Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitliukas ir liniuotės

sveiki,žiūrėjausi per paiešką,bet man nerado smile.gif
noriu paklausti-ar liniuotės iš www.mamosdienorastis.lt per sunkios mūsų forumui? nes man rodo X,kai bandau jų liiniuotę užsidėt
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 06 21, 21:04)
sveiki,žiūrėjausi per paiešką,bet man nerado smile.gif
noriu paklausti-ar liniuotės iš www.mamosdienorastis.lt per sunkios mūsų forumui? nes man rodo X,kai bandau jų liiniuotę užsidėt

jo aš ir bandžiau,man net neleido parašo redaguot,nes rašo,kad per didelės rolleyes.gif
Atsakyti
Kur ta varnelė ,gail galit parodyt???
Galėtų visada rodyt parašą ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 07 01, 13:10)
Kur ta varnelė ,gail galit parodyt???
Galėtų visada rodyt parašą ir viskas biggrin.gif

šioje temoje yra net paveikslėlis kaip atrodo ta varnelė, galima susirasti.

o parašų nerodo, nes be reikalo apkraunamas forumas, ne visos gi laikosi taisyklių...
Atsakyti
Gal galit paaiskinti, is kur gauti ir kaip padaryt kad rodyto svorio liniuotes ir gramus. Pvz 69,9kg, o ne 69kg unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 07 03, 10:19)
Gal galit paaiskinti, is kur gauti ir kaip padaryt kad rodyto svorio liniuotes ir gramus. Pvz 69,9kg, o ne 69kg  unsure.gif

matyt tokiose liniuotės nepadaryta, kad per kablelį skaičius rodytų g.gif
ar pas kurią nors forumietę tu matei tokį parašą?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 03, 09:51)

Mačiau ir ne pas vieną del to ir užklausiau. bigsmile.gif
Atsakyti
Pabandziau ir as liniuote pasidaryti, tikiuosi pavyko:)
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 03, 09:51)

Jau susitvarkiau mirksiukas.gif
Grange, gal galetu paaiskint kaip tavo idetam psl pasidaryt liniuote, nes atsibosta kiekviena karta dienas keist, o tame psl nerandu nes rusiskai nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 07 05, 12:12)
Grange, gal galetu paaiskint kaip tavo idetam psl pasidaryt liniuote, nes atsibosta kiekviena karta dienas keist, o tame psl nerandu nes rusiskai nesuprantu  blush2.gif
g.gif nesupratau, kokias dienas nori keist? g.gif tame rusiškame gi skaičiuojas kaip ir visur kitur...
Atsakyti
Nesuprantu kodėl man neišeina redaguoti liniuotę?visalaiką reikia kurti naują g.gif o be to kodėl po kablelio nieko nerodo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jullyte @ 2009 07 07, 15:54)
Nesuprantu kodėl man neišeina redaguoti liniuotę?visalaiką reikia kurti naują g.gif  o be to kodėl po kablelio nieko nerodo? unsure.gif

o kaip tu nori redaguot,nekuriant naujos, na reikia įrašyti svorio pokyčius, gi čia ne data, sistema automatiškai nepadarys...
Atsakyti