Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(spintu.meistrai @ 2007 07 25, 12:32)
Pagaliau paskaiciavome ir pabraizeme Jusu varianta. Kaina butu 2494 Lt. Ir kelivaizdeliai:

Aciu labai 4u.gif tik kainos biski didokos gaunas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 25, 13:09)
Aciu labai  4u.gif  tik kainos biski didokos gaunas unsure.gif

Kainos priklauso nuo medziagu. O visas mes su klientu kalbames ir apie nuolaidas. Cia yra pradinis pasiulymas. Nors siaip musu kainos palyginus su konkurentu yra neblogos. Mes stengiames stebeti rinka ir nenorim buti labai brangus,
Atsakyti

Papildyta:
Del paties projektelio. Siaip keletas pastebejimu butu. Nisa, kurioje bus vaiko lova gausis labai pavojinga ir gali nekaip baigtis. Nes virs loveles gausis lenta, kurios ismatavimai bus 2000 x 630 mm, o ant tos lentos dar desis papildomos dvi lentos ir dar guls papildomas stogo svoris. Jau nekalbant apie virsuje sudetus daiktus. Todel ant sitos vienos lentos kris didziulis svoris, kuris gali kada nors sulauzyti lenta ir pasibaigti nelaime. Reikia sitiai lentai deti papildomus sutvirtinimus. Tai galetu nugaroje buti pritvirtintas specialus karnizas i kuri atsiremtu sita lentyna, o pats karnizas tvirtintusi prie sienos.

Jei nebus sonu, tai sita mano mineta lentyna visai netvirtai tvirtinsis prie sienos. jau geriau kai tvirtinasi plokste prie plokstes.

Ir kitas svarbus dalykas tai kokios bus durys. Nes projektuojant pirmiausia mes projektuojam nuo duru, o jau paskui matome kur ka isdelioti. Tik nesupratau kas pazymeta punktyrinem linijom.

o kaip blink.gif
nu tada gal man reik persigalvot ir daryt normalia spinta ir vaiko lovos ten nekist? bet tada jau kambary nebus kur praeit

punktyrines linojos reiskia kad ten viduj tose vietose noreciau lentynu

o durys ž paprastos tikriausiai, siaip jos gaunasi siaurokos - 100 cm, tai jei butu dvi durys - po 50 cm, jos turetu but gal stumdomos? (o gal geriau tada atidaromos)

doh.gif

a tai jei atvirai, man atsisakyt tokio projekto ar daryt taip kaip jus sakot, ten su visokiasi sutvirtinimais? o tada nesulustu ta lenta kur virs loveles?
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 25, 13:52)
o  kaip blink.gif
nu tada gal man reik persigalvot ir daryt normalia spinta ir vaiko lovos ten nekist? bet tada jau kambary nebus kur praeit

punktyrines linojos reiskia kad ten viduj tose vietose noreciau lentynu

o durys ž paprastos tikriausiai, siaip jos gaunasi siaurokos - 100 cm, tai jei butu dvi durys - po 50 cm, jos turetu but gal stumdomos? (o gal geriau tada atidaromos)

doh.gif

a tai jei atvirai, man atsisakyt tokio projekto ar daryt taip kaip jus sakot, ten su visokiasi sutvirtinimais?  o tada nesulustu ta lenta kur virs loveles?

Taupyti vieta labai svarbu, ne tiek daug jos siais laikais lieka mums. Tiesiog reiketu truputeli perplanuoti kitaip. Keletas sutvirtinimu ir viskas butu normaliai.
Po lentynos apacia reikia deti is tos pacios plokstes karniziuka kokiu 10 cm plocio ir ji pritvirtinti prie sienos. O ta lenta tada tvirtinti prie sonu ir uzdeti ant to karnizo. Tada bus jau tvirtai.
Atsakyti
QUOTE(spintu.meistrai @ 2007 07 25, 14:09)
Taupyti vieta labai svarbu, ne tiek daug jos siais laikais lieka mums. Tiesiog reiketu truputeli perplanuoti kitaip. Keletas sutvirtinimu ir viskas butu normaliai.
Po lentynos apacia reikia deti is tos pacios plokstes karniziuka kokiu 10 cm plocio ir ji pritvirtinti prie sienos. O ta lenta tada tvirtinti prie sonu ir uzdeti ant to karnizo. Tada bus jau tvirtai.

tai tada gerai

man odarbas buvo papaisyti (as biski prie meno blush2.gif )
a tada ieskau kad galetu padaryti biggrin.gif

a galima gauti jus ukontaktus ir tada toliau derinti ne forume biggrin.gif?
Atsakyti
Pagaliau paskaiciavome ir pabraizeme Jusu varianta. Kaina butu 2494 Lt. Ir kelivaizdeliai:

user posted image

user posted image

user posted image

Cia kaip supratau per viduri bus vieta dulkiu siurbliui. Tai norejau paklaust, ar bus patogu ji istraukti, nes kaitp tik toj vietoj durys susikerta (nemoku paiskint tiksliau ax.gif ) Nes mes irgi planuojames prieskambario spinta, tai sitas variantas visai patiko, bet tik tas klausimas dabar iskilo, kaip ten su tuo patogumu g.gif
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 07 25, 14:46)
Cia kaip supratau per viduri bus vieta dulkiu siurbliui. Tai norejau paklaust, ar bus patogu ji istraukti, nes kaitp tik toj vietoj durys susikerta (nemoku paiskint tiksliau  ax.gif ) Nes mes irgi planuojames prieskambario spinta, tai sitas variantas visai patiko, bet tik tas klausimas dabar iskilo, kaip ten su tuo patogumu  g.gif

as ir taip pagalvojau, nes kad bus nepatogu tai tikrai, as galvoju gal butu imanoma padaryti panasu varianta tik i 2 dalis ta spinta dalinti, pvz per duru ploti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 25 liepos 2007 - 14:37
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 25, 15:36)
as ir taip pagalvojau, nes kad bus nepatogu tai tikrai, as galvoju gal butu imanoma padaryti panasu varianta tik i 2 dalis ta spinta dalinti, pvz per duru ploti  g.gif

Arba gal sukeist vidurine dali su sonine g.gif
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 07 25, 15:44)
Arba gal sukeist vidurine dali su sonine  g.gif

bet tada stalciai neatsidarys, reiketu pakoreguoti, sita spinta biggrin.gif aj nebent kaire puse su vidurine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 25 liepos 2007 - 16:02
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 25, 17:01)
bet tada stalciai neatsidarys, reiketu pakoreguoti, sita spinta  biggrin.gif aj nebent kaire puse su vidurine  biggrin.gif

Aha, as ir galvojau, kad su ta kairine puse sukeist. Arba dar variantas, kaip mum siule, kad stalcius virs nisos, skirtos siurbliui, daryti.

Man ir galvos skausmas spintu vidaus planavimas doh.gif Reik iskart dviem spintom vidu susiplanuot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 07 25, 17:10)
Aha, as ir galvojau, kad su ta kairine puse sukeist. Arba dar variantas, kaip mum siule, kad stalcius virs nisos, skirtos siurbliui, daryti.

Man ir galvos skausmas spintu vidaus planavimas  doh.gif  Reik iskart dviem spintom vidu susiplanuot  blink.gif

as tai miegamajam spinta jau pasiplanavus, va galiu imest parodyt, cia irgi spintu meistrai pabraize.. bet ji didele pas mus gaunasi, cia pr viduri nisa telikui, kadangi spinta priesais lova bus tai darem vieta telikui, nes nenoriu jokiu lentynu ant sienu prikabineti...ir ten kur yra siaras ilgas tarpas tai vieta lyginimo lentai, maniskis sako kad koridoriuj padaryt ir siurbliui ir lentai, bet man kazkaip patogiau lenta laikyti butu miegamajam o ne buto gale, nors nera tas butas toks didelis, kad sunku butu nunesti ta lenta biggrin.gif
user posted image

o dar maniskis sake kad is abieju pusiu daryt toki pati isdestyma, mazdaug vienoj pusej bus jo spinta, kitoj pusej jau mano biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 26 liepos 2007 - 09:29
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 26, 09:25)

o dar maniskis sake kad is abieju pusiu daryt toki pati isdestyma, mazdaug vienoj pusej bus jo spinta, kitoj pusej jau mano  biggrin.gif

sveikos,

aš jau esu pasidarius miegamajame spintą su stumdomom durim ir pasidarėm su MB spintos šonuose tą patį isdestymą ir kaip minėjai vienoj pusėj jo drabužiai, o kitoj mano. Tai man šis variantas labai pasiteisino, nes drabužiai nesimaišo (kaip anksčiau būdavo) ir spintoj kievienas susidėlioja ir palaiko tvarką taip kaip nori thumbup.gif
Atsakyti