Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(ausryte_v @ 2007 07 26, 11:26)
sveikos,

aš jau esu pasidarius miegamajame spintą su stumdomom durim ir pasidarėm su MB spintos šonuose tą patį isdestymą ir kaip minėjai vienoj pusėj jo drabužiai, o kitoj mano. Tai man šis variantas labai pasiteisino, nes drabužiai nesimaišo (kaip anksčiau būdavo) ir spintoj kievienas susidėlioja ir palaiko tvarką taip kaip nori  thumbup.gif

seip as ir galvoju kad visai nieko, gal taip ir reikes daryt, tikrai manau kad patogu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 26, 10:25)
as tai miegamajam spinta jau pasiplanavus, va galiu imest parodyt, cia irgi spintu meistrai pabraize.. bet ji didele pas mus gaunasi, cia pr viduri nisa telikui, kadangi spinta priesais lova bus tai darem vieta telikui, nes nenoriu jokiu lentynu ant sienu prikabineti...ir ten kur yra siaras ilgas tarpas tai vieta lyginimo lentai, maniskis sako kad koridoriuj padaryt ir siurbliui ir lentai, bet man kazkaip patogiau lenta laikyti butu miegamajam o ne buto gale, nors nera tas butas toks didelis, kad sunku butu nunesti ta lenta  biggrin.gif
user posted image

o dar maniskis sake kad is abieju pusiu daryt toki pati isdestyma, mazdaug vienoj pusej bus jo spinta, kitoj pusej jau mano  biggrin.gif

Mums irgi panasaus varianto reikia, tik be nisos TV.O siaip lyginimo lenta irgi nusprendem det miegamajam. O koks ilgis jusu spintos? Muu tai 288 cm, aukstis 265cm. Tai vat sedziu ir galvoju, kaip cia naudingai ir logiskai susiplanuot vidu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 07 26, 12:31)
Mums irgi panasaus varianto reikia, tik be nisos TV.O siaip lyginimo lenta irgi nusprendem det miegamajam. O koks ilgis jusu spintos? Muu tai 288 cm, aukstis 265cm. Tai vat sedziu ir galvoju, kaip cia naudingai ir logiskai susiplanuot vidu  doh.gif

sitos spintos ilgis 340 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 26, 12:59)
sitos spintos ilgis 340 cm smile.gif

OHO smile.gif Tai as dar cia be reikalo pergyvenu, kad musu didele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 25, 14:18)
tai tada gerai

man odarbas buvo papaisyti (as biski prie meno  blush2.gif )
a tada ieskau kad galetu padaryti biggrin.gif

a galima gauti jus ukontaktus ir tada toliau derinti ne forume biggrin.gif?

kontaktai būtų tokie:
aurimas.gilys@gmail.com
tel.: 867770333 (Sandra)
tel.: 868219032 (Aurimas)
Papildyta:
QUOTE(c@stell @ 2007 07 25, 14:46)
Cia kaip supratau per viduri bus vieta dulkiu siurbliui. Tai norejau paklaust, ar bus patogu ji istraukti, nes kaitp tik toj vietoj durys susikerta (nemoku paiskint tiksliau  ax.gif ) Nes mes irgi planuojames prieskambario spinta, tai sitas variantas visai patiko, bet tik tas klausimas dabar iskilo, kaip ten su tuo patogumu  g.gif

Tikrai būtų ištraukti nepatogu. Čia mes tiesiog pabraižėme tai, ko norėjo klientas. Bet realiai jei jau derintumėm su klientu projektą, mes jam siūlytumėm pakeitimus. Šioje spintoje yra tarsi trys blokai. Blokais mes vadiname dalis atskirtas statmenai einančiomis lentomis. O stumdomos durys yra tik dvi. Todėl durys susikerta viduryje bloko, kas yra labai nepatogu. Šiaip projektuojant reikia daryti tiek blokų kiek yra stumdomų durų. O pagal kliento pageidavimus, mums neįšėjo padaryti 3 durų, nes jos gautūsi per siauros.
Papildyta:
QUOTE(c@stell @ 2007 07 25, 17:10)
Aha, as ir galvojau, kad su ta kairine puse sukeist. Arba dar variantas, kaip mum siule, kad stalcius virs nisos, skirtos siurbliui, daryti.

Man ir galvos skausmas spintu vidaus planavimas  doh.gif  Reik iskart dviem spintom vidu susiplanuot  blink.gif

Čia turėtų būti toks sprendimas. Daryti du platesnius blokus, ir viename iš blokų palikti stalčiukus, o kitame padaryti vietą siurbliui. Jį nuleisti iki žemės, o likusiame bloko šone palikti vietos ilgiems rubams. Virš dulkių siurblio kabintūsi tuomet trumpi rūbai.
Papildyta:
Labai visų atsiprašau, kad negaliu operatyviai atsakyti į Jūsų klausimus, bet stengsiuos nors dienoj kartą užsukti į šį foruma.
Atsakyti
blush2.gif uždelsiau, bet ką pažadėjau 4u.gif

user posted image

į "balkį" įmontavom lemputę, bet kadangi balkį kabinomės patys, tai lemputes padarėm jo viduty, o įdėjus duris, jos atsirado prie durų

user posted image

user posted image

pas mus įmontuoti du tokie mechanizmai, kad nereikėtų kopečiom laipioti

user posted image

nu per skubėjima ne tą pirmą nuotrauką pasiėmiau, namie liko geresnė, čia to balkio virš spintos durų nelabai matosi. Bet ten tik vadinamas balkis, šiaip ten tik dvi lentos sukaltos, jose išmuštos skylutės lemputėm. Balkį dėjom tam, kad sumažinti durų aukštį, nes taip buvo pigiau, o viršutinėse lentynose spintos vistiek gali rečiau naudojamus daiktus laikyti ten pakišus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 27 liepos 2007 - 07:39
QUOTE(linnn @ 2007 07 27, 08:35)
blush2.gif uždelsiau, bet ką pažadėjau 4u.gif

user posted image

į "balkį" įmontavom lemputę, bet kadangi balkį kabinomės patys, tai lemputes padarėm jo viduty, o įdėjus duris, jos atsirado prie durų

user posted image

user posted image

pas mus įmontuoti du tokie mechanizmai, kad nereikėtų kopečiom laipioti

user posted image

nu per skubėjima ne tą pirmą nuotrauką pasiėmiau, namie liko geresnė, čia to balkio virš spintos durų nelabai matosi. Bet ten tik vadinamas balkis, šiaip ten tik dvi lentos sukaltos, jose išmuštos skylutės lemputėm. Balkį dėjom tam, kad sumažinti durų aukštį, nes taip buvo pigiau, o viršutinėse lentynose spintos vistiek gali rečiau naudojamus daiktus laikyti ten pakišus.

Ačiū linnn už fotkes. mirksiukas.gif o virš balkio jokių lentynų nėra?Spinta su stogu?Nelabai matosi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 07 27, 11:06)
Ačiū linnn už fotkes. mirksiukas.gif o virš balkio jokių lentynų nėra?Spinta su stogu?Nelabai matosi. ax.gif

Ne, nėra. Man atrodo spintos durų aukštis 2,80cm ar truputį daugiau, o šiaip būtų reikėję 3,10cm aukščio durų. Gyvenu palėpėje, tai čia blogai kažkaip išėjo nufotkint doh.gif . Dvi spintos sekcijos turi po tokį nusileidžiantį mechanizmą, virš jų jau lentynų nedarėm, o trečia spintos sekcija - lentyną pačiam viršui, tai ten mes laikom miegmaišius, palapinę, pripučiamą čiužinį, nes pakiši ir stačiai pastata, tai daugiau vetos išsinaudoja. Na tikiuosi supratot ką čia prirašiau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 27 liepos 2007 - 10:13
QUOTE(linnn @ 2007 07 27, 11:12)
Ne, nėra. Man atrodo spintos durų aukštis 2,80cm ar truputį daugiau, o šiaip būtų reikėję 3,10cm aukščio durų. Gyvenu palėpėje, tai čia blogai kažkaip išėjo nufotkint doh.gif . Dvi spintos sekcijos turi po tokį nusileidžiantį mechanizmą, virš jų jau lentynų nedarėm, o trečia spintos sekcija - lentyną pačiam viršui, tai ten mes laikom miegmaišius, palapinę, pripučiamą čiužinį, nes pakiši ir stačiai pastata, tai daugiau vetos išsinaudoja. Na tikiuosi supratot ką čia prirašiau.  biggrin.gif

dabar jau viskas aišku. notworthy.gif
Ir labai gražu pas jumi. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caca26: 27 liepos 2007 - 10:49
Nu šauniai čia sugalvojote, matyt ir man teks taip daryti jei niekas pigiau mano durų neapsiims daryti, nes pas mane aukštis 3,20m gaunasi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 07 27, 14:03)
Nu šauniai čia sugalvojote, matyt ir man teks taip daryti jei niekas pigiau mano durų neapsiims daryti, nes pas mane aukštis 3,20m gaunasi... doh.gif

Del tokio aukscio duru tai labai pigiai ju tikrai niekas nepadarys, nes nuo sitokio aukscio duru labai daug likuciu atlieka, kuriu nebepanaudosi ir tenka mesti lauk. Todel reikia iskarto apsispresti ar verta daryti iki lubu ir moketi truputi daugiau ar daryti zemesnes uz standartines kainas.
Atsakyti
klausimukas smile.gif sugalvojom, kad reikia spintos stumdomom durim. atvažiavęs meistras nustatė, kad grindyse yra 1,5 cm paklaida ir pasiūlė 2 variantus: dėt ant grindų bėgelius, bet tas 1,5 cm plyšys matysis ir ten bus įspraustas presuotas popierius ar kažkas panašaus doh.gif , o kitas variantas - daryt tą spintą su paduku unsure.gif ar kartais kokio trečio varianti nėr? niu neskaitant to, kad galima būtų lupt lauk laminatą ir grindis lyginti biggrin.gif
Atsakyti