Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

nu tai skirtumas apie 400 lt, man tai jaučiasi tokie pinigai, tai aš imčiau 15 procentų
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 08 29, 14:22)
nu tai skirtumas apie 400 lt, man tai jaučiasi tokie pinigai, tai aš imčiau 15 procentų

niu siaip jo neblogai, mums tokia kaina, kaip cia su nuolaida paskaiciavo Kaune, tai lyg ir ruosemes kelionei i Kauna, bet kai pasiule tokia nuolaida, tai jau nebeapsimoka i Kauna vaziuot tadu...
bet ar nebus paskui kokiu problemu, jei neturesim sutarties g.gif
siaip tai jei gerai beprisimenu matematika, tai ne 400 lt, bet beveik 800 lt nuolaida gautusi thumbup.gif
Atsakyti
Bet juk garantija bus ir brėžiniai taip pat, tai kaip ir sutartis yra g.gif Šiaip juk PVM sąskaita faktūra paprastiems mirtingiesiems kaip ir nereikalinga, ar aš čia kažką painioju? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 08 29, 14:38)
Bet juk garantija bus ir brėžiniai taip pat, tai kaip ir sutartis yra g.gif  Šiaip juk PVM sąskaita faktūra paprastiems mirtingiesiems kaip ir nereikalinga, ar aš čia kažką painioju? rolleyes.gif

niu vat kad as tokia nesupratele esu del to ir klausiu blush2.gif
bet jei tiek pinigeliu susitaupo, tai man tos fakturos tikrai gal nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber722 @ 2007 08 29, 15:30)
niu siaip jo neblogai, mums tokia kaina, kaip cia su nuolaida paskaiciavo Kaune, tai lyg ir ruosemes kelionei i Kauna, bet kai pasiule tokia nuolaida, tai jau nebeapsimoka i Kauna vaziuot tadu...
bet ar nebus paskui kokiu problemu, jei neturesim sutarties  g.gif
siaip tai jei gerai beprisimenu matematika, tai ne 400 lt, bet beveik 800 lt nuolaida gautusi  thumbup.gif

su 7 proc - 4650
su 15 proc - 4250, man skirtumas
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 08 29, 14:54)
su 7 proc - 4650
su 15 proc - 4250, man skirtumas

atsiprasau blush2.gif as pasakiau suma nuo bendros sumos, o ne skirtuma tarp nuolaidu blush2.gif
nesupratau, ka turejai omeny ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber722 @ 2007 08 29, 15:59)
atsiprasau  blush2.gif  as pasakiau suma nuo bendros sumos, o ne skirtuma tarp nuolaidu  blush2.gif
nesupratau, ka turejai omeny  ax.gif

tai ai, čia nieko tokio irnesakyk.gif , bet man ir tarp nuolaidų skirtumas yra smile.gif . Pasitikslink ar gausit garantiją ir viskas
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 08 29, 15:13)
tai ai, čia nieko tokio  irnesakyk.gif  , bet man ir tarp nuolaidų skirtumas yra smile.gif . Pasitikslink ar gausit garantiją ir viskas

bent jau tas vadybininkas sake, kad garantija islieka ta pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber722 @ 2007 08 29, 14:11)
noreciau Jusu konsultacijos, kas turite spintas slenkanciomis durimis. Mes norim uzsisakyt, bet vis nenusprendziam, kuri profili rinktis, plienini ar aliumini... Vadybininke paaiskino, kad is esmes jie kokybe nelabai skiriasi, tik plienas siek tiek garsiau vazinejas. Tai labai noreciua atsiliepimu ir is tu kas turi spintas su plieniniu profiliu ir kas turi su aliuminiu profiliu.
Labai aciu  4u.gif

pas mus aliumininis profilis, labai tyliai darynėjasi, juokių problemų
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit sienine spinta netradicine?po laiptais, palepeja? ar dar kur?
mes daba kaip tik ruosemes daryti ir norim isnaudoti labai kiekviena krasteli pasidejimui smile.gif gal kas galit pasidalint mintim?
Atsakyti
Sveikutes norim darytis koridoriuje spinta. Gal galit patarti kur?
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 03, 11:50)
Sveikutes norim darytis koridoriuje spinta. Gal galit patarti kur?

sveikute 4u.gif mes uzsisakeme pries du metus Danijos salona,Vilniuje ji tikrai yra.Tai je gamina tik is Skandinavisku medziagu thumbup.gif As sakiausi is bambuko ir balto,matinio styklo.Gavosi thumbup.gif Jau pora metu negaliu atsidziaugti kokybe.Na ir zinoma su stumdomom durim
Atsakyti