[quote=spintu.meistrai,2007 07 24, 12:57]
Ne as ne Sandra, mano vardas Aurimas. Bet Jus galite nuotraukas siusti ir Sandrai. Ji perduos visus duomenis projektuotojams ir jie paruos projekta.
Arba galite siusti man adresu aurimas.gilys@gmail.com
Papildyta:
Supratau:) sandrai jau issiunciau
klausimas spintu meistram :
ar patikima ir gerai butu jei darytume spinta nuo grindu iki pat lubu?
labai idomus pavyzdziai kur su piesiniais ant duru. o tos durys yr ais plokstes ar gali buti koks nors plastikas, nes as pati noreciau tokiu idomesniu
labai idomus pavyzdziai kur su piesiniais ant duru. o tos durys yr ais plokstes ar gali buti koks nors plastikas, nes as pati noreciau tokiu idomesniu
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 24, 15:01)
tai taip visi dažniausiai ir daro, todėl ir svarbu nesuklysti centimetrais
QUOTE(spintu.meistrai @ 2007 07 24, 11:57)
Ne as ne Sandra, mano vardas Aurimas. Bet Jus galite nuotraukas siusti ir Sandrai. Ji perduos visus duomenis projektuotojams ir jie paruos projekta.
Papildyta:
Jie brangesni yra, o kaina priklauso nuo ploto, todel svarbu zinoti ismatavimus, kad butu galima pasakyti kaina
Papildyta:
Jie brangesni yra, o kaina priklauso nuo ploto, todel svarbu zinoti ismatavimus, kad butu galima pasakyti kaina
aurimai, o gal tu Klaipedoje mokeisi
QUOTE(Dile @ 2007 07 03, 14:16)
Yra ir pas mus tie sepeteliai, gal nera tokiu ilgai neliestu rubu . Ypatingai matosi ant tamsiu, retai nesiojamu pakabinamu rubu... Reikejo eiti i baliu, nukabinau nuo pakabos juoda svarka ir aiktelejau, kad ant jo sluoksniai dulkiu pabale. Nasmuose ne kilimine danga, o naturalus uosinis parketas, beje grindys plaunamos kasdiena... Taip kad tvarka ideali.
paprasta, retai nešiojamus rūbus laikykite spec. maišuose, apdulkės maišai, ne rūbai
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 17, 18:08)
Sveikos, o kaip "Slenkanciu Sistemu" kokybe?
gera, 3metus turime jų dvi spintas
priklausomai nuo lubų aukščio. Kai mes darėmės, tai būtų reikėję 3m aukščio durų, tada profiliai turėtų būti aliuminiai (jei aš čia klystu, tai spintų meistrai, tikiuosi, mane pataisys), tai spinta būtų išbrangus 1000lt apie. Tai mes dėjome tokį balkį virš durų ir ėmėm tuos kitus profilius. Dar tam balky padarėm apšvietimą, jei įdomu galėsiu nufotkint.
QUOTE(linnn @ 2007 07 24, 21:04)
paprasta, retai nešiojamus rūbus laikykite spec. maišuose, apdulkės maišai, ne rūbai
priklausomai nuo lubų aukščio. Kai mes darėmės, tai būtų reikėję 3m aukščio durų, tada profiliai turėtų būti aliuminiai (jei aš čia klystu, tai spintų meistrai, tikiuosi, mane pataisys), tai spinta būtų išbrangus 1000lt apie. Tai mes dėjome tokį balkį virš durų ir ėmėm tuos kitus profilius. Dar tam balky padarėm apšvietimą, jei įdomu galėsiu nufotkint.
Labai idomu, pas mane ta pati situacija, butu labai idomu paziuret kaip issprendet sia problema...
QUOTE(Pause @ 2007 07 24, 21:10)
Labai idomu, pas mane ta pati situacija, butu labai idomu paziuret kaip issprendet sia problema...
jau nufotagrafavau, bet be rytojau vakaro neįkelsiu, nes nerandu laido, kur nuotraukas perkelia (atvirai pasakiusnet nežinau, kaip jis atrodo tarp tų daugybės laidų kur radau namie )
QUOTE(linnn @ 2007 07 24, 21:26)
jau nufotagrafavau, bet be rytojau vakaro neįkelsiu, nes nerandu laido, kur nuotraukas perkelia (atvirai pasakiusnet nežinau, kaip jis atrodo tarp tų daugybės laidų kur radau namie )
Įdėk linnn,ir man labai aktualu.
Beje, ar tu vakar pasipuošusi juodom kelnėm ir balta maikute po savo kiemą strikinėjai? Vakar pralėkėm pro tavo rūmus...
QUOTE(linnn @ 2007 07 24, 21:04)
man ir labai idomu butu
nes susigalvojau va tokia spinta
spintute
nes kambariukas mazas ir reik taupyt erdve, ten kur bus tokia lae nisa - bus ikista vaiko lova...
man atrodo gerai, idomu kitu nuomone ir ypac meistru
ir dar ta spinta noretume daryti taip :
be sonu ir grindu (apcios) virsuz gali buti
ar imanoma visa spinta padaryti is karkaso ir vissi duru ir lentynu tvirtinimai butu ant to karkaso? karkasas tvirtintusi prie sienu ir grindu
idomu ar aiskiai sussakiau
QUOTE(caca26 @ 2007 07 24, 23:30)
Įdėk linnn,ir man labai aktualu.
Beje, ar tu vakar pasipuošusi juodom kelnėm ir balta maikute po savo kiemą strikinėjai? Vakar pralėkėm pro tavo rūmus...
, nu ne, ne aš
QUOTE(linnn @ 2007 07 25, 10:45)
, nu ne, ne aš
Tai kokios svetimos moteros po tavo kiemą vaikšto?Ir dar su dviem vyrais...
Laukiam nuotraukų.
QUOTE(tuliaa @ 2007 07 23, 12:24)
Iskeliu klausima i prieki, kad nepasimestu
Vel noreciau kreiptis i Spintu Meistrus, turiu pasipaisius koridoriaus spinta, idesiu nuorodele, noreciau kad paskaiciuotu.
siek tiek paaiskinimu, ten kur paspalvota pilkai butu batu lentyneles, ten kur zaliai stalciai, tik nzn ar is plokstes ar tie grotuoti tokie, o raudona spalva pazymeta vieta dulkiu siurbliui. Nezinau ar viska taip teisingai pasipaisiau
ismatavimai plotis 150 cm, aukstis 270 cm, gylis 50-60 cm
Koridoriaus spinta
Busiu dekinga
Vel noreciau kreiptis i Spintu Meistrus, turiu pasipaisius koridoriaus spinta, idesiu nuorodele, noreciau kad paskaiciuotu.
siek tiek paaiskinimu, ten kur paspalvota pilkai butu batu lentyneles, ten kur zaliai stalciai, tik nzn ar is plokstes ar tie grotuoti tokie, o raudona spalva pazymeta vieta dulkiu siurbliui. Nezinau ar viska taip teisingai pasipaisiau
ismatavimai plotis 150 cm, aukstis 270 cm, gylis 50-60 cm
Koridoriaus spinta
Busiu dekinga
Pagaliau paskaiciavome ir pabraizeme Jusu varianta. Kaina butu 2494 Lt. Ir kelivaizdeliai:
Papildyta:
Del patikimumo labai dideles reiksmes aukstis neturi. Svarbiau yra duru plotis. Nestabilios yra labai siauros durys, nes jos gaunasi per siauros ir vietoj vaziavimo, kai pastumi jos pradeda virsti.
O tuos vaizdelius galima ir ant plastiko deti. Svarbiausia medziagos storis, o ne pati medziaga. Bet plastikas yra brangesnis uz plokste. O patys vaizdeliai ir taip pakelia kaina, todel mes stengiames naudoti pigesne medziaga. O siaip skirtumo nera del to ant ko vaizdelis.
Papildyta:
QUOTE(SandraB @ 2007 07 24, 18:24)
aurimai, o gal tu Klaipedoje mokeisi
Taip as mokiausi Klaipedoje. Klaipedos Universitete.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 25, 08:58)
man ir labai idomu butu
spintute
nes kambariukas mazas ir reik taupyt erdve, ten kur bus tokia lae nisa - bus ikista vaiko lova...
ar imanoma visa spinta padaryti is karkaso ir vissi duru ir lentynu tvirtinimai butu ant to karkaso? karkasas tvirtintusi prie sienu ir grindu
spintute
Del paties projektelio. Siaip keletas pastebejimu butu. Nisa, kurioje bus vaiko lova gausis labai pavojinga ir gali nekaip baigtis. Nes virs loveles gausis lenta, kurios ismatavimai bus 2000 x 630 mm, o ant tos lentos dar desis papildomos dvi lentos ir dar guls papildomas stogo svoris. Jau nekalbant apie virsuje sudetus daiktus. Todel ant sitos vienos lentos kris didziulis svoris, kuris gali kada nors sulauzyti lenta ir pasibaigti nelaime. Reikia sitiai lentai deti papildomus sutvirtinimus. Tai galetu nugaroje buti pritvirtintas specialus karnizas i kuri atsiremtu sita lentyna, o pats karnizas tvirtintusi prie sienos.
Jei nebus sonu, tai sita mano mineta lentyna visai netvirtai tvirtinsis prie sienos. jau geriau kai tvirtinasi plokste prie plokstes.
Ir kitas svarbus dalykas tai kokios bus durys. Nes projektuojant pirmiausia mes projektuojam nuo duru, o jau paskui matome kur ka isdelioti. Tik nesupratau kas pazymeta punktyrinem linijom.