Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitliukas ir liniuotės

nesuprantu, kodel nesikeicia dienos liniuoteje? ir vakar ir siandien rodo 6 savaites 6 dienos? g.gif
Atsakyti
As su ta pacia problema,man laikas ant liniuotes sustojo g.gif
Atsakyti
Vaiku amziaus liniuotes pasidariau ir isikeliau i savo parasa. As ji matau, taciau nesuprantu, kodel tos liniuotes man nerodo po zinutemis. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alyy @ 2009 12 06, 13:12)
Vaiku amziaus liniuotes pasidariau ir isikeliau i savo parasa. As ji matau, taciau nesuprantu, kodel tos liniuotes man nerodo po zinutemis.  blink.gif

ar parašius žinutę įjungi parašą ? uždėk paukštuką apačioje
Atsakyti
kas pas mane negerai niekss nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2009 12 23, 14:54)
kas pas mane negerai

Nuoroda turi būti štai tokia (tik be tarpo gale laužtiniuose skliaustuose tarp / ir img):
[img]http://line.romanticcollection.ru/exba/28_26_3EFB50C0_LaLiLrLaLdLaLs_0_26.png[/ img]

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 23 gruodžio 2009 - 16:04
kazi kaip dabar pasibaige kantrybe bash.gif
Papildyta:
QUOTE(raskejan @ 2009 12 23, 17:19)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raskejan: 23 gruodžio 2009 - 17:21
sukurkit kas man tais linuotes nes jau surrender.gif surrender.gif aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2009 12 23, 17:20)

QUOTE(raskejan @ 2009 12 23, 17:43)
sukurkit kas man tais linuotes nes jau surrender.gif  surrender.gif  aggressive.gif

niekas specialiai jums nekurs biggrin.gif kai nustosit pykti ir perskaitysit kas parašyta pirmose temos žinutėse turėtų pavykti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 23 gruodžio 2009 - 17:59
aciu kad parodot klaida bet nevisi protingi biggrin.gif bet su kokiais piktumais atsakinejama,beje visa tema perskaiciau tongue.gif ka man daryt kad zalia g.gif
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2009 12 23, 18:56)
aciu kad parodot klaida bet nevisi protingi biggrin.gif bet su kokiais piktumais atsakinejama,beje visa tema perskaiciau tongue.gif ka man daryt kad zalia g.gif

ne su piktumais, o nuoširdžia nuostaba, nes pirmose dvejose temos žinutėse viskas parašyta taip aiškiai, kad aiškiau niekaip neįmanoma. nereikia ir visos temos skaityti smile.gif
Atsakyti
Čia yra labai garžių nėštumo liniuočių, tik kodą reikia kopinti vidurinį
http://pregnancyandb...ticker-4486.htm
Atsakyti