Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitliukas ir liniuotės

QUOTE(Ambrozija @ 2006 09 21, 14:06)
Čia jau reik nusistatyt renkantis patį skaitliuką  rolleyes.gif "Set Background:", pasirink Clear wink.gif

Aš nerandu "mano nustatymai" schmoll.gif
Noriu įkelt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vida.t: 26 balandžio 2009 - 09:58
QUOTE(Vida.t @ 2009 04 26, 10:57)
Aš nerandu "mano nustatymai"  schmoll.gif
Noriu įkelt
user posted image

pačiam viršuje, kur nikas, ten čiut dešiniau yra

Mano dienoraštis · Mano nustatymai · Peržiūrėti naujas žinutes · Pagalbininkas · Naujų žinučių: 0
Atsakyti
QUOTE(Vida.t @ 2009 04 26, 09:57)
Aš nerandu "mano nustatymai"  schmoll.gif
Noriu įkelt
user posted image

Įkėliau 4u.gif
Atsakyti
Nezinau kaip padaryt, kad po mano zinute rodytu kokia nuorodele ( konkreciai serveteliu) ? Ir ja visa laika rodytu? Po kiekvienos zinutes? Ar tam reikalui butinai turiu liniuote sukurti ?
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 05 11, 10:26)
Nezinau kaip padaryt, kad po mano zinute rodytu kokia nuorodele ( konkreciai serveteliu) ? Ir ja visa laika rodytu? Po kiekvienos zinutes? Ar tam reikalui butinai turiu liniuote sukurti ?

Siūlau pasiskaityti šią temą: Kaip rašyti atsakymą, žinutę? 4u.gif
Atsakyti
sveiki, padekite prasau, kaip man panaikinti sena linuoje? ten buvo su nestumu o dabar noriu su leliuku paasidaryti ir nesigauna man, vis sena ismeta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VilijaVVK @ 2009 05 16, 11:52)
sveiki, padekite prasau, kaip man panaikinti sena linuoje? ten buvo su nestumu o dabar noriu su leliuku paasidaryti ir nesigauna man, vis sena ismeta unsure.gif

Redaguoti mano parašą

tada ištrinkit senos liniuotės kodą ir įkelkit naujos
Atsakyti
kodėl nerodo mano liniuočių ir kad vaikutis dalyvauja konkurse, kai atrašau žinutę????
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 05 18, 10:38)
kodėl nerodo mano liniuočių ir kad vaikutis dalyvauja konkurse, kai atrašau žinutę????

prieš atsakant reikia paspausti varnelę Įjungti parašą cool.gif
Atsakyti
sveiki, vakar studijavau kaip isideti i savo paraša liniuote, ja pasidariau, idejau, taciau matosi tik nuoroda ant kurios uzejus tik tada ji matosi. Ka as ne taip padariau doh.gif ir kaip reikia atitaisyti ? Is anksto dekoju uz pagalba drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

noreciau suzinoti, kodel man niekaip nepavyksta pasikeisti savo avataro?
ikeliu nuotrauka is savo kompiuterio, bet vis vien palieka tas pats paveiksliukas....
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2009 05 19, 15:37)
Sveiki 4u.gif

noreciau suzinoti, kodel man niekaip nepavyksta pasikeisti savo avataro?
ikeliu nuotrauka is savo kompiuterio, bet vis vien palieka tas pats paveiksliukas....
Aciu 4u.gif

avataras su drugeliu ant gėlės žiedo turi būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Lakūdra_: 19 gegužės 2009 - 15:41