QUOTE(spintu.meistrai @ 2007 07 25, 12:32)
Papildyta:
Del paties projektelio. Siaip keletas pastebejimu butu. Nisa, kurioje bus vaiko lova gausis labai pavojinga ir gali nekaip baigtis. Nes virs loveles gausis lenta, kurios ismatavimai bus 2000 x 630 mm, o ant tos lentos dar desis papildomos dvi lentos ir dar guls papildomas stogo svoris. Jau nekalbant apie virsuje sudetus daiktus. Todel ant sitos vienos lentos kris didziulis svoris, kuris gali kada nors sulauzyti lenta ir pasibaigti nelaime. Reikia sitiai lentai deti papildomus sutvirtinimus. Tai galetu nugaroje buti pritvirtintas specialus karnizas i kuri atsiremtu sita lentyna, o pats karnizas tvirtintusi prie sienos.
Jei nebus sonu, tai sita mano mineta lentyna visai netvirtai tvirtinsis prie sienos. jau geriau kai tvirtinasi plokste prie plokstes.
Ir kitas svarbus dalykas tai kokios bus durys. Nes projektuojant pirmiausia mes projektuojam nuo duru, o jau paskui matome kur ka isdelioti. Tik nesupratau kas pazymeta punktyrinem linijom.
o kaip
nu tada gal man reik persigalvot ir daryt normalia spinta ir vaiko lovos ten nekist? bet tada jau kambary nebus kur praeit
punktyrines linojos reiskia kad ten viduj tose vietose noreciau lentynu
o durys ž paprastos tikriausiai, siaip jos gaunasi siaurokos - 100 cm, tai jei butu dvi durys - po 50 cm, jos turetu but gal stumdomos? (o gal geriau tada atidaromos)
a tai jei atvirai, man atsisakyt tokio projekto ar daryt taip kaip jus sakot, ten su visokiasi sutvirtinimais? o tada nesulustu ta lenta kur virs loveles?