Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

parodysiu savo spintukes 4u.gif
kol kas esu patenkinta bigsmile.gif
miegamojo
user posted image
ir prieskambario
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 04 lapkričio 2007 - 21:13
Kioske labai grazu ypac miegamojo wub.gif wub.gif wub.gif
jei ne paslaptis kiek kainavo kas gamino ir kokie ten josios ismatavimai blush2.gif ilgis plotis 4u.gif tokia nemaza atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2007 11 04, 21:20)
Kioske labai grazu ypac miegamojo  wub.gif  wub.gif  wub.gif
jei ne paslaptis kiek kainavo kas gamino ir kokie ten josios ismatavimai  blush2.gif  ilgis plotis  4u.gif tokia nemaza atrodo  blush2.gif

aciu 4u.gif
man irgi jinai labai patinka wub.gif
gamino vietiniai mazeikiu baldininkai (nieko visai vyriokai) ax.gif kainavo 3590 ax.gif ismatavimai: aukstis 225 cm, o plotis 308 cm
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 11 04, 22:37)
aciu  4u.gif
man irgi jinai labai patinka  wub.gif
gamino vietiniai mazeikiu baldininkai (nieko visai vyriokai)  ax.gif kainavo 3590  ax.gif  ismatavimai: aukstis 225 cm, o plotis 308 cm

komplimetai tavo baldziams wink.gif
ir kaina padori, man 2 dure ir toli grazu ne tokia grazi beveik 3 tukst atsiejo blush2.gif o vakar sumasciau kur dar galima spinta padaryt tai va vel naujas galvos skausmas kaip kur kada uz kiek wink.gif ir dar + jin pas man turetu but visiskai kampine - t.y nuo vienos sienos iki kitos sujungtu dvi sienas, jei aiskiai issireiskiau blush2.gif pagalvojau kad kaip holui nepadoriai daug vietos skirta o man truksta vietos daiktu pasidejimui blush2.gif
Atsakyti
gamino vietiniai mazeikiu baldininkai (nieko visai vyriokai) ax.gif

Kioske,
aš irgi rolleyes.gif iš MŽK.
Ar negalėtum pasidalinti baldininkų koordinatėm?
Atsakyti
Laba diena noreciau Spintu meistru patarimo, pagalbos 4u.gif

Noreciau prieskambario spintos biggrin.gif

Ismatavimai:

Aukstis 238 cm

Plotis 153 cm

Gylis 50cm (viso)

Virsutine lentyna+2 batu lentynos. Rubai kabinami 3 eilemis ”priekiu”

Buko spalvos laminatas.

2 stumdomos durys su naturalia plokste.

Aciu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki. Mums reikia padaryti spinta, dar tiksliai nežinau išmatavimu ..Kur galėčiau rasti geru meistru , ar kokia firma, kad kaina butu normalesne. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 10 19, 19:54)
Sveiki  smile.gif

Pribrendo reikalas užsisakyti spintą miegamajam ir prieškambary, tačiau niekaip neišsirenkame ko tiksliai norisi, kokius rėmelius rinktis: aliuminio ar plieno, kokios lentynėlės geriau, praktiškiau... Tad gal galite pasidalinti patirtimi apie spintas stumdomomis durimis, ką renkatės, kokiose firmose į ką atkreipti dėmesį  4u.gif
Labai lauksiu Jūsų nuomonių
user posted image

Mes daremes spinta taigi galiu patarti is savo praktikos, kad labai patogu yra prepsiai istraukiami, o ne lentynos, nes jei gili spinta nepatogu isimti ir padeti drabuzius (krepsiai labai faini susidedi apatiniams, kojinems, salikams ir pan.), taip pat labai fainas dalykas yra istraukiama pakaba kelnems, bet nezinau ar ju yra pirkti, mes viska pirkomes IKEA parduotuvej wink.gif

kai turesiu laiko idesiu viska vaizdziai parodyti
Atsakyti
Neryte, buk gera, idek ka ax.gif 4u.gif mes kaip tik ruosiames i IKEA, tai labai labai domina... arb ajei cia nenori gal i meila atsiust galetum? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 11 12, 21:00)
Neryte, buk gera, idek ka  ax.gif  4u.gif  mes kaip tik ruosiames i IKEA, tai labai labai domina...  arb ajei cia nenori gal i meila atsiust galetum?  4u.gif

Sveikos,gal kas IKEA Vilniuj adresiuka gali parasyt blush2.gif Dekoju.
Atsakyti
Nėra IKEA'os Lietuvoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyyte @ 2007 11 12, 23:47)
Sveikos,gal kas IKEA  Vilniuj adresiuka gali parasyt blush2.gif Dekoju.

jei gerai zinau tai lietuvoje nera IKEA 4u.gif
Atsakyti