Taip atrodo dėžutė (įsigijau vedina smalsumo)
O čia sudėtis, kurioje nurodytas ir PPD (kas man labiausiai nepatinka )
na va. katik nuploviau (laikiau per visa nakti). alergines reakcijos jokios. tatoo spalvyte nuo juodos iki tamsiai rudos. cia greiciausei del to kad nelygiai pasiskirste. nieko kita karta bus geriau ir graziau. man patiko
Džiaugiuosi dėl tavęs caramell, gal foto kokią įmestum?
stai kaip atrodo mano tatoo, bet ziuriu kad virsus ne taip graziai gavosi, kaip apacia tatoo pradejau nuo apacios, gal del to kad dazai jau buvo pastoveje idomu ar galima dar karta su dazais ant jos piesti, kad taptu ryskesne?
Dedame mažesnes foto, kad neiškraipytų puslapio
Šauniai atrodo
tiesa, ar nėra jokių paraudimų?
O dėl pakartotinio užtepimo berods su indigo galima pakartotinai tepti, o su šiuo net nežinau man tas PPD nekelia žavesio
Gali bandyti, bet aš to nedaryčiau
Šauniai atrodo
tiesa, ar nėra jokių paraudimų?
O dėl pakartotinio užtepimo berods su indigo galima pakartotinai tepti, o su šiuo net nežinau man tas PPD nekelia žavesio
Gali bandyti, bet aš to nedaryčiau
Taigi, gavau atsakymą į klausimą:
ar panaudojus vieną kartą chna su PPD neišsivysto reakcinė alergija ir jautrumas
visam laikui PPD?
Deja, nepriklauso nuo to, kiek kartų panaudojai chna su PPD ar kažką panašaus, rizikuojama savo sveikata ir galima pasigauti aleriją PPD viskam gyvenimui.
Taip kad nebandysiu to kremo, kurį pirkau Eurokos, o ieškosiu natūralios chna
ar panaudojus vieną kartą chna su PPD neišsivysto reakcinė alergija ir jautrumas
visam laikui PPD?
Deja, nepriklauso nuo to, kiek kartų panaudojai chna su PPD ar kažką panašaus, rizikuojama savo sveikata ir galima pasigauti aleriją PPD viskam gyvenimui.
Taip kad nebandysiu to kremo, kurį pirkau Eurokos, o ieškosiu natūralios chna
QUOTE(viola de mi corazon @ 2007 06 22, 11:38)
sveika caramell...
kuo tepei ta tatoo?
as bandziau su chna pazaist, bet gavosi tokia ryskiai oranzine spalva...
grazu, tik atrodo kaip jodu istepta...
kuo tepei ta tatoo?
as bandziau su chna pazaist, bet gavosi tokia ryskiai oranzine spalva...
grazu, tik atrodo kaip jodu istepta...
Kokią chna naudojai, kad sakai jog ryški spalva gavosi?
Radau dar kažkokią neutralią rusišką chna, skirtą tiek odai, tiek plaukams reiks išbandyti
QUOTE(caramell @ 2007 06 16, 12:37)
stai kaip atrodo mano tatoo, bet ziuriu kad virsus ne taip graziai gavosi, kaip apacia tatoo pradejau nuo apacios, gal del to kad dazai jau buvo pastoveje idomu ar galima dar karta su dazais ant jos piesti, kad taptu ryskesne?
Nice!
kaip pavyzdys spalvotos blizgančios tatuiruotės