Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(une @ 2007 11 26, 14:14)
Neryte, o gal gali parodyt kaip realiai ta batu lentyna atrodo?  4u.gif  ar tikrai patogi?
gal dar ka gero pasiulysi? man dar spinta tai kaip spinta, bet i drabuzine noriu prisidet maximaliai visko patogumui... smile.gif

hm... ta lentyna pas mus apacioje tai nezinau kaip as tau nufotkinti galeciau... nelabai gausis bet gal veliau pabandysiu

QUOTE(Vita @ 2007 11 26, 14:15)
Ne tokie krepšiai pas jus? Na, katalogą aš turiu ir i-nete viskas sutampa, ta prasme sakiau. Aš tik katalogą pernykštį turiu, iš Suomijos namų parodos parsivežiau, kurioje nemažai Ikea baldų mačiau.

ne pas mus tokie
http://www.ikea.com/...oducts/90106790
kaip matai jie yra su begeliais, ir su dailesnem apvadelem (gal ir ne taip vadinasi) ir patogiau paimti... buna sidabarines ir sampanines spalvos... pas mus visa serija is Komplement serijos (tiek batam padekliukai, tiek kelnem)
Papildyta:
o cia is Katalogo tos lentyneles batams
http://www.ikea.com/...oducts/90106078

ir dar kelnem
http://www.ikea.com/...oducts/70106786
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 11 26, 14:15)
o gal galit imesti nuoroda kur tie krepsiai metaliniai? as lenkiskai nemoku unsure.gif

cia gali pabandyti aplinkui pavaikscioti... wink.gif

noreciau gal ir as kaip Vita, nevaziuot ir uz mokesti, kad man parveztu, bet kazkaip neramu ar viska as nusipirksiu g.gif ten juk reikia zinoti kiek, kokiu tvirtinimu reikia ir pns... ar ne?

Neryte, aciu wink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 26 lapkričio 2007 - 14:59
daugumoje elementu (krepsiai, spintos, kedes, foteliai, taburetes, lovos ar dar kokie velniai smile.gif ) yra montavimo elementai viduje, taigi nereikia papildomai pirkti jokiu varzteliu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Spinta pabaigem, kaip ir zadejau idedu nuotrauka...
tik neiseina jos graziai nufotkinti, nes siauras koridorius ir apsvietimo dar truksta (vyras darys virs spintos apsvietima... uzsidegs automatiskai nuo atidaromu spintos duru)... del apsvietimo plokstes spalvos nelabai matosi, bet realia spalva jau rodziau wink.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki, aš turiu klausimą spintų meistrui 4u.gif
kiek kainuotų mums toks variantas-
aukšt. plot. gyl.: 2450x2420x450 mm
be rėmo, nes konstrukcija numatyta montuoti nišoje
trys dalys po 783mm (dvi pertvaros)
trys kabyklos (ištraukiamos, nes mažas gylis), 10 lentynėlių
varstoma dalis - dvi dalys uosis, viena - veidrodis skaidrus su apsaugine plėvele.
bėgeliai ir kt apdaila -aliuminis, sidabr.+ apsauginės šluotelės.

Tikiuosi suprantamai aprašiau ax.gif
Lauksiu bent preliminaraus paskaičiavimo, dėkui smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.Gal kas zinot kur butu galima pasiziureti spintu vidaus?Nesugalvoju,kaip pasidaryti kad butu talpu ,patogu ir ... ax.gif
Atsakyti
idedu savo stumdoma spinta miegamajam 4u.gif

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
labai grazu thumbup.gif man tokios pacios paciausios thumbup.gif ir pas mane tokia bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 12 05, 23:57)
labai grazu  thumbup.gif  man tokios pacios paciausios  thumbup.gif  ir pas mane tokia bus  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2007 12 05, 20:23)
idedu savo stumdoma spinta miegamajam  4u.gif

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]

gajana,labai grazi jusu spinta thumbup.gif thumbup.gif .Ir as panasios noriu.idomu is ko tos slankiojancios durys pagamintos ar cia plokste kazkokia???
Atsakyti
QUOTE(uogyyte @ 2007 12 06, 00:53)
gajana,labai grazi jusu spinta thumbup.gif  thumbup.gif .Ir as panasios noriu.idomu is ko tos slankiojancios durys pagamintos ar cia plokste kazkokia???

taip cia balinto uosio plokste wink.gif tai galima surasti kiekvienoj slankiojanciu firmu pardej, bet del tamsiai rudo profilio tai teko amn pavargti kol radau...
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2007 12 05, 20:56)
Sveikutes.Gal kas zinot kur butu galima pasiziureti spintu vidaus?Nesugalvoju,kaip pasidaryti kad butu talpu ,patogu ir ... ax.gif

Sveika smile.gif ,

Spintu vidaus iranga www.spintos.lt

mirksiukas.gif
Atsakyti