Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Vita @ 2007 11 26, 12:51)
Neryte, o tie tavo spintos krepšiai ir bėgeliai jiems IKEA'oj pirkti? Aš va paišausi drabužinei iš jų elementų, bet labai bijau dėl kokybės....

Acha is IKEA... del kokybes tai gali nebijoti, tikrai geras daiktas mirksiukas.gif
Atsakyti
O jūs ar tik profilius ar ir pačias lentynas vežėtės? Aš čia antra diena svaigstu, kainos nerealios, susidėčiau drabužinę kokią noriu. Susiradau kas už mokestį parveža, tik surašyt prekes ir kodus reiks, lentynas galvojau čia Lietuvoj darytis
Atsakyti
o kokios pas jus lentynos batams deti? gal kokiu patarimu turite is patirties?

Vita, drinks_cheers.gif as irgi ziurinejuosi is Ikea. galvojam gal patys nuvaziuot
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 11 26, 14:58)
o kokios pas jus lentynos batams deti? gal kokiu patarimu turite is patirties?

Vita, drinks_cheers.gif  as irgi ziurinejuosi is Ikea. galvojam gal patys nuvaziuot

Žinok man tas kelias iki Varšuvos tokią alergiją varo, tad susiradau kas parveža. Kataloge ir inete išsirinkau viską, sakė šeštadienį važiuoja ir parveš ir kainuos apie 100lt už parvežimą. Nors kad ir brangiau, manau apsimoka, nes pas mus krepšių spintoms pigiau nei 40lt aš ir nemačiau, o IKEA'os krepšys 10lt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vita: 26 lapkričio 2007 - 14:04
sakai? g.gif o kazin internete yra viskas kas ir kataloge?
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2007 11 26, 13:38)
O jūs ar tik profilius ar ir pačias lentynas vežėtės?  Aš čia antra diena svaigstu, kainos nerealios, susidėčiau drabužinę kokią noriu. Susiradau kas už mokestį parveža, tik surašyt prekes ir kodus reiks, lentynas galvojau čia Lietuvoj darytis

ne, lentynos yra darytos is normalios plokstes

QUOTE(Vita @ 2007 11 26, 14:03)
Žinok man tas kelias iki Varšuvos tokią alergiją varo, tad susiradau kas parveža. Kataloge ir inete išsirinkau viską, sakė šeštadienį važiuoja ir parveš ir kainuos apie 100lt už parvežimą. Nors kad ir brangiau, manau apsimoka, nes pas mus krepšių spintoms pigiau nei 40lt aš ir nemačiau, o IKEA'os krepšys 10lt...

tai kad pigiausias krepsys kainuoja 15 zl.... iseitu kazkur 13-14 litu, tiksliai dabar kurso nezinau....

o pas mus batai padeti irgi ant lentynos is IKEA, pirkom tokia metaline su skylutemis, ji montuojasi ne horizontaliai, o siek tiek kampu
Papildyta:
QUOTE(une @ 2007 11 26, 14:07)
sakai?  g.gif  o kazin internete yra viskas kas ir kataloge?

kaip suprast internete kaip ir kataloge? ar www. puslapyje tas pats kas popieriniame kataloge? jei taip tai taip... o parduotuveje dar daugiau visko nei kataloge smile.gif
Atsakyti
Neryte, o gal gali parodyt kaip realiai ta batu lentyna atrodo? 4u.gif ar tikrai patogi?
gal dar ka gero pasiulysi? man dar spinta tai kaip spinta, bet i drabuzine noriu prisidet maximaliai visko patogumui... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 26, 15:10)
ne, lentynos yra darytos is normalios plokstes
tai kad pigiausias krepsys kainuoja 15 zl.... iseitu kazkur 13-14 litu, tiksliai dabar kurso nezinau....
o pas mus batai padeti irgi ant lentynos is IKEA, pirkom tokia metaline su skylutemis, ji montuojasi ne horizontaliai, o siek tiek kampu
Papildyta:

kaip suprast internete kaip ir kataloge? ar www. puslapyje tas pats kas popieriniame kataloge? jei taip tai taip... o parduotuveje dar daugiau visko nei kataloge smile.gif

Ne tokie krepšiai pas jus? Na, katalogą aš turiu ir i-nete viskas sutampa, ta prasme sakiau. Aš tik katalogą pernykštį turiu, iš Suomijos namų parodos parsivežiau, kurioje nemažai Ikea baldų mačiau.
Atsakyti
o gal galit imesti nuoroda kur tie krepsiai metaliniai? as lenkiskai nemoku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2007 11 26, 15:03)

Laba, esu IKEA gerbeja, tad gal galite pasidalinti kas galetu parvezti is Lenkijos? Nes kiek klausiau savo draugu, niekas nevaziuoja i ta krasta..
Atsakyti
QUOTE(Plesnevskaja @ 2007 11 26, 15:23)
Laba, esu IKEA gerbeja, tad gal galite pasidalinti kas galetu parvezti is Lenkijos? Nes kiek klausiau savo draugu, niekas nevaziuoja i ta krasta..

Susiradau internete, www.skelbiu.lt
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2007 11 26, 15:29)
Susiradau internete, www.skelbiu.lt

Labai aciu uz atsakyma, bandysiu ieskot:)
Atsakyti