Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitliukas ir liniuotės

Bandziau isideti liniuote is ticker factory, bet neisejo doh.gif Ar galima isideti is sio puslapio liniuote? ir jei galima, tai kuria eilute reikia nukopijuoti? nes as jau viska isbandziau, man kazkodel neleidzia..
Atsakyti
QUOTE(Migdolinė @ 2010 01 16, 12:03)
Bandziau isideti liniuote is ticker factory, bet neisejo doh.gif  Ar galima isideti is sio puslapio liniuote? ir jei galima, tai kuria eilute reikia nukopijuoti? nes as jau viska isbandziau, man kazkodel neleidzia..

hmm dabar pabandžiau, nerodo įsidėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 01 16, 14:24)
hmm dabar pabandžiau, nerodo įsidėjus  g.gif

o apskritai, leido isikelt i parasa? man neleidzia net ikelti g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

perskaičiau visą temą, bet niekur neradau kaip pasidaryti savo liniuotes, kad rodytų per vidurį? smile.gif ne kairiam kampe, o lango viduryje. tarkim kaip pas Ruste . gal tai elementaeru, bet aš tiesiog nesusigaudau kaip tai padryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolinė @ 2010 01 16, 15:01)
o apskritai, leido isikelt i parasa? man neleidzia net ikelti g.gif

nea, neleido g.gif

QUOTE(Jaklina @ 2010 01 19, 15:40)
Laba  4u.gif

perskaičiau visą temą, bet niekur neradau kaip pasidaryti savo liniuotes, kad rodytų per vidurį?  smile.gif ne kairiam kampe, o lango viduryje.  tarkim kaip pas Ruste . gal tai elementaeru, bet aš tiesiog nesusigaudau kaip tai padryti  smile.gif

reikia pačiai sucentruoti. kai prasideda liniuotė, nu kur [url tai dar prieš skliaustą rašyk [center ] ir pačiam gale jau kur baigias liniuotė, po uždaryto skliaustelio [/center ]

tiki nereikia tarpų, aš palikau, nes kitaip neišeina parodyti
Atsakyti
Sveikos aš dr kartą smile.gif db noreėjau paklausti kaip pasidaryti liniuotę su dviem vaikais, kad nė vienas vaikis neliptų ant skaičių? na gal aiškiai parašiau pvz
user posted image
mačiau pas keles mamas , kad gaunasi normaliai, o man va ropojantis vaikis "lipa"ant skaičių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2010 01 22, 14:46)
kaip pasidaryti liniuotę su dviem vaikais, kad nė vienas vaikis neliptų ant skaičių?
user posted image

Turbūt tai priklauso nuo pasirinkto paveiksliuko:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 01 22, 15:59)

dėkoju, maniau kad čia kokia gudrybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2008 12 15, 19:37)
Dar čia galima susikurti lietuviškų liniuočių
http://liniuotes.balanda.lt mirksiukas.gif

o kodel man neleidžia įsideti liniuotės is balanda .lt raso per didelisssvoris g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule1 @ 2010 01 23, 09:18)
kodel man neleidžia įsideti liniuotės is balanda .lt raso per didelisssvoris

Ne iš visų puslapių leidžiama įkelti:
QUOTE(Ambrozija @ 2004 08 27, 08:20)
Gali būti, kad blokuoja ta svetainė įsikėlimą, leidžia kelt tik į savo forumą.
Arba per daug "sveria" sugeneruotos liniuotės, todėl neįmanoma įsikelt

QUOTE(admin*1 @ 2006 12 19, 10:52)
Negalima įkelti liniuočių iš tų puslapių, kur liniuotė sveria daugiau nei 15 kb.
Atsakyti
o ka daryti jei mano liniuote uzstrigo g.gif jau dvi savaites vietoj stovi ir nesikeicia skaiciukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saule1 @ 2010 01 23, 08:18)
o kodel man neleidžia įsideti liniuotės is balanda .lt raso per didelisssvoris g.gif

tai jei rašo,kad per didelis svoris, reiškias per didelis. kelk iš kitur.

QUOTE(mazgote @ 2010 01 23, 12:29)
o ka daryti jei mano liniuote uzstrigo g.gif  jau dvi savaites vietoj stovi ir nesikeicia skaiciukai doh.gif

pasidaryt naują kitur. čia ne sm kaltė.
Atsakyti