Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitliukas ir liniuotės

QUOTE(GiLuVa @ 2011 03 04, 19:11)
pagal datas tai mano vaikas vyresnis o liniuote rodo kitaip,kodel taip?

Čia jau reikėtų klausti to puslapio administratorių (admin@7910.org) - gal kokia programinė klaida įsivėlusi?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 03 04, 21:13)
Čia jau reikėtų klausti to puslapio administratorių (admin@7910.org) - gal kokia programinė klaida įsivėlusi?

net neisivaizduoju. tai taip iseitu kad vaiko metuku sukaktuves net blogai rodys doh.gif
o jiems laiska parasyt, taip? bandau rasyti kad pasiziuretu bent jau kodel taip.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(GiLuVa @ 2011 03 05, 12:11)
tai taip iseitu kad vaiko metuku sukaktuves net blogai rodys doh.gif

Pagal tai, ką dabar rodo liniuotė, panašu, kad taip ir bus unsure.gif
QUOTE(GiLuVa @ 2011 03 05, 12:11)
o jiems laiska parasyt, taip? bandau rasyti kad pasiziuretu bent jau kodel taip.... g.gif

Na, taip, nes čia SM forumas niekuo dėtas.
Atsakyti
laba 4u.gif norejau paklausti ,kodel nerodo mano idetos liniuotes ,paraso ta prasme.aciu
Atsakyti
todėl, kad reikia paspausti varnelę "įjungti parašą" prieš atsakant, kad rodytų parašą wink.gif
Atsakyti
Kodel nerodo mano liniuotes,norejau ja pakoreguot ir stai kas gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva29 @ 2011 03 11, 16:31)
Kodel nerodo mano liniuotes,norejau ja pakoreguot ir stai kas gavosi

Turbūt jau susitvarkėt, nes dabar lyg ir gerai rodo smile.gif
Atsakyti
O kurioj vietoj reikia apskritai ieskoti tos liniuotes kad pradeti ja? nes as profilyje randu tik pakeisti parasa, tai kad nera ka keisti doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 03 21, 16:02)
O kurioj vietoj reikia apskritai ieskoti tos liniuotes kad pradeti ja?

Pirmoj temos žinutėj wink.gif
Atsakyti
bandziau padaryti dvi liniuotes, o gavosi tik antros uzrasas kazkoks doh.gif
Papildyta:
cha gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukasz: 21 kovo 2011 - 20:17
Kiek keldavausi liniuotes viskas budavo gerai, bet va dabar keliu liniuote, ja profilyje rodo, o parase forumuose ne, raso user posted image g.gif nepamenu kas siuo atveju blogai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2011 03 24, 10:31)
keliu liniuote, ja profilyje rodo, o parase forumuose ne, raso user posted image g.gif nepamenu kas siuo atveju blogai?

Nerodo dėl per ilgų pavadinimų (turbūt dėl to, kad dviguboj liniuotėj turi būti trumpi pavadinimai), nes jei pvz. "dideliam augintiniui jau" pakeisit į "dideliam jau", tada rodys cool.gif
Atsakyti