QUOTE(smile_at @ 2010 02 06, 00:02)
Aš iš čia pirkau ir antklodę ir pagalves O viskas prasidėjo nuo to, kad laukdamasi pirkau 2 rinkinius kūdikiams. Man tie patalėliai tokie mieli pasirodė. Trumpai galiu pasakyti, kad man šį antklodė ir pagalvės yra super - labai gerai priglunda prie kūno, tokia plonytė ir lengva, bet tuo pačiu minkštutė. Mes miegamajame laikom užsukę radiatorių ir pravėrę orlaides, o miegam be jokių ten pižamų ar naktinių ir nešalta. Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl ryžausi užsakyti * prieš tai miegojom po vilnone ir MB labai prakaituodavo tai kai pakeitėm galima sakyt neprakaituoja. Vilnonės net prisimint nenoriu, ir dar tokia sunki palyginus buvo. O pagalvės tai irgi super. Tik iš pradžių reikėjo įprast miegot ant pailgos, nes prieš tai miegojom ant kvadratinių. Pavasarį bus metai, kai miegam su šia patalyne, bet tikrai nenusidėvėjo, pagalvės tokios pat išsipūtę kaip kad buvo kai nusipirkom, jokių išsigulėjimų nėra. Skalbti dar nebandžiau, tai negaliu pasakyti kaip skalbiasi
norejau paklausti o vaikams kokius rinkinukus pirkote? situs - http://www.superprek...;category_id=34