Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitliukas ir liniuotės

QUOTE(_Foxy_ @ 2009 02 07, 10:19)
Liniuotė 2 vaikams iš SM.
O į moderatorius dėl tokių asmeninių problemų reikia kreiptis až? Na ta prasme jie tokiais dalykais užsiėma? Galbūt Tu, Ambrozija, galėtum?

Galiu pakeist. Bet į kokią? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vygita @ 2009 02 11, 14:08)
jaučiuosi žiopla  o kaip reikia nukopijuoti liniuote į paraša

Susikuri liniuotę, nukopijuoji duotą adresą CTRL+C, tada atsidarai redaguoti parašą ir įklijuoji CTRL+V wink.gif Viskas paaiškinta temoje.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 02 09, 23:31)
Galiu pakeist. Bet į kokią? rolleyes.gif

Būčiau be galo be krašto dėkinga.
Turėjo būti 2 vaikams liniuotė su bangom ir dviem delfinais.
Pirmas vaikas: Esame kartu jau, 2005 06 08.
Antras vaikas: Gyvename santuokoje jau, 2007 08 11.
Šiaip mano profilyje turėtų normaliai matytis abi liniuotės, bent man tai matosi, tik forume nesimato.
Dėkui iš anksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Foxy_: 12 vasario 2009 - 09:46
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 02 12, 09:45)
Būčiau be galo be krašto dėkinga.
Turėjo būti 2 vaikams liniuotė su bangom ir dviem delfinais.
Pirmas vaikas: Esame kartu jau, 2005 06 08.
Antras vaikas: Gyvename santuokoje jau, 2007 08 11.
Šiaip mano profilyje turėtų normaliai matytis abi liniuotės, bent man tai matosi, tik forume nesimato.
Dėkui iš anksto.

Jūsų profilyje puikiai abi matosi, tik forumo temose ne g.gif Gal pabandykit tą nėštumo liniuotę pakeisti kita, turėtų rodyti wink.gif
Atsakyti
Sveiki padariau į parašą tris liniuotes, dabar skaitau čia kad negalima trijų...Bet jei pvz mano subtilios beto dvi į vieną eilę įsidėjau.Tai taip galima ar ne? Nes kitų buna dvi bet plačios ir riežiančios akį labiau nei mano tris... blush2.gif ar gal man tada reikia vieną pasikeist į tekstinę (na tokią be paveikslelio)? bet man visos kartu super atrodo...Vienu žodžiu visai pasimečiau doh.gif klausiu todėl kad bijau kad mano ilgas darbas bus be gailėsčio ištrintas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 02 14, 01:53)
Sveiki padariau į parašą tris liniuotes, dabar skaitau čia kad negalima trijų...Bet jei pvz mano subtilios beto dvi į vieną eilę įsidėjau.Tai taip galima ar ne? Nes kitų buna dvi bet plačios ir riežiančios akį labiau nei mano tris... blush2.gif ar gal man tada reikia vieną pasikeist į tekstinę (na tokią be paveikslelio)? bet man visos kartu super atrodo...Vienu žodžiu visai pasimečiau doh.gif klausiu todėl kad bijau kad mano ilgas darbas bus be gailėsčio ištrintas verysad.gif

negalima, nebent tai būtų mini liniuotės iš lilypie.com
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 02 12, 16:18)
Jūsų profilyje puikiai abi matosi, tik forumo temose ne  g.gif Gal pabandykit tą nėštumo liniuotę pakeisti kita, turėtų rodyti wink.gif

Tai va, kad dviejų vaikų liniuotės nei vienos man nerodo forumuose. Na nežinau, nesąmonė kažkokia ... g.gif
Atsakyti
Ačiū moderatorėms, kurios mėgino padėti. Bėda buvo tik ta, kad liniuotėje 2 vaikams, kur reikia parašyti vardą, negali būti daugiau nei 2 žodžiai. Pvz.: pas mane buvo esame kartu jau bei gyvename santuokoje jau, taigi nuėmiau žodelius jau ir parašas veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 02 20, 17:32)
Ačiū moderatorėms, kurios mėgino padėti. Bėda buvo tik ta, kad liniuotėje 2 vaikams, kur reikia parašyti vardą, negali būti daugiau nei 2 žodžiai. Pvz.: pas mane buvo esame kartu jau bei gyvename santuokoje jau, taigi nuėmiau žodelius jau ir parašas veikia  smile.gif

Smagu, kad susitvarkėt thumbup.gif
Atsakyti
help.gif kodel musu liniuoteje rodo kad mums 6men 27d.jei gimem 2008-08-09 tai mum ryt 7men g.gif
Atsakyti
čia turbūt taip dėl vasario mėnesio g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
gal galėtumėt padėti ax.gif ,įsikėliau liniuotę iš SibMama.ru ,pas mane rodo liniuotę paraše,viskas tvarkingai,bet forume kai paspaudžiu įjungti parašą jo nerodo unsure.gif ,kas negerai? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PATAPSA: 10 kovo 2009 - 23:23