QUOTE(spintu.meistrai @ 2007 07 11, 15:45)
Paskaičiavome Jūsų užklausimą. Spintos su matiniu stiklu ir aliumininiais rėmeliais kaina būtų 2690 Lt, o jei vietoj matinio stiklo būtų paprasta plokštė kaina būtų 2200 Lt. Į kainą įeina ir atvežimas iki Vilniaus.
Pridedame keleta spintos paveiksliukų:
Ačiū spintų meistrai už įdomius pasisakymus. Aš pažiūrėjau šį paveiksliuką ir man kilo keletas klausimų apie jūsų spintą:
1. Jei spinta yra 2 metrų pločio, tai Jūs ją dalinate pusiau? (jos vidinę dalį...). Jei taip, tai kaip tuomet atsidarys stalčiai? Juk turėtų kabintis už durų...? Jei stalčių pusėje skyrius yra siauresnis (sakykim susiaurinote iki 800mm), ar tuomet nebiijote, kad likusi dalis (dešinėje)bus ape 1200mm ir toje dalyje perlinks lentynos dėl didelio pločio?
2. Jei spinta yra 2700mm aukščio, ar nėra apribota galimybė naudotis spalvų įvairove? Turiu omenyje, tai,kad kai kurių gamintojų (o, beje dažniausiai modernesnių spalvų) plokštės matmenys yra 2655mm ir kt mažesni? Ar nepabrangs spinta, pasirinkus kitą gamintoją, jei jų kainos skiriasi?
3. Ar nerekomenduotumėte prie sienos dėti juostelę iš plokšės toje vietoje, kurioje durys atmušinės sieną? Juk laikui bėgant ta vieta bus nepataisomai nudaužyta šepetėlio, kuris apsineša dulkėmis ir neša 'purvą' ant sienų (ypač dažytų). O ta vieta nėra paslėpta ir nuolat atveriama?
4. Jei spintos gylis yra 500mm kiek tuomet užima vietos jūsų stumdoma sistema? Jei standartiškai apie 90-100mm, tuomet vidinėje dalyje lieka apie 400mm. Jei Jūsų stalčius turi priekinį skydelį (žinoma turi) ir vidinius (priekyje ir gale) tuomet vidinis stalčiaus gylis bus apie 350mm ir 750mm plotis? Ar manote, kad tokie stalčiai būtų funkcionalūs atsižvelgiant į tai, kad stalčius sudėtingas spintos elementas ir yra brangesnis? Ar verta tokioje vietoje tuomet jį dėti?
5. Jei Jūsų stalčiai tokio didžiulio pločio, tuomet kokius bėgelius jūs naudojate, kadangi jie beveik komodiniai? Ar nebijote, kad naudojant 'standartinius' (populiariausius spintose, pigesnius, kurių užtenka standartinių pločių stalčiams) bėgelius, šie komodos dydžio stalčiai gali neatlikti normaliai (švariai atsidarinėti, išsikraipyti, kristi) savo funkcijų dėl bėgelių įstatytų į sieninę spintą? Tuo labiau, kad gali tekti statyti pačiam žmogui pagal jūsų brėžinį?
6. Ką Jūs rekomenduotumėte daryti, jei pas mane yra 'gyvos, plaukiojančios grindys', o spinta yra sieninė ir prisukta prie sienų? Ar ji prisukta prie grindų? Ir ar nėra tame techninių trukumų?
Labai būčiau dėkingas už atsakymus ir atleiskite, kad taip gilinuosi i smulkmenas, kurios mano manymu gali turėti įtakos esmei ir ją iškraipyti.