Gal kas gali pasakyt,kur yra pirkti as iki gimimo?
QUOTE(Klajokle @ 2012 12 04, 20:43)
Gal kas gali pasakyt,kur yra pirkti as iki gimimo?
Pirkau Vagos knygyne, mokėjau apier 20lt. Man asmeniškai, matyt ne laikas buvo ją skaityt, labai daug vietų skaitant protas prieštaravo..
Niekur jos nerandu,nebera...Internetu perkant dar siuntimas 9lt beveik O taip noriu paskaityt.
QUOTE(Klajokle @ 2012 12 18, 13:49)
Niekur jos nerandu,nebera...Internetu perkant dar siuntimas 9lt beveik O taip noriu paskaityt.
Tai gal iš bibliotekos bandykite pasiimti... Gal turės.
Čia dar parduoda, parašykite asmeninę žinutę, gal pavyktų nors kiek nusiderėti... Na bent jau siuntimas tikrai pigesnis bus
http://www.sena.lt/e...i_gimimo/338556
Neturi bibliotekoj,bet va seses prasiau,universitete turi tai paims man
Man tai labai patiko ta knygute Zinoma, kai kuiras vietads praleidau, na, nes visai neaktualu buvo, bet siaip labai idomi filosofine teorija.
dar labai sauni knyga ,,gimimo slepinys" toms kurios bijo gimdyti primygtinai rekomenduoju!
dar labai sauni knyga ,,gimimo slepinys" toms kurios bijo gimdyti primygtinai rekomenduoju!
Skaitau,jau daugiau nei puse iveikiau - man labai idomi
Prieš kokį mėnesį A. Žarskaus knygą "Aš iki gimimo" pirkau Pegaso knygyne, taip pat ir "Gimimo slėpinys" (Kaune "Akropolyje"). Pirmoji labai patiko, praplečia požiūrį, bet tikiu, kad gali būti asmenų, kuriems ta informacija gali būti nepriimtina Antrąją vis dar skaitau.
Skaitau pirmąją dalį. Patinka!
Ir randu priežasčių, kodėl dukra tokia, o ne kitokia...
Tikiuosi, kad ši knyga padės tinkamai pasiruošti antram vaikeliui.
Šio autoriaus knygas rekomenduoju visoms savo draugėms ir pažįstamoms planuojančioms ir besilaukiančioms
Iš tų pačių draugių teko išgirsti ir neigiamų atgarsių būtent dėl teologinio knygos pobūdžio.
Ir randu priežasčių, kodėl dukra tokia, o ne kitokia...
Tikiuosi, kad ši knyga padės tinkamai pasiruošti antram vaikeliui.
Šio autoriaus knygas rekomenduoju visoms savo draugėms ir pažįstamoms planuojančioms ir besilaukiančioms
Iš tų pačių draugių teko išgirsti ir neigiamų atgarsių būtent dėl teologinio knygos pobūdžio.
Labai gaila, kad si temele jau apmirusi, bet apsidziaugiau, kad apskritai ja radau! Kitame forume besilaukiancioms pabandziau apie sia nuostabia knyga parasyti, bet jokiu atgarsiu ar susidomejimo nesulaukiau... Pati sita knyga isigijau pries 7 metus, kai tik istekejau ir pradejome galvoti apie vaikeli. Perskaiciau ja beveik pusmetis iki pastojimo. Dabar vel laukiuosi, todel pirmiausias dalykas, ka padariau - susiradau sita knyga ir vel perskaiciau.
Sveiki,
gal kas galite atsiųsti šią knygą pdf formatu?
gal kas galite atsiųsti šią knygą pdf formatu?