QUOTE(Ausrinka @ 2012 06 12, 16:30)
Kokia sena tema:) O man kaip tik dabar reikėtų žinoti, kiek dabar moka už nuvedimą ir parvedimą 2 darželinukų (5 ir 6m). Iki darželio pėsčiomis kokių 10 min
drauge moka 5lt uz val.nes dar reikia grizus pabuti su jais kol teveliai grizta.jai nepaslaptis koki darzeli lankote?
QUOTE(jausma @ 2009 09 03, 16:50)
rajonuosse galima surasti pensininkiu bobuciu kurios uz dyka parveda vaikucius is darzelio
na, jeigu bobute gerai pazistama, tai ideali situacija. bet dazniausiai, taip nepasitaiko, net ir bobutes, matyt vaiku pamokintos, praso pinigu, skaiciuoja savo darbo laika ir uz save moka pastoveti. Jums pasiseko, jeigu tokia gerasirde radote:))
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2009 10 30, 21:53)
gal jau zinios jusu ir pasenusios, bet man regis bet kokiu atveju nesamone as turiu aukle, kuri ateina tik tada, kai mano vaikas serga. uz valanda moku 4 Lt. Jokiu kitu mokesciu
Papildyta:
niekada tokio dalyko apie valandines aukles negirdejau
Papildyta:
tikrai ne viena mama pazistu, kuri samdo savo vaikui valandine aukle. ir nei viena nemoka jokiu fiksuotu mokesciu. tik uz valandas, praleistas su vaiku - sergant, savaitgaliais, vedant i/is darzelio ar siaip kokiais nors dar atvejais. negi turiu manyt, kad mums visoms labai pasiseke?
be to - siaip laikais zmogus isvis dziaugsis jei ras vaika priziuret. kainos taip pat kritusios. pabandykite duot skelbima, pamatysit kiek atsilieps aukliu
aisku - kitas dalykas jei kalbat apie agenturas tada nieko negaliu sakyt - saviske radau davus vieninteli skelbima
Papildyta:
niekada tokio dalyko apie valandines aukles negirdejau
Papildyta:
tikrai ne viena mama pazistu, kuri samdo savo vaikui valandine aukle. ir nei viena nemoka jokiu fiksuotu mokesciu. tik uz valandas, praleistas su vaiku - sergant, savaitgaliais, vedant i/is darzelio ar siaip kokiais nors dar atvejais. negi turiu manyt, kad mums visoms labai pasiseke?
be to - siaip laikais zmogus isvis dziaugsis jei ras vaika priziuret. kainos taip pat kritusios. pabandykite duot skelbima, pamatysit kiek atsilieps aukliu
aisku - kitas dalykas jei kalbat apie agenturas tada nieko negaliu sakyt - saviske radau davus vieninteli skelbima
girdejau ir as apie valandines aukles, bet ji vistiek, turbut turetu buti vaikui pazistama... kaip mazuti vaikuti palikti nematytai, kad ir valandinei auklei?
[quote=Šokoladinė,2009 06 30, 21:25]
Keliu temą aukštyn
Labai norėčiau sužinoti kiek mokate už parvedimą iš darželio, ir dar jei kokią valandžiukę pabūna. Ar sunku tokią auklytę susirast ?
Būčiau dėkinga už info
Keliu temą aukštyn
Labai norėčiau sužinoti kiek mokate už parvedimą iš darželio, ir dar jei kokią valandžiukę pabūna. Ar sunku tokią auklytę susirast ?
Būčiau dėkinga už info
Mes mokam 4 lt uz valanda, bet kadangi musu darzelis arti o mes sutinkam kad aukle uz nuvedima ir parvedima pati pasiskaiciuotu kiek esam skolingi tai speju ji ima uz 1 nuejima tik po du litus
QUOTE(abecele12345 @ 2013 04 07, 14:14)
bent jau Kaune vidutiniskai 5 lt.
Keliu tema i virsu
ieskau auklytes, kuri nuo rugsejo mano pirmoka nuvestu i mokykla, parvestu namo, kartais palydetu i burelius, kazi kiek tai kainuotu
ieskau auklytes, kuri nuo rugsejo mano pirmoka nuvestu i mokykla, parvestu namo, kartais palydetu i burelius, kazi kiek tai kainuotu
Labas vakaras,
koks fiksuotas atlyginimas galetu buti uz 2vaikucius,kuriuos reikia paimti is skirtingu mokymo istaigu,suvezioti i skirtingus burelius ir laukti kol gris teveliai is darbu.Kazkur 5-6val.Masina aukles,40-50 km gaunasi per diena.
koks fiksuotas atlyginimas galetu buti uz 2vaikucius,kuriuos reikia paimti is skirtingu mokymo istaigu,suvezioti i skirtingus burelius ir laukti kol gris teveliai is darbu.Kazkur 5-6val.Masina aukles,40-50 km gaunasi per diena.