Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitliukas ir liniuotės

Sveiki,
susidūriau su tokia problemyte, jei nesunku gal galėtumėt pasakyti kodėl man neleidžia įsidėti trečios liniuotės. Rašo, kad arda eilučių per daug arba paveikslėlių (o kai patikrinu ilgi tai rodo, kad viskas gerai).
O jei bandau savo abu Vaikučius ant vienos sutalpinti< būtu viskas gerai, bet kad paveikslėliai visai ne tokie kokius pasirinkau.
Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2011 07 28, 10:15)
kodėl man neleidžia įsidėti trečios liniuotės. Rašo, kad arda eilučių per daug arba paveikslėlių (o kai patikrinu ilgi tai rodo, kad viskas gerai).

Trijų liniuočių sistema neleidžia įkelt.

QUOTE(Irmutė @ 2011 07 28, 10:15)
O jei bandau savo abu Vaikučius ant vienos sutalpinti< būtu viskas gerai, bet kad paveikslėliai visai ne tokie kokius pasirinkau.

Atsiųskit man į nuorodas tų liniuočių ir paveiksliukų - pažiūrėsiu, kuo galiu padėt 4u.gif
Atsakyti
Atleiskite,kad kartojuosi ir su kvailu klausimu rolleyes.gif ,bet nerandu kur apie tai aiskinta. KAIP IR KUR IRASYTI POKYTI??? Mano svorio metimo liniuote.

P.S. jei spaudziu ant pacios liniuotes supermamos pradinis psl. atsidaro...nesuprantu g.gif nieko !!!

Atsakyti
Sveiki,visai butu neblogai,kad supermamose atsirastu ir augintiniu liniuotes... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(monkey-love @ 2011 07 26, 18:54)
Kodėl nepadarote, kad kartą uždėjus varnelę "Įjungti parašą" kitą kartą ji jau bus atomatiškai uždėta iki to laiko, kai užsinorės nuimti ? Juk labai nepatogu kiekvieną kartą spaudinėt, ypač kai į dieną po 50 žinučių rašai  blink.gif

visiskai drinks_cheers.gif,nes butu tikrai patogiau ir paprasciau... mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena ,gal galit pagelbet,nesuprantu ,kas netaip,viena liniuote i parasa isikeliau is supermamu,tai viskas su ja ok,o va kita is sibmama.ru,mano nustatymuose rodo abi liniuotes,o kai ijungiu temoje ,jusu rodo ,o kita ismeta kryzeli...bet kiek maciau,pas kitas mamas is to pacio puslapio liniuotes rodo,tai gal as kazkaip ne taip ikeliau,ar tarpus tarp linuociu ne taip palikau,ar nustatymus reik patvarkyt,prasau,gal galit pagelbeti.... va kaip atrodo
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 06, 11:28)
gal galit pagelbet,nesuprantu ,kas netaip,viena liniuote i parasa isikeliau is supermamu,tai viskas su ja ok,o va kita is sibmama.ru,mano nustatymuose rodo abi liniuotes,o kai ijungiu temoje ,jusu rodo ,o kita ismeta kryzeli...

Deja, bet forume iš sibmama.ru kažkodėl nerodo dvigubų/trigubų liniuočių.

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 08 06, 11:46)
Deja, bet forume iš sibmama.ru kažkodėl nerodo dvigubų/trigubų liniuočių.

o gal zinot is kuriu rodo,kur galima iskart dviguba liniuote pasidaryt ant vienos?kaip tarsi 2 vaikiuku,tik pas mane butu vaikiukas ir musu augintinis ax.gif

Papildyta:
Bet kad man ir is sio psl http://lines.planetadruzey.ru/ kad ir vieno vaikiuko liniuote isivedu irgi kryziuka meta,o pas kita mama maciau,kad viskas ok?gal nemoku ikelt nuorodos?ir kuria isvis isten reik kelt,nes ten labai jau trumpos to nuorodos atrodo...
Atsakyti
Pas mane kazkodel irgi nerodo antrosios liniuotes, ji dviguba. Bet anksciau buvau pasidariusi ir rode g.gif O pas kita mamyte is to paties psl. rodo dviguba g.gif unsure.gif
Atsakyti
Gal imanoma padaryt 3 vaiku liniute? Laukiuosi ketvirto, o idet i liniuotes visu negaliu. Pries tai turejau 2+1, dabar 2+1+1 man neleidzia.
Mamos dienorastyje yra ir 3 vaikams, bet is ten idet, velgi - neleidzia.

Is anksto dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
laba,

noriu pakoreguoti savo parašą, bet nieko daryti negaliu. Meta visada tą pati užrašą:
Jus meginote į asmeninį parašą įkelti nuorodą iš interneto puslapio, kurio nuorodos draudžiamos šiame forume dėl pernelyg didelio liniuočių/skaičiuoklių svorio.

Ačiū už pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2011 09 05, 12:51)
noriu pakoreguoti savo parašą, bet nieko daryti negaliu. Meta visada tą pati užrašą:
Jus meginote į asmeninį parašą įkelti nuorodą iš interneto puslapio, kurio nuorodos draudžiamos šiame forume dėl pernelyg didelio liniuočių/skaičiuoklių svorio.

O kokią liniuotę ir iš kur bandot įsikelt?
Atsakyti
Po liniuotem neleidzia man rasyti teksto... kodel? unsure.gif
Atsakyti