Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitliukas ir liniuotės

QUOTE(PATAPSA @ 2009 03 10, 23:16)
Labas vakaras,
gal galėtumėt padėti ax.gif ,įsikėliau liniuotę iš SibMama.ru ,pas mane rodo liniuotę paraše,viskas tvarkingai,bet forume kai paspaudžiu įjungti parašą jo nerodo unsure.gif ,kas negerai? mastau.gif

Kai per daug apkrautas parašas, nerodo jo... Čia jau to svetainės problema.
Atsakyti
man raso,kad per ilga liniuote,kaip man ja sutrumpinti???
Atsakyti
norėčiau tokią pastabėlę. nėštumo skaitliukas suprojektuotas 40-čiai savaičių. praėjus 40 savaitei, vėl rodo 0 dienų. tačiau normalu yra vaikščioti nestuke.gif iki 42 savaičių, tad gal būtų įmanoma užmesti tas 2 savaites kaip nors? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukastukas @ 2009 03 15, 20:08)
man raso,kad per ilga liniuote,kaip man ja sutrumpinti???

Be liniuotės turbūt įkėlėte dar paveikslėlių?....

QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 08:46)
norėčiau tokią pastabėlę. nėštumo skaitliukas suprojektuotas 40-čiai savaičių. praėjus 40 savaitei, vėl rodo 0 dienų. tačiau normalu yra vaikščioti  nestuke.gif iki 42 savaičių, tad gal būtų įmanoma užmesti tas 2 savaites kaip nors?  unsure.gif

Kreipkitės į Supermamą, mat čia gali tik tam skirtas žmogus pertvarkyt liniuočių koduotę.
Atsakyti
Bet i parasa neina isideti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bumbarabum @ 2009 03 23, 15:16)
Bet i parasa neina isideti sad.gif

Pasiskaitykite temos pirmas žinutes - sužinosit smile.gif
Atsakyti
labas. as ziuriu, kad mano liniuote nesiskeicia pati, tai man kazdien reikia ja atnaujinti paciai? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 04 16, 11:09)
labas. as ziuriu, kad mano liniuote nesiskeicia pati, tai man kazdien reikia ja atnaujinti paciai? verysad.gif

Liniuotė keičiasi kas dieną pati. Nereikia nieko čia keisti, tik svorio liniuotes reikia koreguoti, nėštumo ir amžiaus jos taip padarytos, kad skaičiuoja dienas pačios smile.gif
Atsakyti
Kodel pas mane rodo kad liniuote ikelta, o kai parasau koki atsakyma forume nesimato liniuotes, daugiau nieko aprt vienos liniuotes ikelusi nesu...
Atsakyti
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2009 04 23, 16:33)
Kodel pas mane rodo kad liniuote ikelta, o kai parasau koki atsakyma forume nesimato liniuotes, daugiau nieko aprt vienos liniuotes ikelusi nesu...

jei būtumėte paskaičiusi temą, būtumėte radusi, kad kas kartą rašant atsakymą reikia uždėti varnelę, kad parašas matytųsi, ir taip riekia daryti kas kartą parašant atsakymą.
Atsakyti
Tai visgi kiek daugiausiai galima susikurt liniuočių paraše?
Jau pas kitas žiūriu ir 5 liniuotės ir dar eilute po ja, na nžn nžn.... ar taip galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2009 04 23, 15:33)

Man liniuotę gerai rodo smile.gif

QUOTE(kaunutė @ 2009 04 24, 12:27)
Tai visgi kiek daugiausiai galima susikurt liniuočių paraše?
Jau pas kitas žiūriu ir 5 liniuotės ir dar eilute po ja, na nžn nžn.... ar taip galima?  g.gif

Kur čia taip? unsure.gif doh.gif
Atsakyti