Ar galit pasakyti, kodel neduoda pasikeisti linijuotes? (raso ,kad per daug simboliu) ,bet tikrai taip nera
i | Galimi parašų variantai: - 2 liniuotės arba - liniuotė+nuoroda arba - liniuotė+citata arba - nuoroda+citata arba - paveikslėlis+liniuotė arba - paveikslėlis+citata arba - paveikslėlis+nuoroda. Jei neleidžia keisti, vadinasi, parašas yra per ilgas. |
QUOTE(kreta:) @ 2010 04 30, 11:58)
Ar galit pasakyti, kodel neduoda pasikeisti linijuotes? (raso ,kad per daug simboliu) ,bet tikrai taip nera
pas mane tokia pati problema neleidzia pakeist liniuotes nors visada tos pacios yra idetos tik kad norejau pakeist svorio liniuotes parodimus ir man neleidzia naujos idet kaip cia suprast nors dabar senai idetos yra tinkamos o kai pakeiciu jau per daug eiluciu raso
QUOTE(saule1 @ 2010 04 30, 15:03)
pas mane tokia pati problema neleidzia pakeist liniuotes nors visada tos pacios yra idetos tik kad norejau pakeist svorio liniuotes parodimus ir man neleidzia naujos idet kaip cia suprast nors dabar senai idetos yra tinkamos o kai pakeiciu jau per daug eiluciu raso
Nutrinkit šią eilutę startas 2010.01.23 ūgis 168cm ir turėtų leisti nes dabar kaip matau parašas yra per didelis
QUOTE(Borzika @ 2010 04 30, 12:22)
Galimi parašų variantai:
- 2 liniuotės arba
- liniuotė+nuoroda arba
- liniuotė+citata arba
- nuoroda+citata arba
- paveikslėlis+liniuotė arba
- paveikslėlis+citata arba
- paveikslėlis+nuoroda.
Jei neleidžia keisti, vadinasi, parašas yra per ilgas.
- 2 liniuotės arba
- liniuotė+nuoroda arba
- liniuotė+citata arba
- nuoroda+citata arba
- paveikslėlis+liniuotė arba
- paveikslėlis+citata arba
- paveikslėlis+nuoroda.
Jei neleidžia keisti, vadinasi, parašas yra per ilgas.
mano ne per ilgas! keiciau ne viena karta ir viskas buvo ok,o siandien merginoms is temos "nevalgom po 18 val ' gal keturioms neleidzia pakeisti liniuotes.Anksciau po liniuote buvau pasirasius ugi ir dietos pradzios starta,o dabar to neleidzia
QUOTE(Niktė @ 2010 04 30, 15:05)
Nutrinkit šią eilutę startas 2010.01.23 ūgis 168cm ir turėtų leisti nes dabar kaip matau parašas yra per didelis
na vistiek neleidzia banziau istrint paskutine eilute vistiek neleidzia
i | Prieš kelias dienas buvo įdiegta naujovė - sistema automatiškai tikrina, ar parašas yra tinkamo dydžio. Todėl visiems nariams siūlau prisiminti, kokie reikalavimai parašams yra nustatyti Forumo taisyklėse. |
Sveiki
na gerai as suprantu kodel neleidzia dadeti dar vienos liniuotes art ten parasyt dar ko nors,bet kodel neduoda istrint?!
bandziau dabar pakoreguot liniuote ir neidsejo,tada pabandziau isviso istrint viska ir palikt tik viena liniuote,bet vistiek gaunu ta pati forumo pranesima,kad parase per daug eiluciu?!
na gerai as suprantu kodel neleidzia dadeti dar vienos liniuotes art ten parasyt dar ko nors,bet kodel neduoda istrint?!
bandziau dabar pakoreguot liniuote ir neidsejo,tada pabandziau isviso istrint viska ir palikt tik viena liniuote,bet vistiek gaunu ta pati forumo pranesima,kad parase per daug eiluciu?!
kodel neleidzia vienos liniuotes istrinti nestumo
QUOTE(nnina @ 2010 05 04, 11:08)
kodel neleidzia vienos liniuotes istrinti nestumo
o kaip trinat?