Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(OPP @ 2007 08 06, 15:33)
Sveiki as ir turiu klausima spintu meistrui, pas mus drabuzines plotis 1.20, o aukstis 2m, norim stumdomas duris isideti, tai kiek suprantu jos bus dvi po 60cm, gal irgi per siauros? ar nevirs? kazkaip net negalvojau kad gali buti tokui problemu, bet cia paskaicius viskas susimaise  g.gif Aciu.

60 cm ta riba nuo kurios jau rekomenduojame daryti duris, o iki 60 cm plocio, nerekomenduojame, todel Jus jau galite pasidaryti normalias duris. O sitos problemos yra del pacios konstrukcijos, nes siauros durys gaunasi tarsi vamzdis ir pastumus jos neberieda, o griuva. Tiesiog tada geriau ziureti pakabinama sistema, nes ji negrius, bet mes patys neturime pakabinamos sistemos, o kitos imones irgi nelabai nori daryti tokias siauras duris, nes jos nera stabilios.
Atsakyti
labas vakaras,
del nuotraukų - negaliu ju ikelti, nes nesu parasius 100 zinuciu.
o del duru atsidarymo, tai joms atsistumti vietos yra- jos atsistums ant sienos ir apie 30 cm ant virtuvės durų erdvės, kadangi ten bus rūbinė ir ji ne taip daznai darinesis tai manau kad netrukdys.

nežinau kaip tiksliau paaiškinti blush2.gif
Atsakyti
http://s180.photobuc...=Photo-0246.jpg
Mano nauja spinta ,dar tik duru truksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zai-zai @ 2007 08 08, 14:35)
http://s180.photobuc...=Photo-0246.jpg
Mano nauja spinta ,dar tik duru truksta  blush2.gif

g.gif Nelabai ikirtau, gal čia drabužinė? Šiap sprendimas geras, bet tikriausiai reikia daug vietos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2007 08 09, 14:09)
g.gif Nelabai ikirtau, gal čia drabužinė? Šiap sprendimas geras, bet tikriausiai reikia daug vietos?  4u.gif

ir man čia panašiau į drabužinę,arba čia gili spinta gaunas, nes matosi, kur durys bus (įdomu, kaip tiksliau būtų, spinta ar drabužinė g.gif ) talpi atrodo, aš tai savo drabužinėj planuoju daugiau visokių "probumbasų" pridėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 09 rugpjūčio 2007 - 14:35
QUOTE(linnn @ 2007 08 09, 16:34)
ir man čia panašiau į drabužinę,arba čia gili spinta gaunas, nes matosi, kur durys bus (įdomu, kaip tiksliau būtų, spinta ar drabužinė g.gif ) talpi atrodo, aš tai savo drabužinėj planuoju daugiau visokių "probumbasų" pridėti

ui susimaisiau blush2.gif
is tikro cia yr drabuzine ...gylis 1.2m,aukstis 2.5mir ilgis2.5m
Atsakyti
turi ir mes tokia spinta, bet dar vis iki galo nepadaryta, nervas ima negaliu, kai vyro brolis daro ,tai zinot, savas gali ir be rankenu pakentet,bet siap tai labai faina
Atsakyti
mes tai spinta stumdomom durym pirkom gatava, tai man bais nerpatinka, nes musu grindys nelabai lygios, tai baisu kad neuzkristu visos dureles ant galvos, viskas išsikreivoję,tai kas kad 2-3mm, alia vistiek geriau tokiom salygom butume varstomom durim pirkę, nes su mūsų greičiais tai grindis kitam penkmetyje susiruošim lygint blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilka: 10 rugpjūčio 2007 - 08:36
Gal galetumete pasiulyti koki nebloga varianta kampines spintos stumdomom durim.
Vis braizau braizau kaip turetu atrodyti vidus, bet vis geriausio varianto neprieinu...
norim, kad daugiau nebereiktu namie spintu statyt, na tik koridoriuje nedidele visokiems paltams..
o i sita spinta norim, kad daugmaz viskas tilptu.
Buciau dekinga uz idejas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber722 @ 2007 08 10, 10:25)
Gal galetumete pasiulyti koki nebloga varianta kampines spintos stumdomom durim.
Vis braizau braizau kaip turetu atrodyti vidus, bet vis geriausio varianto neprieinu...
norim, kad daugiau nebereiktu namie spintu statyt, na tik koridoriuje nedidele visokiems paltams..
o i sita spinta norim, kad daugmaz viskas tilptu.
Buciau dekinga uz idejas  4u.gif

tai reikia ir išmatavimus kažkokius pateikti, tai gal spintų meistras ką ir pasiūlys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 08 10, 09:33)
tai reikia ir išmatavimus kažkokius pateikti, tai gal spintų meistras ką ir pasiūlys smile.gif

na, ismatavimai nera tikslus, mazdau paskaiciavom, kad prie vienos sienos ilgis spintos butu apie 2.3 m. o prie kitos apie 1.5 m. tik neaisku kaip tas kampas skaiciuojasi, kuriai daliai jis priklauso smile.gif
aukstis tai apie 2.5 m.
ax.gif
Atsakyti
dabar maciau dauguma spintu duru daroma veidrodis profiliuose ir viskas. nebedama plokste.
gal kas zinot kokie profiliai (bent jau pavadinimas ir kur galima isigyt) naudojami tokiam dalykui ir kaip su "vartojimu" - ar nebus tokia konstrukcija nesaugi?

as sau pirmojoj spintoj dejau 10mm plokste ir veidrodi, tai kazkaip man rimciau atrodo, bet be medzio ir pigiau ir svorio maziau...

aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti