Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(GAJANA @ 2007 12 05, 22:23)
idedu savo stumdoma spinta miegamajam  4u.gif

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]

labai grazi spinta

p.s. as irgi pirkau tokia pacia patalyne su apsaugom savo kleckui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele14 @ 2007 12 06, 12:03)
Sveika  smile.gif ,

Spintu vidaus iranga www.spintos.lt

mirksiukas.gif

Labai aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2007 12 05, 23:23)

Labai faina, primena japoniska stiliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2007 12 05, 22:23)

NEREALI thumbup.gif thumbup.gif Jei nepaslaptis, kiek kainavo varstoma dalis? rolleyes.gif
Aš norėčiau tokio varianto, tik veidrodį dar reikėtų įkomponuoti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 12 06, 17:42)
NEREALI  thumbup.gif  thumbup.gif Jei nepaslaptis, kiek kainavo varstoma dalis?  rolleyes.gif
Aš norėčiau tokio varianto, tik veidrodį dar reikėtų įkomponuoti  mastau.gif

ta prasme vien durys? jei vien durys tai nepasakysiu, o bendra kaina su lentynom tai 4300 Lt
Atsakyti

O man atrodo, kad veidrodis visa vaizda ir sugadins g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2007 12 06, 17:07)
ta prasme vien durys? jei vien durys tai nepasakysiu, o bendra kaina su lentynom tai 4300 Lt

Ta prasme taip mirksiukas.gif Na bet galima preliminariai primest, kad maždaug apie 1000 mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabriele14 @ 2007 12 06, 17:47)
O man atrodo, kad veidrodis visa vaizda ir sugadins  g.gif

Na, žiūrint dar kaip įkomponuosi jį g.gif Nebūčiau tokia kategoriška mirksiukas.gif
Atsakyti

Papildyta:
Na, žiūrint dar kaip įkomponuosi jį g.gif Nebūčiau tokia kategoriška mirksiukas.gif
[/quote]

as ne kategoriska 4u.gif , tik svarstau kaip tada vaizdelis pasikeistu smile.gif
Atsakyti
[quote=Gabriele14,2007 12 07, 15:34]
Papildyta:
[/quote]
as ne kategoriska 4u.gif , tik svarstau kaip tada vaizdelis pasikeistu smile.gif
[/quote]

Mano pasvarstymai tai maždaug tokie mastau.gif -
veidrodis vidurinėje varstomoj daly, lygiai taip pat ''padalintas'' apdailinėm juostelėm (ar kaip ten jos teisingai vadinasi blush2.gif ) į lygias septynias dalis kaip ir likusios durys rolleyes.gif Nežinau, ar aiškiai parašiau ax.gif
Atsakyti
bet jei padalinsi veidrodį, tai jis praras prasmę kaip veidrodis, nes negalėsi savęs apžiūrėti normaliai
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 12 07, 17:09)
bet jei padalinsi veidrodį, tai jis praras prasmę kaip veidrodis, nes negalėsi savęs apžiūrėti normaliai

Bet tie padalinimai bus simboliški, nestambūs ir nemanau, kad veidrodis praras funkcionalumą rolleyes.gif Mano poreikiams užteks, nes nesistaipau prieš jį, išaugau jau iš ''manekenės'' amžiaus biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 12 07, 18:40)
Bet tie padalinimai bus simboliški, nestambūs ir nemanau, kad veidrodis praras funkcionalumą  rolleyes.gif Mano poreikiams užteks, nes nesistaipau prieš jį, išaugau jau iš ''manekenės'' amžiaus  biggrin.gif  mirksiukas.gif

na nebent, tau jo nereikia kaip veidrodžio, tai tada taip. Bet iš draugų patirties galiu pasakyti, kad jei tai bus pagrindinis veidrodis namie - jis turi būti netonuotas ir paprasčiausiai veidrodis. Nes pas juos buvo su tokia permatoma spalva (kaip sniegutis, kažkas tokio)) taip papuoštas smulkiais kvadračiukais. Tie papuošimai buvo reti, bet sakė labai nepatogu žiūrėti.

o moteris bet kokiame amžiuje yra graži mirksiukas.gif
Atsakyti