QUOTE(Migdolinė @ 2010 01 16, 12:03)
Bandziau isideti liniuote is ticker factory, bet neisejo Ar galima isideti is sio puslapio liniuote? ir jei galima, tai kuria eilute reikia nukopijuoti? nes as jau viska isbandziau, man kazkodel neleidzia..
hmm dabar pabandžiau, nerodo įsidėjus
QUOTE(grange @ 2010 01 16, 14:24)
hmm dabar pabandžiau, nerodo įsidėjus
o apskritai, leido isikelt i parasa? man neleidzia net ikelti
Laba
perskaičiau visą temą, bet niekur neradau kaip pasidaryti savo liniuotes, kad rodytų per vidurį? ne kairiam kampe, o lango viduryje. tarkim kaip pas Ruste . gal tai elementaeru, bet aš tiesiog nesusigaudau kaip tai padryti
perskaičiau visą temą, bet niekur neradau kaip pasidaryti savo liniuotes, kad rodytų per vidurį? ne kairiam kampe, o lango viduryje. tarkim kaip pas Ruste . gal tai elementaeru, bet aš tiesiog nesusigaudau kaip tai padryti
QUOTE(Migdolinė @ 2010 01 16, 15:01)
o apskritai, leido isikelt i parasa? man neleidzia net ikelti
nea, neleido
QUOTE(Jaklina @ 2010 01 19, 15:40)
Laba
reikia pačiai sucentruoti. kai prasideda liniuotė, nu kur [url tai dar prieš skliaustą rašyk [center ] ir pačiam gale jau kur baigias liniuotė, po uždaryto skliaustelio [/center ]
tiki nereikia tarpų, aš palikau, nes kitaip neišeina parodyti
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2008 12 15, 19:37)
o kodel man neleidžia įsideti liniuotės is balanda .lt raso per didelisssvoris
QUOTE(saule1 @ 2010 01 23, 09:18)
kodel man neleidžia įsideti liniuotės is balanda .lt raso per didelisssvoris
Ne iš visų puslapių leidžiama įkelti:
QUOTE(Ambrozija @ 2004 08 27, 08:20)
Gali būti, kad blokuoja ta svetainė įsikėlimą, leidžia kelt tik į savo forumą.
Arba per daug "sveria" sugeneruotos liniuotės, todėl neįmanoma įsikelt
Arba per daug "sveria" sugeneruotos liniuotės, todėl neįmanoma įsikelt
QUOTE(admin*1 @ 2006 12 19, 10:52)
Negalima įkelti liniuočių iš tų puslapių, kur liniuotė sveria daugiau nei 15 kb.
o ka daryti jei mano liniuote uzstrigo jau dvi savaites vietoj stovi ir nesikeicia skaiciukai
QUOTE(saule1 @ 2010 01 23, 08:18)
o kodel man neleidžia įsideti liniuotės is balanda .lt raso per didelisssvoris
tai jei rašo,kad per didelis svoris, reiškias per didelis. kelk iš kitur.
QUOTE(mazgote @ 2010 01 23, 12:29)
o ka daryti jei mano liniuote uzstrigo jau dvi savaites vietoj stovi ir nesikeicia skaiciukai
pasidaryt naują kitur. čia ne sm kaltė.