parodysiu savo spintukes
kol kas esu patenkinta
miegamojo
ir prieskambario
Kioske labai grazu ypac miegamojo
jei ne paslaptis kiek kainavo kas gamino ir kokie ten josios ismatavimai ilgis plotis tokia nemaza atrodo
jei ne paslaptis kiek kainavo kas gamino ir kokie ten josios ismatavimai ilgis plotis tokia nemaza atrodo
QUOTE(Nerutė @ 2007 11 04, 21:20)
Kioske labai grazu ypac miegamojo
aciu
man irgi jinai labai patinka
gamino vietiniai mazeikiu baldininkai (nieko visai vyriokai) kainavo 3590 ismatavimai: aukstis 225 cm, o plotis 308 cm
QUOTE(kioske @ 2007 11 04, 22:37)
aciu
gamino vietiniai mazeikiu baldininkai (nieko visai vyriokai) kainavo 3590 ismatavimai: aukstis 225 cm, o plotis 308 cm
komplimetai tavo baldziams
ir kaina padori, man 2 dure ir toli grazu ne tokia grazi beveik 3 tukst atsiejo o vakar sumasciau kur dar galima spinta padaryt tai va vel naujas galvos skausmas kaip kur kada uz kiek ir dar + jin pas man turetu but visiskai kampine - t.y nuo vienos sienos iki kitos sujungtu dvi sienas, jei aiskiai issireiskiau pagalvojau kad kaip holui nepadoriai daug vietos skirta o man truksta vietos daiktu pasidejimui
gamino vietiniai mazeikiu baldininkai (nieko visai vyriokai) ax.gif
Kioske,
aš irgi iš MŽK.
Ar negalėtum pasidalinti baldininkų koordinatėm?
Kioske,
aš irgi iš MŽK.
Ar negalėtum pasidalinti baldininkų koordinatėm?
Laba diena noreciau Spintu meistru patarimo, pagalbos
Noreciau prieskambario spintos
Ismatavimai:
Aukstis 238 cm
Plotis 153 cm
Gylis 50cm (viso)
Virsutine lentyna+2 batu lentynos. Rubai kabinami 3 eilemis priekiu
Buko spalvos laminatas.
2 stumdomos durys su naturalia plokste.
Aciu
Noreciau prieskambario spintos
Ismatavimai:
Aukstis 238 cm
Plotis 153 cm
Gylis 50cm (viso)
Virsutine lentyna+2 batu lentynos. Rubai kabinami 3 eilemis priekiu
Buko spalvos laminatas.
2 stumdomos durys su naturalia plokste.
Aciu
Sveiki. Mums reikia padaryti spinta, dar tiksliai nežinau išmatavimu ..Kur galėčiau rasti geru meistru , ar kokia firma, kad kaina butu normalesne.
QUOTE(ANDI @ 2007 10 19, 19:54)
Sveiki
Pribrendo reikalas užsisakyti spintą miegamajam ir prieškambary, tačiau niekaip neišsirenkame ko tiksliai norisi, kokius rėmelius rinktis: aliuminio ar plieno, kokios lentynėlės geriau, praktiškiau... Tad gal galite pasidalinti patirtimi apie spintas stumdomomis durimis, ką renkatės, kokiose firmose į ką atkreipti dėmesį
Labai lauksiu Jūsų nuomonių
Pribrendo reikalas užsisakyti spintą miegamajam ir prieškambary, tačiau niekaip neišsirenkame ko tiksliai norisi, kokius rėmelius rinktis: aliuminio ar plieno, kokios lentynėlės geriau, praktiškiau... Tad gal galite pasidalinti patirtimi apie spintas stumdomomis durimis, ką renkatės, kokiose firmose į ką atkreipti dėmesį
Labai lauksiu Jūsų nuomonių
Mes daremes spinta taigi galiu patarti is savo praktikos, kad labai patogu yra prepsiai istraukiami, o ne lentynos, nes jei gili spinta nepatogu isimti ir padeti drabuzius (krepsiai labai faini susidedi apatiniams, kojinems, salikams ir pan.), taip pat labai fainas dalykas yra istraukiama pakaba kelnems, bet nezinau ar ju yra pirkti, mes viska pirkomes IKEA parduotuvej
kai turesiu laiko idesiu viska vaizdziai parodyti
QUOTE(une @ 2007 11 12, 21:00)
Neryte, buk gera, idek ka mes kaip tik ruosiames i IKEA, tai labai labai domina... arb ajei cia nenori gal i meila atsiust galetum?
Sveikos,gal kas IKEA Vilniuj adresiuka gali parasyt Dekoju.
Nėra IKEA'os Lietuvoj
QUOTE(uogyyte @ 2007 11 12, 23:47)
Sveikos,gal kas IKEA Vilniuj adresiuka gali parasyt Dekoju.
jei gerai zinau tai lietuvoje nera IKEA