veidrodinės durys nėra būtinybė, nes turim visą veidrodinę spintą prieškambaryje, tačiau užsisakius kitokias (ne veidrodines) duris, ar nepradės erzinti "dėžės vaizdas po nosimi" Ačiū už patarimus