Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(zai-zai @ 2007 08 08, 13:35)
http://s180.photobuc...=Photo-0246.jpg
Mano nauja spinta ,dar tik duru truksta  blush2.gif

Niu,labai faina thumbup.gif o su durim imesi foto? bigsmile.gif as kazko panasaus noriu,tik pas mus ta drabuzine bus tokiam apvaliam kupole,tai mastau kaip ten mum tas lentynas isdestys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2007 08 12, 12:09)
Niu,labai faina thumbup.gif o su durim imesi foto? bigsmile.gif as kazko panasaus noriu,tik pas mus ta drabuzine bus tokiam apvaliam kupole,tai mastau kaip ten mum tas lentynas isdestys g.gif

Ryt imesiu foto 4u.gif
Atsakyti
tai niekas neturi pasiulymu del kampines spintos vidaus verysad.gif
jau beveik buvau nubraizius, bet ir vel iskilo problema, kadangi prie vienos sienos spintos gylis gaunas apie 65 cm, o prie kitos sienos jau tik apie 45 cm... o abiejosepusese norejau padaryti dali kabinamiems rubams, bet toj daly, kur gylis tik 45 cm, neitelpa pakaba pakabinti sonais, tai reiktu kabinti i prieki, o taip yra gana nepatogu... esam tureje tokia spinta doh.gif
jau nebezinau kiek variantu esu nubraizius, bet vis neprieinu tinkamo varianto doh.gif
Atsakyti
spintu meistrai gal paskaiciavot kiek kastuos mano spinta g.gif
Atsakyti
Na stai imeciau pilnai pabaigta drabuzine
JAU KOKIA AS PATENKINTA ,issipilde mano svajone blush2.gif
http://public.fotki....gitamal/jurgos/
Atsakyti
QUOTE(zai-zai @ 2007 08 14, 09:58)
JAU KOKIA AS PATENKINTA ,issipilde mano svajone  blush2.gif

Niu,labai jau super thumbup.gif as panasios noriu mirksiukas.gif jei ne paslaptis kiek kainavo? ir kur daret? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2007 08 14, 14:01)
Niu,labai jau super thumbup.gif as panasios noriu mirksiukas.gif jei ne paslaptis kiek kainavo? ir kur daret? ax.gif

Dare Jonavoje toks meistriukas 2600ltkainavo
Atsakyti
QUOTE(zai-zai @ 2007 08 14, 08:58)
JAU KOKIA AS PATENKINTA ,issipilde mano svajone  blush2.gif
http://public.fotki....gitamal/jurgos/

zai-zai buk gera parasyk kokio dydzio sitas tavo kambarys prasau, manau pas mus kazkas panasaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 16 rugpjūčio 2007 - 23:40
QUOTE(uogute @ 2007 08 17, 01:40)
zai-zai buk gera parasyk kokio dydzio sitas tavo kambarys prasau, manau pas mus kazkas panasaus  g.gif

Na mano sitas kambarys yra 14 kvadratu.Jis pas mane toks pailgas.Kambario plotis 2.5m, o ilgis 5.6m.Tai va kai pasistate drabuzine ,tai kambarys ne per daugiausiai sumazejo ir pasidare daug maz ne toks pailgas 4u.gif
Atsakyti
noreciau Jusu konsultacijos, kas turite spintas slenkanciomis durimis. Mes norim uzsisakyt, bet vis nenusprendziam, kuri profili rinktis, plienini ar aliumini... Vadybininke paaiskino, kad is esmes jie kokybe nelabai skiriasi, tik plienas siek tiek garsiau vazinejas. Tai labai noreciua atsiliepimu ir is tu kas turi spintas su plieniniu profiliu ir kas turi su aliuminiu profiliu.
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber722 @ 2007 08 29, 13:11)
noreciau Jusu konsultacijos, kas turite spintas slenkanciomis durimis. Mes norim uzsisakyt, bet vis nenusprendziam, kuri profili rinktis, plienini ar aliumini... Vadybininke paaiskino, kad is esmes jie kokybe nelabai skiriasi, tik plienas siek tiek garsiau vazinejas. Tai labai noreciua atsiliepimu ir is tu kas turi spintas su plieniniu profiliu ir kas turi su aliuminiu profiliu.
Labai aciu  4u.gif

pas mane geležinis, kai dabar pasakei, kad garsiau važinėja, tai jo ryte girdisi, kad atidarai spintą, bet kadangi neturiu su aliuminiu, tai negaliu palyginti, ar labai skiraisi
Atsakyti
beje, dar viena klausimeli turiu...
kadangi musu psinta kainuoja gerokai virs 5000 lt, nes yra didele, tai firma siulo 7 procentu nuolaida. O jeigu moketume grynais ir jei mums nereikia fakturos, o viska pasirasytume tiesiai ant breziniu, tada mums firma pasiulytu 15 procentu nuolaida g.gif beje ir garantija ta pati isliktu.
niu ir dabar mastau, kaip geriau g.gif
Atsakyti