Įkraunama...
Įkraunama...

Laikinos tatuiruotės ant kūno

šią žiemą turėjau džiaugsmo apsilankyti Indijoje, ir viena iš atrakcijų buvo rankų dažymas smile.gif Indijoje jos dažomos su chna, kai teiravomės apie juodą raštų spalvą, sakė, kad natūrali chna nebūna juoda, tik jei maišyta su chemikalais... Indijoje taip dažomos rankos ir pėdos nuotakoms...
Kad ir ne nuotaka, nusidažiau rankas smile.gif laikosi apie savaitę, ant delnų ilgiausiai. Nudažius rekomendavo tą dieną rankų neplauti (aišku, taip nesigavo) smile.gif. Kai chna išdžiūsta, reikia nukrapštyti ir davė dar kažkokio aliejuko patepti, tada raštai kažkiek išryškėja...
ai dar apie tai, kaip dažė - tai meistrės tą pastą iš tūtelės spaudžia, bet žinoma, kad gautųsi gražiai, reikia būti kažkiek bent jau įvaldžius šį reikalą... na kokios konditerės, kai tortus puošia, manau, galėtų ir rankas gražiai išpiešt smile.gif
Atsakyti
Tai vat, kad juodos chna natūralios nebūna, tad geriausia imt bespalvę, o spalvą suteikia arbata (jau n karta kartojuos), nes nuo tų priemaišų cheminių suteikiančių spalvą, gali alergija kokia sukelt.
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 03, 09:44)
Nu man kaip grazu....tik tie rastai tokie sudetingi.....
Galima kazka panasaus ispjaustyti?

Tokį manau galima išpjaustyti, kaip ir išpiešti. g.gif

Grožybės

dar
dar
dar
Priemonės indiškoms (nebūtinai tik) tatuiruotėms
Raštai

Atsakyti
na ir grazumelis!!! smile.gif
Atsakyti
na man pirmam kartui ir paprastesnio rastelio uzteks.... nail.gif
Atsakyti
Nu žalia rūta, gi galėtų kokios Indijos parduotuvės prekiauti tais dalykais-priemonėm. O mažu prekiauja? Reiks šiandien pasmalsauti.
Atsakyti
Gera ideja! Juruze laukiam atsiliepimu is parduotuves....
Atsakyti
Nieko Indijos krautuvės neturi, na bent jau Klaipėdoj (apėjau 4). Vienžo pardavėjos nelabai ir suprato ko aš iš jų noriu biggrin.gif
Gal sostinėj yra, va ta Izidė ar kaip ten gal didesnės Vilniuje? Ir pasiūla didesnė.
Atsakyti
nu ka,bandziau su tusu,s....gavosi issiliejo viskas...gal ji galima kaip nors patirstint?
Atsakyti
Tatuiruotės
Atsakyti
Ir aš tokių užsimaniau wub.gif
Atsakyti
Radau kažkokį receptą, kaip pasigaminti hna masę tatuiruotėms:

2 šaukšteliai chna
truputis vandens
1 šaukštelis citrinos sulčių (arba rožių vandens)

Taip pat galima bandyti dažyti su tamsių uogų sultimis, pvz. mėlynės mirksiukas.gif

Video filmukas kaip išpiešti tatuiruotę mirksiukas.gif

Kaip pasigaminti tūtelę išpiešimui
Video filmukas

Na ir Video filmukas kaip paruošti chna masę tatuiruotėms
Papildyta:
Ir štai lietuvių kalba straipsnis apie Įmantrius chna ornamentus biggrin.gif

Info anglų kalba
Info prancūzų kalba

Info anglų kalba

Čia kas Vilniuje daro tokias laikinas (iki 15 dienų) tatuiruotes

Dėl tų spec. chna galima kreiptis www.ajurveda.lt, jie turėtų ką nors žinoti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 birželio 2007 - 20:31