Įkraunama...
Įkraunama...

Laikinos tatuiruotės ant kūno

Aš irgi labai norėčiau pasipuošt kokiu ornamentu vienai šventei, tik man reik neužilgo. Reduxe, neblogą nuorodą davei. Bet man vienai nereik 12 tūtelių. Ar galima prie jūsų užsakymo prisijungt? Arba jei kas norit, parašykit, aš užsisakinėsiu sau ir galim pasidalint.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 05 29, 09:56)
Heieiii man tinka!!!!!noriu noriu noriu  biggrin.gif  ir laikas tinka  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  (turiu išbandyti iki rugpjūčio mėn.)  taip kad mielai kartu  mirksiukas.gif  o tu gal kartais į Vilnių užsuksi?  bigsmile.gif

tai tada reikia uzsakyti! man irgi 12 perdaug.bet as noriu auksinio, nes mano vestuviu aksesuarai visi auksiniai ax.gif
jei cia jau daugiau atsirado norinciu tai galim auksini ir sidabrini uzsakyti-24 tuteles. jei visom tinka auksinis galima tik 12 uzsakyt.
is bedos ir atsiusti galeciau i LT jei kuri nekantrautu mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos ir manes nepamirskit.Ir as noriu,bet sidabriniu ir auksiniu....
Atsakyti
o ka, nera LT kas prekiautu 'Hobby line' produktais? g.gif na, dekupazhui ir pan? g.gif
as prasipirkau hobby line 'Tattoo painter' pieshtuka, Irmulia padare trafaretuku (nors ju ir pirkt yra) ir nusipaishau mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 birželio 2008 - 20:45
Po truputį pradeda prekiaut šia linija, bet pasirinkimas priemonių negausus. O kiek laiko laikos tatoo?

Aš užsisakiau tų auksinių, žiūrėsim kaip anie laikysis..
Atsakyti
tatoo markeris

Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 06 09, 13:02)

Bet cia laiko tik 30 valandu g.gif
Uups ir tavo tiek laiko?
Mardze,per ka uzsisakei?
noriu tatoo verysad.gif
Atsakyti
Dar vienas ax.gif
Atsakyti
Latelle iš ebay užsisakiau.
Atsakyti
as jau parsisiunciau is ebay auksiniu tiesiai is indojos. bet jos yra kaip dekoras toms chna tatoo, nes nusilupa kaip lipdukas. bet man patiko thumbup.gif graziai atrodo, lengvai paisosi, atsparus vandeniui(jei nemirkysi 15min), manau man vestuves atlaikis thumbup.gif
Atsakyti
Niekas nezadat siustis tu auksiniu?Gal kam per daug? biggrin.gif
Atsakyti
pabandziau issipiesti ranka su tom auksinem tatoo ax.gif cia tik aisku bandimas!
pies man ant rankos per vestuves,rastas bus grazesnis ir daug plonesnis mirksiukas.gif auksine.tatoo
Atsakyti