QUOTE(Vox @ 2005 08 23, 11:31)
aš visai "žalia" auklių klausimu - pirmam vaikui apsiėjom be jos, o va, Mėtai jau reiks pradėti dairytis, nes nuo Naujų metų einu į darbelį. Tik va, bėda, net nežinau nuo ko pradėti. Kaip jūs tų auklių ieškot? Agentūros, skelbimai, draugės, kaimynės? Paskutinieji variantai būtų idealiausi, bet mano draugėms arba dar nereikia, arba jau nereikia - padėti niekuo negali. Kaimynai arba jauni dirbantys, arba nekeliančios pasitikėjimo bobulės. Agentūros per daug "lupa".
Klausinėjau darželio auklėtojos, žadėjo paklausinėti, bet iki šiol - tyla. Ko gero teks pasinaudoti skelbimais, bet prisiklausius visokių siaubų apie aukles, kažkaip vis nesirįžtu. Ir kaip jas "testuoti"? Prašyti rekomendacijų? Visai nebežinau.
Man taip pat reikėtų valandinės moteriškės, kuri net ne kasdien po kelias valandas pabūtų su dukra. Gyvenam Vilniaus centre. Gal kas turi kokių patarimų, o gal pasiūlymų?
Mane pati susirado aukle ...
As parasiau skelbima supermamoj. Trys zadejo ateiti i pokalbi, bet taip ir neatejo, ketvirta, penkta ir sesta
- is pacio pirmo zvilgsnio man nepatiko, o kai atejo septintoji, is karto supratau, kad su siuo zmogumi nebijosiu palikti dukreles