O kur būna pirkti chna miltelių?
Praėjusią savaitę vaikštinėjant Kauno Akropoly, užėjau į iš Indijos atvežtą turgelį, kuriame šios tautos prekeiviai pardavinėjo šalius, papuošalus... Viena indė piešė tas vadinamąsias Mehndi. Gundžiausi ir aš tą grožį ant rankelės įsitaisyt. Tik, kad laiko ne marias turėjau, dar moterukių keletas būriavosi su svarstymais "darytis ar ne", tai taip ir pasitraukiau šalin su "ai, tiek to, gal pas mumis, kas įgudęs su chna ims ir išpaišys" Tai dabar smalsaujuosi internete, kas užsiima šitom atrakcijom
QUOTE(qgne @ 2010 05 11, 12:28)
Sveikos,norejau paklaust gal kas darot blizgias tatoo?kur gauti normaliu trafaretu ant priklijuojamo popieriau,kuris prisiklijuotu ant kuno.ieskau tokiu kaip citam klipuke http://www.youtube.c...h?v=6_A5kTvcYBk labai laukiu jusu pasisakymu
as blizgias tatuiruotes piesiu is rankos na kartais kopijuoju nesudetingus piesinius
! | Bet kokia reklama ar komercija yra draudžiama. Pakartotinai radus komercinio/ reklaminio pobūdžio žinutes, jos bus trinamos be perspėjimo, o dalyviams skirti vieši įspejimai. |
QUOTE(Zuika27 @ 2009 09 10, 17:19)
Nelabai cia didelis pasirinkimas lietuvoje yra,nebent nelegaliai,tik neapsigauk,kad nepadarytu su s.... priemonem,klausk naturaliu hna arba kitaip henna dazu,nes gali ir bedos prisidaryti Vilniuje yra cia Cia,kaune nezinau,suvalkijoje netrukus bus
Papildyta:
Šiaurės Afrikos ir kitų Viduržemio jūros kurortų paplūdimiuose dažnai siūloma pasidaryti šiuolaikinę tatuiruotę su chna. Ją galima "nusipaišyti" ir turguose.
"Gerai įsitikinkite, ar jums nesiūloma tatuiruotė su juodąja chna. Kitaip gali likti labai nemalonūs atsiminimai", - perspėja Prancūzijos sveikatos produktų sanitarinio saugumo agentūra ("Afssaps").
Juodoji chna, kitaip nei rusvo atspalvio, turi odai nuodingo parafenilenediamino (PPD). Šis produktas, paprastai naudotas tekstilės pramonėje ir gaminant plaukų dažymo priemones, suteikia chna ryškią juodą spalvą. Tačiau darant su ta substancija tatuiruotę dažnai kyla alerginė egzema, kuri trunka nuo kelių dienų iki kelių savaičių, todėl tai griežtai draudžiama.
Papildyta:
Šiaurės Afrikos ir kitų Viduržemio jūros kurortų paplūdimiuose dažnai siūloma pasidaryti šiuolaikinę tatuiruotę su chna. Ją galima "nusipaišyti" ir turguose.
"Gerai įsitikinkite, ar jums nesiūloma tatuiruotė su juodąja chna. Kitaip gali likti labai nemalonūs atsiminimai", - perspėja Prancūzijos sveikatos produktų sanitarinio saugumo agentūra ("Afssaps").
Juodoji chna, kitaip nei rusvo atspalvio, turi odai nuodingo parafenilenediamino (PPD). Šis produktas, paprastai naudotas tekstilės pramonėje ir gaminant plaukų dažymo priemones, suteikia chna ryškią juodą spalvą. Tačiau darant su ta substancija tatuiruotę dažnai kyla alerginė egzema, kuri trunka nuo kelių dienų iki kelių savaičių, todėl tai griežtai draudžiama.
Ot, s......!
Esu Maroke ir ka tik pasidariau centre tatuiruote ir neturiu jokio zalio supratimo kas ten per medziaga
Spalva juoda baisu,tai ka,dabar bus tas ppd? Tai kaip man tam pasiruost,kas manes laukia,gal kas patarsit? nu,bet,kaip susinervinau,kad negaliu.......
Gal kas žino kur galima nusipirkti tų markerių piešimui ant kūno? Arba tą delia rinkinuką
Sveiki visi,
turiu viena problema, vasara zadu isteket, mano suzadetinis kyles is Azijos salies, ir per vestuves noriu ji nustebint, pasidaryt piesinius ant ranku ir koju is Chnos, pas ji salyje tai yra mano manymu labai grazi tradicija.bandziau jieskotis meistru kurie tai gali profisionaliai padaryti, deje radau tik Kaune o as pati tik uz Vilniaus gyvenu, gal galit padet? gal kas zino meistra is Vilniaus, nesvarbu, kad profesionalas butu, bet bent jau, kad patirties daug turetu.
turiu viena problema, vasara zadu isteket, mano suzadetinis kyles is Azijos salies, ir per vestuves noriu ji nustebint, pasidaryt piesinius ant ranku ir koju is Chnos, pas ji salyje tai yra mano manymu labai grazi tradicija.bandziau jieskotis meistru kurie tai gali profisionaliai padaryti, deje radau tik Kaune o as pati tik uz Vilniaus gyvenu, gal galit padet? gal kas zino meistra is Vilniaus, nesvarbu, kad profesionalas butu, bet bent jau, kad patirties daug turetu.
QUOTE(Aysha19 @ 2012 02 23, 03:17)
Sveiki visi,
manau ir kauno mesitrai atvyktu ir ispiestu tave, uz atitinkama mokesti
Sveikos, niekur nerandu specialių klijų, kur aš tik nebuvau, bet taip ir neradau, nes man reikia tik klijų laikinoms tatuiruotėms, gal žinote kur jų yra? Gal parsisiųsti būtų įmanoma, bet nemoku anglų kalbos
kazi kur rast prieniu kad piesti chna dazais.