Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitliukas ir liniuotės

QUOTE(Fate @ 2010 12 27, 16:23)
Savo profilyje matau parase "liniuote". Bet kodel jos nerodo mano zinutese?

Kiekvieną kartą prieš atsakant reikia uždėti varnelę prie "Įjungti parašą":
user posted image
Atsakyti
Noreciau pagalbos. Pasidariau svorio metimo liniuote ir nesuprantu kaip ji judes, kai svoris kris..kur reiks rasyti nukritusi svori kad rodytu. pvz ikeliu dabartine liniuote. Jei po savaites tarkim nukris kilogramas, kaip tai matysis
Atsakyti
QUOTE(Katleja* @ 2010 12 31, 13:55)
Noreciau pagalbos. Pasidariau svorio metimo liniuote ir nesuprantu kaip ji judes, kai svoris kris..kur reiks rasyti nukritusi svori kad rodytu. pvz ikeliu dabartine liniuote. Jei po savaites tarkim nukris kilogramas, kaip tai matysis

ji nejudės, turėsite koreguoti pokyčius pati wink.gif

liniuote gi nežino, kiek jum pasiseks numesti wink.gif
Atsakyti
O kaip padaryti kad svorio liniuotej rasytu skaicius po kablelio? as ivedu 60, 3 man rodo liniuoteje tik 60 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja* @ 2011 01 03, 10:06)
O kaip padaryti kad svorio liniuotej rasytu skaicius po kablelio? as ivedu 60, 3 man rodo liniuoteje tik 60 g.gif

Man atrodo lietuviškose liniuotėse to padaryti neįmanoma, nes jos visada suapvalina skaičių
Atsakyti
Labukas,
Pasidariau liniuotę Lilypie.com, bet ką bepasirenku - neleidžia niekaip aktyvuoti man liniuotės, rašo, kad per ilga g.gif , nors tikrinausi ilgį - viskas ok g.gif

Duoda pasirinkti iš tokių variantų:

For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Hyves • iGoogle
Email Signatures: AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla, Thunderbird • Opera Mail • Outlook • Yahoo! • Webmail • Windows Mail
Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Desktop Widgets: HTML file • Apple Dashboard • Active Desktop (Windows XP/2000) • Windows 7 Gadget

Išbandžiau daug, ale nei 1 neleidžia patalpinti.
Mačiau, kad kitos mamytės užsidėję liniuotes iš šio puslapio, o man kažkodėl neleidžia.
Ką netaip darau g.gif ?

Ačiū 4u.gif

Papildyta:
"http://www.lilypie.com] [i m g] http://lilypie.com/S...rthday_code.php [/i m g] [/url]"
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2011 01 03, 12:52)

Ar tokia turėtų būti?:
user posted image
Papildyta:
Duoda pasirinkti iš tokių variantų:

Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Nusikopijuojat PseudoHTML, UBBCode and BB Code 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 01 03, 13:13)
Ar tokia turėtų būti?:
user posted image
Papildyta:

Nusikopijuojat PseudoHTML, UBBCode and BB Code 4u.gif

Taip taip, esmė ta pati smile.gif

Nežinau kodėl, bet man niekaip neleido pačios nuorodos kopijuoti, tai po vieną raidę vis žiūrinėdama perrašiau - pavyko.

Dėkui už atsakymus, bent įsitikinau, kad netaip blogai viską ir dariau smile.gif

Atsakyti
Auginu tris vaikucius ir noriu isideti ju amziaus liniuotes. Nepatinka man tie visi paveiksliukai, todel noriu tik teksto. Dedu is SibMama, bet SM neleidzia idet trecios - raso per daug paveiksliuku doh.gif Nors kai pasitikrinu ilgi, tai viskas ok. Kaip man isidet visu triju vaiku?
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2011 01 13, 13:35)
Kaip man isidet visu triju vaiku?

Susikurkit vieną liniuotę 2 vaikučiams, o antrą - 1, pvz:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki, kaip įdėti vaikučių liniuotes? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 01 13, 14:56)
Susikurkit vieną liniuotę 2 vaikučiams, o antrą - 1, pvz:
user posted image

user posted image

Man irgi nesiseka dviem vaikučiūams ir nėštumo. Niekaip, nors ilgis geras. Tai net nežinau kaip čia padarius? ax.gif
Atsakyti