Įkraunama...
Įkraunama...

Antklodės

Labas, Supermamytes!
Del silkiniu antklodziu ir pagalviu prasom pas mane smile.gif

Isparduodu uz tikrai zemas kainas auksciausios kokybes! Medvilninis ir silkinis uzvalkalas, besiules.

Pagalve 50x70 uz 40 lt, antklodes 150x210 ir 220x240 nuo 150 lt.

Kodel taip? Prekes liko po parduotuves uzdarimo Klaipedoje. Kreipkites, susitarsim kaip nors wink.gif

el.pastas litsilk(eta)inbox.com, tel 37068664901 Lena
Atsakyti
QUOTE(mx3m @ 2010 02 05, 11:02)
Labas, Supermamytes! 
Del silkiniu antklodziu ir pagalviu prasom pas mane smile.gif

Isparduodu uz tikrai zemas kainas auksciausios kokybes! Medvilninis ir silkinis uzvalkalas, besiules.

Pagalve 50x70 uz 40 lt, antklodes 150x210 ir 220x240 nuo 150 lt.

Kodel taip? Prekes liko po parduotuves uzdarimo Klaipedoje. Kreipkites, susitarsim kaip nors wink.gif

el.pastas litsilk(eta)inbox.com, tel 37068664901 Lena

kai anklode buna neperdaigstyta ax.gif kaip issireiskete be siuliu,tada skalbimo metu padideja tikimybe ,kad sukristi silkas viduj. Kaina gera kas nori paeksperimentuoti. O is aprasymo nesupratau tai uzvalkalas silkas ir medvilne o vidus?
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2010 02 04, 15:13)
Niekaip neišsirenku antklodės - po vilnonė karšta man, pūkinė nusibodo - karšta, nes labai stora ir jau sena  biggrin.gif . Kažkaip šilkinės sudomino, bet nelabai randu Kaune pirkti už padorią kainą. Šią išsirinkau internete, gal kas turite ar matėtė ir galite pakomentuoti kainą ir kokybę?  Taip pat domina ir šilkinės pagalvės. Ačiū.                                                                                             http://www.superprek...;category_id=18

Aš iš čia pirkau ir antklodę ir pagalves 4u.gif O viskas prasidėjo nuo to, kad laukdamasi pirkau 2 rinkinius kūdikiams. Man tie patalėliai tokie mieli pasirodė. Trumpai galiu pasakyti, kad man šį antklodė ir pagalvės yra super - labai gerai priglunda prie kūno, tokia plonytė ir lengva, bet tuo pačiu minkštutė. Mes miegamajame laikom užsukę radiatorių ir pravėrę orlaides, o miegam be jokių ten pižamų ar naktinių ir nešalta. Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl ryžausi užsakyti * prieš tai miegojom po vilnone ir MB labai prakaituodavo doh.gif tai kai pakeitėm galima sakyt neprakaituoja. Vilnonės net prisimint nenoriu, ir dar tokia sunki palyginus buvo. O pagalvės tai irgi super. Tik iš pradžių reikėjo įprast miegot ant pailgos, nes prieš tai miegojom ant kvadratinių. Pavasarį bus metai, kai miegam su šia patalyne, bet tikrai nenusidėvėjo, pagalvės tokios pat išsipūtę kaip kad buvo kai nusipirkom, jokių išsigulėjimų nėra. Skalbti dar nebandžiau, tai negaliu pasakyti kaip skalbiasi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(delfinarija @ 2010 02 04, 18:09)
Man tai vis toks klausimas kyla,kodel tos produkcijos neprekiauja jokios parduotuves,vis del to  kaina nemaza,tai noretusi ir pamatyti pirma sias antklodes?

Prekiauja. Pvz Vilniuje aš pirmą kart apie šias antklodes išgirdau parduotuvėje "Mamų zona" tada tik šiaip užklausiau, net nesiruošiau pirkti, o pardavėja man prigyrė jas ir sakė, kad kūdikiams labai smagios. Tik tiek, kad pagal tą nuorodą yra tiesioginis importuotojas, jis tiekia ir "mamų zonai", tad atitinkamai ir kaina mažesnė. Gražiai prašant manau, kad ir nuolaidėlę galima gauti blush2.gif
Papildyta:
Vt pažiūrėjau dar partneriai ir draugai, tai nurodo ir kuriose parduotuvėse galima įsigyti. Tai tikrai galima nueiti ir pažiūrėti 4u.gif Man tai labai patinka, bet gal kam ir nepatiks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 06 vasario 2010 - 00:03
Sveiki,
Galite kreiptis i mane del silko antklodziu, jei norite pigiau. Taip pat del pagalviu.
Atsakyti
TAC firmos ypač kokybiškos antklodės Stilinga "TAC" patalynė
Atsakyti
gal ne i tema,nes cia tik apie silka ir vilna kalbate, be visgi,gal kas pagelbes su tokia info:kuo skiriasi silikonizuotas pluostas nuo silikonizuoto pluosto burbuliuku ar pan,,kuo buna kimstos pagalves ar antklodes?dar...ar silta miegoti po silikonine(polisterine) antklode?dabar Jyske nuolaidos..galvoju ar verta pirkti...http://jysk.lt/?l=2&item_id=9&catalog=239
Atsakyti
Noriu dar karteli padekoti Pempei uz tikrai puikia antklode, taip pat uz konsultacijas bei jaukiu ir nuosirdu aptarnavima 4u.gif . Esame laabai patenkinti ir laukiame atkeliaujant kitu.
Antklode tikrai labai lengvute ir silta. Ankciau ziemos metu miegodavau su pizama ar naktiniais. Dabar ju nebereikia, o vyraui kiek laimes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 02 19, 16:23)
Noriu dar karteli padekoti Pempei uz tikrai puikia antklode, taip pat uz konsultacijas bei jaukiu ir nuosirdu aptarnavima 4u.gif . Esame laabai patenkinti ir laukiame atkeliaujant kitu.
Antklode tikrai labai lengvute ir silta. Ankciau ziemos metu miegodavau su pizama ar naktiniais. Dabar ju nebereikia, o vyraui kiek laimes lotuliukas.gif

Labai miela ir dziugu ,kad patiko bigsmile.gif Aciu. Interjeru vizija dar pleciasi ir prekiu po keliu savaiciu dar padauges. ax.gif
Atsakyti
Kaip nesidziaugti ir nedekoti, jei dar neteko susidurt su tikrai puikia kokybe , O cia- ir patogumas, ir kokybe bei kaina thumbup.gif
ir dar...pirma karta- antklodei duoda garantija 2m bigsmile.gif kai lovai gavome tik vieneriems doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 20 vasario 2010 - 11:56
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 02 20, 12:55)
Kaip nesidziaugti ir nedekoti, jei dar neteko susidurt su tikrai puikia kokybe , O cia- ir patogumas, ir kokybe bei kaina thumbup.gif
ir dar...pirma karta- antklodei duoda garantija 2m bigsmile.gif  kai lovai gavome tik vieneriems doh.gif

Jeigu pardavejas duoda mazesne garantija nei numato LR CK, o jis numato 2 metus, tai vis viena garantija yra 2 metai bigsmile.gif
Beje apia kokia cia stebuklinga anklode kalbat g.gif man tap pat reiketu naujos anklodes ir pagalviu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 20 vasario 2010 - 14:14
QUOTE(Asio @ 2010 02 20, 15:13)
Jeigu pardavejas duoda mazesne garantija nei numato LR CK, o jis numato 2 metus, tai vis viena garantija yra 2 metai  bigsmile.gif
Beje apia kokia cia stebuklinga anklode kalbat g.gif man tap pat reiketu naujos anklodes ir pagalviu  ax.gif

Jus cia apie lova kalbate g.gif Tikrai du metai numatomi??? Tada "rausiuosi" ant pardaveju lotuliukas.gif
Apie kupranugariu antklodes. Jos nestebuklingos, Jos tiesiog- puikios, bent jau mums su brangiausiu wub.gif Uzsisakiau dar dvejas vaikams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 02 20, 16:11)
Jus cia apie lova kalbate g.gif Tikrai du metai numatomi??? Tada "rausiuosi" ant pardaveju lotuliukas.gif
Apie kupranugariu antklodes. Jos nestebuklingos, Jos tiesiog- puikios, bent jau mums su brangiausiu wub.gif  Uzsisakiau dar dvejas vaikams ax.gif

o kokios kainytes tu stebuklu??
Atsakyti