Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitliukas ir liniuotės

QUOTE(Parker @ 2008 11 19, 15:33)
O kuo gali buti blogas tas laikas, jei irasau 27-06-2008 (diena, menuo, metai), kaip ir reikalaujama?

Tai kad ne tokią datą įrašėt biggrin.gif Juk parašyta "Įveskite numatomą gimdymo datą:", o ne pastojimo rolleyes.gif
O jei jau norite gimusiam vaikui, tam skirtos kitos liniuotės:

http://www.supermama...iniuote/vaikas/
Atsakyti
Ups blush2.gif tongue.gif Vis dar 2008-siais gyvenu doh.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(Ambrozija @ 2008 11 20, 16:22)
Tai kad ne tokią datą įrašėt  biggrin.gif Juk parašyta "Įveskite numatomą gimdymo datą:", o ne pastojimo  rolleyes.gif
O jei jau norite gimusiam vaikui, tam skirtos kitos liniuotės:

http://www.supermama...iniuote/vaikas/

Atsakyti
Sveiki 4u.gif Norejau paklausti del vestuvines liniuotes.Mano vestuves bus 2010 metais.Bet negaliu pasirinkti datos nes metai eina tik iki 2009 ax.gif Gal galite kaip padeti,ar cia kazkaip paskui persivers tie metai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2008 11 28, 16:42)
Sveiki  4u.gif  Norejau paklausti del vestuvines liniuotes.Mano vestuves bus 2010 metais.Bet negaliu pasirinkti datos nes metai eina tik iki 2009  ax.gif  Gal galite kaip padeti,ar cia kazkaip paskui persivers tie metai? g.gif

Kol nebus įvesti 2010 m nieko nepadarysi mirksiukas.gif dabar belieka tik laukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2008 11 28, 17:42)
Sveiki  4u.gif  Norejau paklausti del vestuvines liniuotes.Mano vestuves bus 2010 metais.Bet negaliu pasirinkti datos nes metai eina tik iki 2009  ax.gif  Gal galite kaip padeti,ar cia kazkaip paskui persivers tie metai? g.gif

manau atėjus 2009 metams galėsi pasirinkti ir 2010 metus tada juos turėtų įvesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2008 11 28, 15:33)
manau atėjus 2009 metams galėsi pasirinkti ir 2010 metus tada juos turėtų įvesti  mirksiukas.gif

As taip ir pagalvojau ax.gif bet nekantru pradeti skaiciuoti kekviena dienele bigsmile.gif
Atsakyti
Perdaviau administracijai 4u.gif
Atsakyti
Ar yra lietuviškų liniuočių be supermamos?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 11 29, 19:59)
Ar yra lietuviškų liniuočių be supermamos?

yra rusiškam sibmama.ru tinklapyje smile.gif
ten visas rusų kalba, bet galima pasirinkti, kad liniuotėje rodytų lietuviškai smile.gif
pavyzdžiui:

user posted image

user posted image

mano paraše liniuotė iš to tinkalapio, tik be paveiksliukų, tik eilutė su skaičiais, Matricos motyvas įkeltas atskirai.
Atsakyti
Aš pasidariau tokią gražią mėlyną liniuotė su mėlynom lėlytėm smile.gif Ir užrašas mėlynas. Bet neleidžia jų įkelti. Kaip tik prie mano mėlyno avataro pritaikiau.

user posted image

user posted image

Nepavyksta, nors paraše matosi.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 12 03, 03:08)
Nepavyksta, nors paraše matosi.

Kiek pastebėjau, keliant 2 ir daugiau liniuočių iš to psl, išvis neberodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 03, 17:33)
Kiek pastebėjau, keliant 2 ir daugiau liniuočių iš to psl, išvis neberodo  unsure.gif

aš pasidarius buvau vieną liniuotę, bet man nerodė ir tos. Paskui pasidariau tik užrašą, bet ir to nerodo. Tiek to, likau ištikima biggrin.gif SM liniuotei.
Atsakyti