Tu cia taip is rankos paisei?
Man tai trafaretu reiketu.O kiek laike?

QUOTE(Lahja @ 2008 07 06, 18:27)
jo is rankos, per vestuves dede dailininkas ispies

reduxe -LABAI GRAŽU !!!
Kiek laiko laikė?

QUOTE(irmulia @ 2008 07 06, 21:01)
as mazdaug pusdieni atnesiojau, o vakare nusilaupiau.ten kur buvo storai uztepta
greit nusilipo, o kur labai plonai-reikejo pavargti, nes gana tvirtai laikesi. dar nepagalvojau, kad kai paisiau reikejo laikyti ranka sulenkta, o as buvau istiesusu,
tai veliau ties sulenkimu siek tiek pabangavo.
sveikos, labai susidomėjau henna tatuiruotėmis
o jūs nebandėt dairytis henna rinkinukų per ebay? pažiūrėjau kad kainos nelabai kandžiojasi...

QUOTE(almantė_k @ 2008 07 07, 14:09)
sveikos, labai susidomėjau henna tatuiruotėmis
o jūs nebandėt dairytis henna rinkinukų per ebay? pažiūrėjau kad kainos nelabai kandžiojasi...

as tas auksines parsisiunciau is Ebay, o paprastos tai ten visai pigiai kainuoja

Sveikos,
aš tai sau tatuiruotę nusipiešiau su antakiams ir blakstienoms skirtais dažais...
Laikos beveik savaitę, bet tatuiruotė ant kojos - ne taip dažnai ta vieta prakaituoja ir plaunama...
aš tai sau tatuiruotę nusipiešiau su antakiams ir blakstienoms skirtais dažais...

QUOTE(ruci @ 2008 07 25, 20:58)
Sveikos,
Laikos beveik savaitę, bet tatuiruotė ant kojos - ne taip dažnai ta vieta prakaituoja ir plaunama...

super ideja

QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 27, 17:52)
super ideja
o tu pasidarei koshele ir su teptuku ar kaip?
Pasiruošiau tą košytę tokią kaip antakiams dažyt, o paskui tepiau su teptuku...

as tai labai megstu laikinas tattoo tai daznai ir pasipaisau

Saldzioji18 - pasidalink patirtimi smulkiau, o ir nuotraukytės būtų ne prošal