nu tai skirtumas apie 400 lt, man tai jaučiasi tokie pinigai, tai aš imčiau 15 procentų
QUOTE(linnn @ 2007 08 29, 14:22)
nu tai skirtumas apie 400 lt, man tai jaučiasi tokie pinigai, tai aš imčiau 15 procentų
niu siaip jo neblogai, mums tokia kaina, kaip cia su nuolaida paskaiciavo Kaune, tai lyg ir ruosemes kelionei i Kauna, bet kai pasiule tokia nuolaida, tai jau nebeapsimoka i Kauna vaziuot tadu...
bet ar nebus paskui kokiu problemu, jei neturesim sutarties
siaip tai jei gerai beprisimenu matematika, tai ne 400 lt, bet beveik 800 lt nuolaida gautusi
Bet juk garantija bus ir brėžiniai taip pat, tai kaip ir sutartis yra Šiaip juk PVM sąskaita faktūra paprastiems mirtingiesiems kaip ir nereikalinga, ar aš čia kažką painioju?
QUOTE(Pause @ 2007 08 29, 14:38)
Bet juk garantija bus ir brėžiniai taip pat, tai kaip ir sutartis yra Šiaip juk PVM sąskaita faktūra paprastiems mirtingiesiems kaip ir nereikalinga, ar aš čia kažką painioju?
niu vat kad as tokia nesupratele esu del to ir klausiu
bet jei tiek pinigeliu susitaupo, tai man tos fakturos tikrai gal nereikia
QUOTE(amber722 @ 2007 08 29, 15:30)
niu siaip jo neblogai, mums tokia kaina, kaip cia su nuolaida paskaiciavo Kaune, tai lyg ir ruosemes kelionei i Kauna, bet kai pasiule tokia nuolaida, tai jau nebeapsimoka i Kauna vaziuot tadu...
siaip tai jei gerai beprisimenu matematika, tai ne 400 lt, bet beveik 800 lt nuolaida gautusi
su 7 proc - 4650
su 15 proc - 4250, man skirtumas
QUOTE(linnn @ 2007 08 29, 14:54)
atsiprasau as pasakiau suma nuo bendros sumos, o ne skirtuma tarp nuolaidu
nesupratau, ka turejai omeny
QUOTE(amber722 @ 2007 08 29, 15:59)
atsiprasau as pasakiau suma nuo bendros sumos, o ne skirtuma tarp nuolaidu
tai ai, čia nieko tokio , bet man ir tarp nuolaidų skirtumas yra . Pasitikslink ar gausit garantiją ir viskas
QUOTE(linnn @ 2007 08 29, 15:13)
tai ai, čia nieko tokio , bet man ir tarp nuolaidų skirtumas yra . Pasitikslink ar gausit garantiją ir viskas
bent jau tas vadybininkas sake, kad garantija islieka ta pati
QUOTE(amber722 @ 2007 08 29, 14:11)
noreciau Jusu konsultacijos, kas turite spintas slenkanciomis durimis. Mes norim uzsisakyt, bet vis nenusprendziam, kuri profili rinktis, plienini ar aliumini... Vadybininke paaiskino, kad is esmes jie kokybe nelabai skiriasi, tik plienas siek tiek garsiau vazinejas. Tai labai noreciua atsiliepimu ir is tu kas turi spintas su plieniniu profiliu ir kas turi su aliuminiu profiliu.
Labai aciu
Labai aciu
pas mus aliumininis profilis, labai tyliai darynėjasi, juokių problemų
Sveikutes norim darytis koridoriuje spinta. Gal galit patarti kur?
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 03, 11:50)
Sveikutes norim darytis koridoriuje spinta. Gal galit patarti kur?
sveikute mes uzsisakeme pries du metus Danijos salona,Vilniuje ji tikrai yra.Tai je gamina tik is Skandinavisku medziagu As sakiausi is bambuko ir balto,matinio styklo.Gavosi Jau pora metu negaliu atsidziaugti kokybe.Na ir zinoma su stumdomom durim