Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(linnn @ 2007 12 07, 19:03)
na nebent, tau jo nereikia kaip veidrodžio, tai tada taip. Bet iš draugų patirties galiu pasakyti, kad jei tai bus pagrindinis veidrodis namie - jis turi būti netonuotas ir paprasčiausiai veidrodis. Nes pas juos buvo su tokia permatoma spalva (kaip sniegutis, kažkas tokio)) taip papuoštas smulkiais kvadračiukais. Tie papuošimai buvo reti, bet sakė labai nepatogu žiūrėti.

o moteris bet kokiame amžiuje yra graži  mirksiukas.gif

Veidrodžio mums reikia, bet tai nebus pagrindinis veidrodis namie. Tiesiog prieškambario veidrodis ax.gif

Moteris yra graži nepaisant to, kiek veidrodžių ji namie turi mirksiukas.gif

P.S. na, jei apie amžių, tai nesu pacankė, bet ir iki tetulytės man dar toloka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 12 07, 20:17)
Veidrodžio mums reikia, bet tai nebus pagrindinis veidrodis namie. Tiesiog prieškambario veidrodis  ax.gif

Moteris yra graži nepaisant to, kiek veidrodžių ji namie turi  mirksiukas.gif

P.S. na, jei apie amžių, tai nesu pacankė, bet ir iki tetulytės man dar toloka  biggrin.gif

labai fainai surasei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele14 @ 2007 12 12, 17:05)
labai fainai surasei  drinks_cheers.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 12 07, 18:09)
bet jei padalinsi veidrodį, tai jis praras prasmę kaip veidrodis, nes negalėsi savęs apžiūrėti normaliai

As irgi noriu sudalinti veidrodi - gal kuri turite, ar tikrai labai blogai matosi? Man padalintas zymiai graziau atrodo, bet tai butu pagrindinis namu veidrodis...
Atsakyti
Aš užsisakiau duris su vientisu tonuotu veidrodžiu. Vakar atvežė, tai biski nusigandau, nesitikėjau, kad bus toks tamsus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 12, 19:54)
taip pat labai fainas dalykas yra istraukiama pakaba kelnems, bet nezinau ar ju yra pirkti, mes viska pirkomes IKEA parduotuvej wink.gif

kai turesiu laiko idesiu viska vaizdziai parodyti

Sveikutė, gal įdėtum nuotraukytę tos pakabos kelnėms, neįsivaizduoju kaip ji atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2007 12 13, 18:17)
Sveikutė, gal įdėtum nuotraukytę tos pakabos kelnėms, neįsivaizduoju kaip ji atrodo  g.gif
taigi ir nuoroda įdėta prieš pora puslapių g.gif
kelnėm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 13 gruodžio 2007 - 16:21
Aciu uz nuorodele, man nereikejo vel deti wink.gif

na manau suparanti kaip jos kabinamos? lenkiamos per puse ir uzdedamos ant vieno is pagaliu... nemoku paaiskinti, bet manau tikrai turetu buti aisku is nuotraukos.... labai patogi beje! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 12 13, 17:38)
Aciu uz nuorodele, man nereikejo vel deti wink.gif

na manau suparanti kaip jos kabinamos? lenkiamos per puse ir uzdedamos ant vieno is pagaliu... nemoku paaiskinti, bet manau tikrai turetu buti aisku is nuotraukos.... labai patogi beje!  thumbup.gif

Ačiū už paaiškinimus 4u.gif Dar klausimukas - ar Gdansko IKEA pirkai visą įrangą, nes pažiūrėjau kontaktus, tai lyg ir arčiausia parduotuvė ten g.gif Ir jei gali dar parašyk, kur veidrodį pirkot, kaip supratau ne ten pat?
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2007 12 14, 12:21)
Ačiū už paaiškinimus  4u.gif  Dar klausimukas - ar Gdansko IKEA pirkai visą įrangą, nes pažiūrėjau kontaktus, tai lyg ir arčiausia parduotuvė ten g.gif  Ir jei gali dar parašyk, kur veidrodį pirkot, kaip supratau ne ten pat?

taigi visokiu irangu spintoms yra ir Lietuvoje, ir pigesniu ir brangesniu. nebutina iki Lenkijos lekti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2007 12 14, 11:21)
Ačiū už paaiškinimus  4u.gif  Dar klausimukas - ar Gdansko IKEA pirkai visą įrangą, nes pažiūrėjau kontaktus, tai lyg ir arčiausia parduotuvė ten g.gif  Ir jei gali dar parašyk, kur veidrodį pirkot, kaip supratau ne ten pat?

Man rodos, kad Varsuvoje arciausiai g.gif mes apsipirkinejome Varsuvoje.... o veidrodi pirkom kazkokioj firmoj, kuri veidrodziais perekiauja wink.gif
mes gyvenam PL taigi mums nera problemu su transportu, bet manau, kad LT irgi gamima surasti firmu prekiaujanciomis pan. produkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 12 14, 12:27)
taigi visokiu irangu spintoms yra ir Lietuvoje, ir pigesniu ir brangesniu. nebutina iki Lenkijos lekti  unsure.gif

Gal galėtum parašyt, kur konkrečiau, nes nerandu doh.gif
Atsakyti