QUOTE(Piniuke @ 2008 11 09, 16:55)
Laba diena, merginos turiu viena klausimeli. Norejau isideti liniuote, bet man kazkodel zinutese jos nerodo. Nors ten kur paraso atnaujinimas, ji yra. O kai parasau kokia zinute, nesimtao jokios liniuotes gal galit kas patarti, ka man daryti?
Kiekviena karta pries atsakydama forume visada pazymek ''Ijunkti parasa''kuris yra zemiau.
Papildyta:
O gal fgalit kas pasakyt kaip isidet dvi liniuotes,kai bandau idet antra liniuote i parasa kita pasinaikina,nesuprantu.
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 17:22)
Kiekviena karta pries atsakydama forume visada pazymek ''Ijunkti parasa''kuris yra zemiau.
Papildyta:
O gal fgalit kas pasakyt kaip isidet dvi liniuotes,kai bandau idet antra liniuote i parasa kita pasinaikina,nesuprantu.
Papildyta:
Aciu tau o del dvieju parasu, tai enter paspausk ir antra nuoroda talpink. Nesigauna?
Dekui,gavosi ,tokio paprasto dalyko tik reikejo,as vargau,galvojau kodel man nesigauna
Sviki
Gal galetumet ir man padet na nesigauna niekaip gal ka neteisingai darau ,o taip noriu liniuotes
Gal galetumet ir man padet na nesigauna niekaip gal ka neteisingai darau ,o taip noriu liniuotes
QUOTE(NILE** @ 2008 11 12, 21:26)
Sviki
Šios temos pirmam puslapy antroj žinutėj viskas kuo puikiausiai aprašyta-kas ir kaip
sveikos. niekaip neikertu kaip reikia svorio liniuoteje nu pamazinti svori.. kaip ja judint ?
QUOTE(>>agnute<< @ 2008 11 14, 19:04)
sveikos. niekaip neikertu kaip reikia svorio liniuoteje nu pamazinti svori.. kaip ja judint ?
Tarkim tavo pradinis, (ta prasme kiek sveri pradėdama mesti svorį yra 60) o tu dabar sveri 58, bet nori numesti iki 50kg, tai rašai, pradinid svoris 60, dabartinis 58, o tikslas 50 ir gausis kiekvieną kartą kai norėsi pakeisti svorį turėsi įsidėti vis naują liniuotę
Gal pasakytumet, kodel mano liniuote neskaiciuoja laiko?
QUOTE(Parker @ 2008 11 19, 15:33)
Gal pasakytumet, kodel mano liniuote neskaiciuoja laiko?
Gali būti, kad blogai laikas nustatytas.
QUOTE(Ambrozija @ 2008 11 19, 17:43)
Perdariau 4 kartus, vis sukurdama nauja liniuote. tas pats
O kuo gali buti blogas tas laikas, jei irasau 27-06-2008 (diena, menuo, metai), kaip ir reikalaujama?
QUOTE(Parker @ 2008 11 19, 21:36)
Perdariau 4 kartus, vis sukurdama nauja liniuote. tas pats
O kuo gali buti blogas tas laikas, jei irasau 27-06-2008 (diena, menuo, metai), kaip ir reikalaujama?
matyt sistema streikuoja, nes įrašius bet kokią tolimesnę datą liniuotė rodo blogai