Laba
gal kas padėtų atsakyti į klausimą, kodėl man paraše neleidžia užsidėti liniuotės? kai nueinu į "redaguoti parašą" ir įdedu nukopijavusi BBC code adresiuką, išmeta užrašą, kad dinaminiai puslapiai IMG žymėse neleistini o mano draugė iš to paties portalo turi užsidėjusi liniuotę...
QUOTE(jullyte @ 2009 07 07, 16:54)
Nesuprantu kodėl man neišeina redaguoti liniuotę?visalaiką reikia kurti naują o be to kodėl po kablelio nieko nerodo?
nereik vis kurtis naujos liniuotės.
spausk redaguotį parašą ir pakeisk ten norimus skaičius
Papildyta:
QUOTE(raula @ 2009 07 22, 14:36)
Laba
gal kas padėtų atsakyti į klausimą, kodėl man paraše neleidžia užsidėti liniuotės? kai nueinu į "redaguoti parašą" ir įdedu nukopijavusi BBC code adresiuką, išmeta užrašą, kad dinaminiai puslapiai IMG žymėse neleistini o mano draugė iš to paties portalo turi užsidėjusi liniuotę...
matyt draugė spėjo įsidėt, kol liniuotės iš to psl. dar buvo leidžiamos
Aš susikūriau liniuote ir nukopijavau i parasa, bet man jos nerodo kai rasau forumuose gal zinot kodel?
QUOTE(demonija @ 2009 07 24, 12:16)
Aš susikūriau liniuote ir nukopijavau i parasa, bet man jos nerodo kai rasau forumuose gal zinot kodel?
gal neuždedi varnelės kur reikia dėti atsakant - įjungti parašą....
QUOTE(demonija @ 2009 07 24, 12:16)
aišku žinome nes matyt neperskaitėt temos pirmos žinutės ir nepadarėt kaip jos pabaigoje parašyta ir pavaizduota
Gal db pavyko
Papildyta:
Taip ir buvo neuždėjau varnelės, labai ačiū už pagalba
Papildyta:
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 07 24, 12:36)
gal neuždedi varnelės kur reikia dėti atsakant - įjungti parašą....
Taip ir buvo neuždėjau varnelės, labai ačiū už pagalba
QUOTE(demonija @ 2009 07 24, 17:06)
nėr už ką... visi mes kažkada pradedame ir prašome pagalbos
Sveiki. Noriu paklaust kaip galima pdaryt kad greiciau atsinaujintu parasiti atsakimai forumuose. Nes kai as parasau savo matau is kart o kiti kai raso man reikia pastoviai perkrauti puslai
sveiki,kazkas nutiko,uzdedu varnele,bet vistiek kazkodel neberodo mano paraso kame diela?
tame, kad jūs parašo neturite, bent profilyje nerodo. pabandykit įsidėti iš naujo
Sveiki. Mano nustatymuose rodo abi liniuotes, o kai parašau žinutę ir paspaudžiu varnelę" rodyti parašą" tai mano atsakymuose rodo tik vieną liniuotę, o vietoj kitos x. Ar čia stringa kompas, ar nustatymuose kai rodo tai dar nereiškia, kad geras adresas ... gal supratot ką klausiu .
QUOTE(ingeborga2 @ 2009 08 01, 15:36)
Sveiki. Mano nustatymuose rodo abi liniuotes, o kai parašau žinutę ir paspaudžiu varnelę" rodyti parašą" tai mano atsakymuose rodo tik vieną liniuotę, o vietoj kitos x. Ar čia stringa kompas, ar nustatymuose kai rodo tai dar nereiškia, kad geras adresas ... gal supratot ką klausiu .
pirmoji liniuotė yra iš saito sibmama.ru
iš šio saito neveikia forume dvigubos liniuotės.
reikia pasidaryti vieną viengubą su liniuote ir slankikliu ir tekstu, o kitą tik tekstinę. arba dar kaip nors, bet po vieną.
tarkim mano paraše yra trys atskiros tekstinės liniuotės ir įkeltas matricos motyvas ir albumo.