Sveiki,kodel man neina isideti antros liniuotes?
QUOTE(NeiVile @ 2010 08 26, 08:37)
kodel man neina isideti antros liniuotes?
O kokią norite įsidėti?
QUOTE(Borzika @ 2010 08 26, 10:01)
O kokią norite įsidėti?
dvieju vaiku bendra liniuote liniuote
QUOTE(NeiVile @ 2010 08 28, 16:54)
dvieju vaiku bendra liniuote liniuote
Iš supermama.lt siūlomų ar kitos int.svetainės? Iš supermama.lt turėtų leisti. Įkelkite nuorodą - bus aiškiau.
P.S. beje, pabandykit, ar leidžia įkelt, ištrynus prierašą "ATNAUJINTA 2010.08.13".
QUOTE(Borzika @ 2010 08 29, 09:56)
Iš supermama.lt siūlomų ar kitos int.svetainės?
P.S. beje, pabandykit, ar leidžia įkelt, ištrynus prierašą "ATNAUJINTA 2010.08.13".
meginau neina o liniuote noriu isideti is www.mamosdienorastis.lt
QUOTE(NeiVile @ 2010 08 30, 09:13)
noriu isideti is www.mamosdienorastis.lt
Deja, bet iš to puslapio neleidžia įkelti liniuočių (dėl per didelio svorio).
Laba diena,
noriu iš SM siūlomų liniučių sukurti amžiaus liniuotes trims vaikams, vadinasi, dedu vieną liniuotę vienam vaikui ir kitą liniuotę dviems vaikams (kadangi vaikai trys), tačiau man visada meta forumo klaidą, kad užimu per daug eilučių, kodėl?
Tarpų tarp liniuočių nepalieku.
Dar bandžiau įsivesti dvi liniuotes iš sibmama.ru puslapio ir nors atnaujinus parašą rodo, kad viskas gerai (pakrauna abi liniuotes), rašant forume prikabinant parašą antrosios liniuotės tiesiog nepakrauna, kodėl?
ačiū
noriu iš SM siūlomų liniučių sukurti amžiaus liniuotes trims vaikams, vadinasi, dedu vieną liniuotę vienam vaikui ir kitą liniuotę dviems vaikams (kadangi vaikai trys), tačiau man visada meta forumo klaidą, kad užimu per daug eilučių, kodėl?
Tarpų tarp liniuočių nepalieku.
Dar bandžiau įsivesti dvi liniuotes iš sibmama.ru puslapio ir nors atnaujinus parašą rodo, kad viskas gerai (pakrauna abi liniuotes), rašant forume prikabinant parašą antrosios liniuotės tiesiog nepakrauna, kodėl?
ačiū
QUOTE(Saulyčiukas @ 2010 09 04, 16:47)
Pamėginkit dar kartą - turi leisti (štai aš ką tik pabandžiau susikurti tokias liniuotes ir man pavyko).
Šioje temoje jau buvo rašyta, kad iš sibmama.ru dvigubų ir didesnių liniuočių SM forume, deja, nerodo.
QUOTE(Borzika @ 2010 09 06, 10:04)
Pamėginkit dar kartą - turi leisti (štai aš ką tik pabandžiau susikurti tokias liniuotes ir man pavyko).
Nu ir tikrai kažkokiu stebuklingu būdu pavyko, nors dariau tą patį, ką ir tądien
Ačiū
man neideda dvieju liniuociu is http://mamka.ru/
gal padesit,kaip padaryti kad liniuote matytusi ir zinutese?