Tu cia taip is rankos paisei? Man tai trafaretu reiketu.O kiek laike?
QUOTE(Lahja @ 2008 07 06, 18:27)
Tu cia taip is rankos paisei? Man tai trafaretu reiketu.O kiek laike?
jo is rankos, per vestuves dede dailininkas ispies siaip nelabai gerai laiko, nusilupa, siek tiek trupa, bet jei pasaugosiu tai vestuves tikrai atlaikis
reduxe -LABAI GRAŽU !!! Kiek laiko laikė?
QUOTE(irmulia @ 2008 07 06, 21:01)
reduxe -LABAI GRAŽU !!! Kiek laiko laikė?
as mazdaug pusdieni atnesiojau, o vakare nusilaupiau.ten kur buvo storai uztepta
greit nusilipo, o kur labai plonai-reikejo pavargti, nes gana tvirtai laikesi. dar nepagalvojau, kad kai paisiau reikejo laikyti ranka sulenkta, o as buvau istiesusu,
tai veliau ties sulenkimu siek tiek pabangavo.
sveikos, labai susidomėjau henna tatuiruotėmis o jūs nebandėt dairytis henna rinkinukų per ebay? pažiūrėjau kad kainos nelabai kandžiojasi...
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 07, 14:09)
sveikos, labai susidomėjau henna tatuiruotėmis o jūs nebandėt dairytis henna rinkinukų per ebay? pažiūrėjau kad kainos nelabai kandžiojasi...
as tas auksines parsisiunciau is Ebay, o paprastos tai ten visai pigiai kainuoja
Sveikos,
aš tai sau tatuiruotę nusipiešiau su antakiams ir blakstienoms skirtais dažais... Laikos beveik savaitę, bet tatuiruotė ant kojos - ne taip dažnai ta vieta prakaituoja ir plaunama...
aš tai sau tatuiruotę nusipiešiau su antakiams ir blakstienoms skirtais dažais... Laikos beveik savaitę, bet tatuiruotė ant kojos - ne taip dažnai ta vieta prakaituoja ir plaunama...
QUOTE(ruci @ 2008 07 25, 20:58)
Sveikos,
super ideja o tu pasidarei koshele ir su teptuku ar kaip?
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 27, 17:52)
super ideja o tu pasidarei koshele ir su teptuku ar kaip?
Pasiruošiau tą košytę tokią kaip antakiams dažyt, o paskui tepiau su teptuku...
as tai labai megstu laikinas tattoo tai daznai ir pasipaisau
Saldzioji18 - pasidalink patirtimi smulkiau, o ir nuotraukytės būtų ne prošal