Įkraunama...
Įkraunama...

Antklodės

QUOTE(vakare-tyla @ 2010 02 20, 17:11)
Jus cia apie lova kalbate g.gif Tikrai du metai numatomi??? Tada "rausiuosi" ant pardaveju lotuliukas.gif
Apie kupranugariu antklodes. Jos nestebuklingos, Jos tiesiog- puikios, bent jau mums su brangiausiu wub.gif  Uzsisakiau dar dvejas vaikams ax.gif

Visk am taikoma2 metai, ne tik lovai mirksiukas.gif Man idomu, kiek viengule (140x205) tokia anklode kainuoja g.gif Ar nesijaucia vilnos kvapas, nes kiek buvau nupirkus, mano vaikas po pirmos naklties isbrokija del kvapo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 02 20, 12:55)
Kaip nesidziaugti ir nedekoti, jei dar neteko susidurt su tikrai puikia kokybe , O cia- ir patogumas, ir kokybe bei kaina thumbup.gif
ir dar...pirma karta- antklodei duoda garantija 2m bigsmile.gif  kai lovai gavome tik vieneriems doh.gif

Cia atrenkat produktus praverte zinos is seniau buvusio darbo. Kaip gyvenime viskas laiku buna ,tai net kartais stebina. ax.gif
O del 2 metu garantijos, tai gali firma pati isleidusi ,tam tikrus potvarkius ax.gif gali sutvarkyti pagal tam tikrus istatymus ir duoti tik 1 metus .Kaip ,kad padvaiskas, ar kai kurios baldu firmos...
QUOTE(petrovna @ 2010 02 21, 12:04)
o kokios kainytes tu stebuklu??

Kainytes cia http://e.interjeruvi...io-anklode.html
QUOTE(Asio @ 2010 02 21, 19:58)
Visk am taikoma2 metai, ne tik lovai  mirksiukas.gif Man idomu, kiek viengule (140x205)  tokia anklode kainuoja  g.gif Ar nesijaucia vilnos kvapas, nes kiek buvau nupirkus, mano vaikas po pirmos naklties isbrokija del kvapo unsure.gif

Viengule buna 140x200 standartas ,o jei uzsakyti pagal nestandarta tai nuo 2 arba 3 menesiu terminas atvezimo. O viengules kaina 230lt . Kovo pabaigoj gausim . Del vilnos kvapo viskas priklauso, kaip apdirbta ir kiek laiko vedinta gamykloj.
O jei bijote del kvapo rinkites silko uzpildu anklodes ax.gif kainu skirtumas nedidelis.
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2010 02 21, 19:58)
Visk am taikoma2 metai, ne tik lovai  mirksiukas.gif Man idomu, kiek viengule (140x205)  tokia anklode kainuoja  g.gif Ar nesijaucia vilnos kvapas, nes kiek buvau nupirkus, mano vaikas po pirmos naklties isbrokija del kvapo unsure.gif

Mano mergina sake, jog jaucia kvapa. As nejauciu, nors esu pakankamai jautri kvapams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 02 21, 22:16)
Mano mergina sake, jog jaucia kvapa. As nejauciu, nors esu pakankamai jautri kvapams ax.gif

Tai va kokie tie vaikai jautrus kvapams mastau.gif nupirkau Merkio skalbiama aviu vilnos pluošto ("Superwash" ir ta jam smirdejo doh.gif man visai nieko ji patinka mirksiukas.gif
O ta kupranugario ar labai silta, nes pas mus labai salta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2010 02 21, 22:43)
Tai va kokie tie vaikai jautrus kvapams  mastau.gif nupirkau Merkio skalbiama aviu vilnos pluošto ("Superwash"  ir ta jam smirdejo  doh.gif man visai nieko ji patinka  mirksiukas.gif
O ta kupranugario ar labai silta, nes pas mus labai salta  unsure.gif

As savo panoms, zinoma, su ju pritarimu ax.gif uzsakiau tokias pat antklodes. Viduriuke musu pastoviai lenda pas mus i lova ir nebegirdziu, kad jai smirda. Beje, pati isskalbiau ir dziovinausi Merkio avies antklode. Geros man jos, siltos taip pat, bet smirda tikrai daugiau doh.gif
Man silta. Sakau, anksciau miegodavau su naktiniais arba pizama,o dabar nebe blush2.gif Dar kas labai gerai- ji lengva. Kupranugario vilna ivilkta i medvilne. Labai kokybiskai padaryta viskas thumbup.gif Zodziu, esu tikrai labai patenkinta ir namuose visi dekiai, senos sunkios antklodes iskeliavo i sveciu kambarius...kol kisene papilnes ir bus galimybe uzsisakyti daugiau tokiu antklodziu ax.gif
Truputi ne i tema: o kuo jus sildotes, jei sakai, kad salta? doh.gif Gal visa siluma iskeliauja per sienas ir langus? unsure.gif
Atsakyti
o ta kupranugario vilnos,ko gero,tinka tik ziemai,gi vasara po ja bus l.karsta...o kaip palyginti svori tos vilnos?nes Merkio antklodese su vilna raso svori,t.y600g ir 450 g ir t.t.,tai reiskia kuo daugiau vilnos tuo siltesne...ir dar..jei kambary apie 20 silumos,tai gal su vilna neapsimoka pirkti,bus karsta?
Atsakyti
Na, nezinau kas del kupranugario, bus matyt... Bet su Merkio vilnone antklode ir ziema buvo nesalta, ir vasara ne karsta 4u.gif
Kiek esu skaiciusi, juk ir maziems vaikams tiek ziema, tiek savara naudoja merinos vilnos uzklotus, rubeliu... Gal ir cia bus panasu, tikiuosi ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas kartais kokių metų bėgyje pirkote Merkio kupranugarių - merinosų vilnos antklodes - "Emilė", "Idilė", "Kamilė", "Nora" arba Kurimos kupranugaro vilnos antklodes? Kokie atsiliepimai? Ar stipriai jaučiasi kvapas? Ar jos neslankioja, kaip kažkas rašė forume? Kaip su jomis vasara, ar ne per karstos? Kadangi su jomis rekomenduojama miegoti be užvalkalų, ar negraužia odos?
Taip pat būtų įdomu sužinoti ir apie tokias pat vilnos pagalves.
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 02 22, 11:14)
o ta kupranugario vilnos,ko gero,tinka tik ziemai,gi vasara po ja bus l.karsta...o kaip palyginti svori tos vilnos?nes Merkio antklodese su vilna raso svori,t.y600g ir 450 g ir t.t.,tai reiskia kuo daugiau vilnos tuo siltesne...ir dar..jei kambary apie 20 silumos,tai gal su vilna neapsimoka pirkti,bus karsta?

Pa mane merkio 600g. tai vasara,aisku karta, naudoju kita, o ziema (kaip lauke buvo virs -20) dar ant virsaus vilnoni pleda klojausi, nes namuose tada +14 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 22 vasario 2010 - 21:19
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 02 22, 09:07)
As savo panoms, zinoma, su ju pritarimu ax.gif  uzsakiau tokias pat antklodes. Viduriuke musu pastoviai lenda pas mus i lova ir nebegirdziu, kad jai smirda. Beje, pati isskalbiau ir dziovinausi Merkio avies antklode. Geros man jos, siltos taip pat, bet smirda tikrai daugiau doh.gif
Man silta. Sakau, anksciau miegodavau su naktiniais arba pizama,o dabar nebe blush2.gif  Dar kas labai gerai- ji lengva. Kupranugario vilna ivilkta i medvilne. Labai kokybiskai padaryta viskas thumbup.gif  Zodziu, esu tikrai labai patenkinta ir namuose visi dekiai, senos sunkios antklodes iskeliavo i sveciu kambarius...kol kisene papilnes ir bus galimybe uzsisakyti daugiau tokiu antklodziu ax.gif
Truputi ne i tema: o kuo jus sildotes, jei sakai, kad salta? doh.gif Gal visa siluma iskeliauja per sienas ir langus? unsure.gif

per sienas, krastinis kambarys, o ir sildo pas mus prastai unsure.gif
Atsakyti
Kas dėl šilko antklodžių...Užsimaniau ir aš..deja Lietuvoje siūloma šilkinė antklodė ir pagalvė yra pagamintos Kinijoje...Pradėjau naršyti internete ir supratau tai, kad geros kokybės šilkinė antklodė negali kainuoti 300-400lt, nes kokybiškos antklodės kainuoja apie 1000lt. Pvz:va čia
Todėl kas renkatės nesuklyskit, ar tikrai norit kiniškos?
Gaila, kad pas mus kokybiškų prekių vis dažniau sunku surasti, negi pardavėjams atrodo, kad mums svarbi tik kaina g.gif
Na dar bandysiu nuvažiuoti į parduotuves ne internetines, gal ten situacija bus kitokia...
Atsakyti
Visu pirma reikia zinoti: kad pats silkas isgaunamas pacioje Kinijoje smile.gifsmile.gif Visu antra kaina gali buti didele todel, kad pradeta gamyba Kinijoje, atsiveza i savo sali ir reikia tik uzbaigineti ja, todel kaina ir kyla. Ta pacia antklode galima parduoti ir uz 200 lt ir uz 2000 lt kaip kas moka ja pateikti ir parduoti.
Atsakyti