Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitliukas ir liniuotės

Laba diena, merginos mirksiukas.gif turiu viena klausimeli. Norejau isideti liniuote, bet man kazkodel zinutese jos nerodo. Nors ten kur paraso atnaujinimas, ji yra. O kai parasau kokia zinute, nesimtao jokios liniuotes verysad.gif gal galit kas patarti, ka man daryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piniuke @ 2008 11 09, 16:55)
Laba diena, merginos  mirksiukas.gif turiu viena klausimeli. Norejau isideti liniuote, bet man kazkodel zinutese jos nerodo. Nors ten kur paraso atnaujinimas, ji yra. O kai parasau kokia zinute, nesimtao jokios liniuotes  verysad.gif gal galit kas patarti, ka man daryti? smile.gif

Kiekviena karta pries atsakydama forume visada pazymek ''Ijunkti parasa''kuris yra zemiau.
Papildyta:
O gal fgalit kas pasakyt kaip isidet dvi liniuotes,kai bandau idet antra liniuote i parasa kita pasinaikina,nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 17:22)
Kiekviena karta pries atsakydama forume  visada pazymek ''Ijunkti parasa''kuris yra zemiau.
Papildyta:
O gal fgalit kas pasakyt kaip isidet dvi liniuotes,kai bandau idet antra liniuote i parasa kita pasinaikina,nesuprantu.

Aciu tau 4u.gif o del dvieju parasu, tai enter paspausk ir antra nuoroda talpink. Nesigauna? smile.gif
Atsakyti
Dekui,gavosi thumbup.gif ,tokio paprasto dalyko tik reikejo,as vargau,galvojau kodel man nesigauna blush2.gif
Atsakyti
Sviki 4u.gif
Gal galetumet ir man padet g.gif na nesigauna niekaip g.gif gal ka neteisingai darau ax.gif ,o taip noriu liniuotes nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2008 11 12, 21:26)
Sviki 4u.gif
Gal galetumet ir man padet g.gif na nesigauna niekaip g.gif gal ka neteisingai darau ax.gif ,o taip noriu liniuotes nestuke.gif  ax.gif

Šios temos pirmam puslapy antroj žinutėj viskas kuo puikiausiai aprašyta-kas ir kaip ax.gif
Atsakyti
sveikos. niekaip neikertu kaip reikia svorio liniuoteje nu pamazinti svori.. doh.gif kaip ja judint ?
Atsakyti
QUOTE(>>agnute<< @ 2008 11 14, 19:04)
sveikos. niekaip neikertu kaip reikia svorio liniuoteje nu pamazinti svori..  doh.gif  kaip ja judint ?

Tarkim tavo pradinis, (ta prasme kiek sveri pradėdama mesti svorį yra 60) o tu dabar sveri 58, bet nori numesti iki 50kg, tai rašai, pradinid svoris 60, dabartinis 58, o tikslas 50 ir gausis mirksiukas.gif kiekvieną kartą kai norėsi pakeisti svorį turėsi įsidėti vis naują liniuotę
Atsakyti
Gal pasakytumet, kodel mano liniuote neskaiciuoja laiko? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Parker @ 2008 11 19, 15:33)
Gal pasakytumet, kodel mano liniuote neskaiciuoja laiko?  verysad.gif

Gali būti, kad blogai laikas nustatytas.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 11 19, 17:43)
Gali būti, kad blogai laikas nustatytas.

Perdariau 4 kartus, vis sukurdama nauja liniuote. tas pats bash.gif
O kuo gali buti blogas tas laikas, jei irasau 27-06-2008 (diena, menuo, metai), kaip ir reikalaujama?
Atsakyti
QUOTE(Parker @ 2008 11 19, 21:36)
Perdariau 4 kartus, vis sukurdama nauja liniuote. tas pats  bash.gif
O kuo gali buti blogas tas laikas, jei irasau 27-06-2008 (diena, menuo, metai), kaip ir reikalaujama?

matyt sistema streikuoja, nes įrašius bet kokią tolimesnę datą liniuotė rodo blogai
Atsakyti