Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitliukas ir liniuotės

Liniuotės jau sutvarkytos, atsirado ir 2010 metai bigsmile.gif
Atsakyti
kaip įsidėti liniuotę iš www.surebaby.com ? niekaip nepavyksta sad.gif
Atsakyti
Galimos kelios priežastys, kodėl nepavyksta įsikelti:
1. Liniuotės adreso galūnė nesibaigia jpg/gif/png.
2. Liniuotė per daug "sveria".
3. Įkėlimą blokuoja ta svetainė, kurioje susikūrėt liniuotę (leidžia kelt tik į savo forumą).

Atsakyti
Sveikos, jau klausiau cia del parasu jokio atsakymo negavau. Tai dar karteli paklausiu kodel negaliu isikelti paraso is kitos svetaines? anksciau rodydavo viska gerai, bet kai norejau pakeisti zodelius, o liniute dingo ir rasydavo user posted image, pas kitas mamas is tos svetaines liniuotes rodo, o dabar ir nuotrauku ar paveikseliu negaliu ikelti raso ta pati. Kas tai galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 03 19, 12:55)
Galimos kelios priežastys, kodėl nepavyksta įsikelti:
1. Liniuotės adreso galūnė nesibaigia jpg/gif/png.
2. Liniuotė per daug "sveria".
3. Įkėlimą blokuoja ta svetainė, kurioje susikūrėt liniuotę (leidžia kelt tik į savo forumą).

gaila, nes jos adresas nurodytas šitos temos pirmame puslapyje. arba visgi kažką darau ne taip sad.gif
Atsakyti
user posted image
Gal galite pasakyti kodel man nerodo sitos liniuotes? juk viskas tvarkoje ir pa kitas forumietes is sio saito rodo
Atsakyti
Sveiki, viska padariau, nukopinau, ijungiau parasa, bet man nerodo linijuotes, bet raso - use posted image-. liniuote emiau is cia cia. Kodel taip yra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneska: 31 kovo 2010 - 21:20
QUOTE(Agneska @ 2010 03 31, 22:17)
nukopinau, ijungiau parasa, bet man nerodo linijuotes

Įkelkite čia parašo nuorodą.
Ką tik pabandžiau - viskas tvarkingai veikia.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 04 01, 06:59)
Įkelkite čia parašo nuorodą.
Ką tik pabandžiau - viskas tvarkingai veikia.

Bet kai atsakau i forumo zinutes, man raso ta pati, nors paraso nustatymuose matau savo linijuote g.gif
Atsakyti
Prasau padekit man zioplai,niekaip negaliu irasyti tinkamai skaiciu svorio lentelei,jau bandziau belekaip,bet vis nesamoningai ismeta svorius.
Mano svoris yra 63kg.o numesti noreciau 6kg. nesuprantu kaip tinkamai irasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 04 26, 13:59)
Mano svoris yra 63kg.o numesti noreciau 6kg. nesuprantu kaip tinkamai irasyti

Renkatės:
Atvaizduoti -Svorį --> Pradinis svoris -63 --> Dabartinis svoris -63 --> Tikslas svoris -57:
user posted image
Atsakyti
Laba diena, reikia pagalbos. Gavau draugišką įspėjimą dėl vienos savo parašo detalės. Suprantu taisyklės ir pan. Bandžiau pašalintį netinkamą užrašą, bet man išmetė, kad įvyko klaida. Ištryniau visą parašą ir mėginau įkelti atgal tai, kas liko. Bet vėl gavau pranešimą dėl eilučių skaičiaus doh.gif
Jei gerai suprantu šitą užrašą Sigs are limited to 3 lines, 2 images and a maximum of 750 characters. tai galima įsikelti 3 liniuotes, 2 paveiksliukus ir nedaugiau 750 ženklų. Bet tada man pasakykit, kaip galima įsikelti 3 liniuotes, jei visos jos turi IMG kodą, o jie galimi tik 2 g.gif Mano paraše buvo viena pilna liniuotė ir dvi tokios, kur tik skaitliukinė eilutė, bet aš jų nebegaliu įkelti, nes jos turi IMG kodą.

Bandžiau įkelti 3 liniuotes, bet gavau pranešimą:
Įvyko klaida:
Jūsų parašas turi daugiau eilučių nei leidžiama.

Apie kokias eilutes kalba eina, apie liniuočių skaičių g.gif
Nesupykit prašau, jei kvaili klausimai, nu bet nedaeina man niekaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aGucci: 30 balandžio 2010 - 10:42