Įkraunama...
Įkraunama...

Laikinos tatuiruotės ant kūno

Be reikalo tu čia Lachese prasitarei. laugh.gif O sakyk, kiek laikosi tokie piešiniai? Ar greit nusiplauna? Galima daryt juodai baltas tatuiruotes ir gražu ir išlaidų mažiau.. biggrin.gif
Atsakyti
Lachese, o darydavai trafaretu pagalba ar ne? ax.gif
Atsakyti
taip, piešiniai trafaretiniai smile.gif tai komponuojant galima labai didelius kūno plotus išdekoruoti sąlyginai greitai ( na pusvalandis visai nugarai ).

Galėčiau padaryti laisvai, tik , neturiu trafaretų tokių fainų ir dažų smile.gif

O laikosi tai labai skirtingai, priklauso nuo odos, kuo sausesnė oda tuo ilgiau, pas draugę dvi savaites išbudavo,( maudantis ,bet netrinant tos vietos) o pas mane tris keturias dienas, nuo spavos priklausydavo irgi kažkiek smile.gif labai faina,kai užsienyje žmonės drąsesni ir darosi tokius piešinukus neskausmingus ant slaptų vietelių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 12 gegužės 2008 - 01:34
Įdomu bigsmile.gif reiktų pasidomėti, gal ir pas mus galima tokių dažų rasti ax.gif
Atsakyti
pas mus negalima smile.gif aš jau domėjausi, ir net tatuiruočių salonai tokiu dalyku neužsiiminėja ( purškiamu )
Atsakyti
ziauriai uzsinorejau chna tatoo vestuvems ax.gif radau www.ebay visokiu dalikeliu.
pvz.auksinius ir sidabrinius dazus tauiruotem, idomu ar juos reikia deti tik kaip dekora ant naturalios Chna ar galima tik tais auksiniais darytis g.gif

sidabrinis

labai tokios noriu kur prie sidabriniu dazu nuotaka pavaizduota wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 28 gegužės 2008 - 10:31
QUOTE(reduxe @ 2008 05 28, 10:28)
ziauriai uzsinorejau chna tatoo vestuvems ax.gif  radau www.ebay  visokiu dalikeliu.
pvz.auksinius ir sidabrinius dazus tauiruotem, idomu ar juos reikia deti tik kaip dekora ant naturalios Chna ar galima tik tais auksiniais darytis g.gif

sidabrinis
labai tokios noriu kur prie sidabriniu dazu nuotaka pavaizduota  wub.gif

heieiei blink.gif kokia idėja bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif niu nuotaka kokia graži būtų taip pasipuošusi wub.gif wub.gif wub.gif tik galvoju, o kaip karštą dieną ar jie nenubyrės ar kitaip nenukris g.gif

kiek supratau, ją (tą masę) reikia uždėti (tiksliau išpiešti ornamentus) ir palaukti keletą minučių kol ji išdžius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 05 28, 09:46)
heieiei  blink.gif  kokia idėja  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  niu nuotaka kokia graži būtų taip pasipuošusi wub.gif  wub.gif  wub.gif  tik galvoju, o kaip karštą dieną ar jie nenubyrės ar kitaip nenukris  g.gif 

kiek supratau, ją (tą masę) reikia uždėti (tiksliau išpiešti ornamentus) ir palaukti keletą minučių kol ji išdžius  ax.gif

tai va man irgi idomu g.gif ar tas sidabras tik tam kartui ir nusiplauna? ar cia irgi kaip su Chna ilgalaikis g.gif siaip raso, kad ilgalaikis, bet man itarimas, kad tuo sidabru tik dekoruojami Chna piesiniai??
net nezinau ka daryti, gal uzsisakyti ir isbandyti, netaip jau jie brangu?
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 05 28, 11:16)
tai va man irgi idomu g.gif  ar tas sidabras tik tam kartui ir nusiplauna? ar cia irgi kaip su Chna ilgalaikis g.gif  siaip raso, kad ilgalaikis, bet man itarimas, kad tuo sidabru tik dekoruojami Chna piesiniai??
net nezinau ka daryti, gal uzsisakyti ir isbandyti, netaip jau jie brangu?

jaučiu, kad reikia išbandyti g.gif o ten kaip koks kiekis (12 tūtelių) tiek kainuoja? nes jei kelios tūtelės už tokią kainą, tai mielai imčiau per pusę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 28 gegužės 2008 - 11:44
QUOTE(irmulia @ 2008 05 28, 10:43)
jaučiu, kad reikia išbandyti  g.gif  o ten kaip koks kiekis (12 tūtelių) tiek kainuoja? nes jei kelios tūtelės už tokią kainą, tai mielai imčiau per pusę  mirksiukas.gif

jo 12 tuteliu! as manau jas uzsisakysiu, bet as gyvenu ne LT ir grysiu tik liepos viduryje. bet isbandysiu ir jei noresi pasidalinsim 4u.gif
Atsakyti
Ir as noriu!
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 05 29, 00:12)
jo 12 tuteliu! as manau jas uzsisakysiu, bet as gyvenu ne LT ir grysiu tik liepos viduryje. bet isbandysiu ir jei noresi pasidalinsim 4u.gif

Heieiii man tinka!!!!!noriu noriu noriu biggrin.gif ir laikas tinka drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif (turiu išbandyti iki rugpjūčio mėn.) taip kad mielai kartu mirksiukas.gif o tu gal kartais į Vilnių užsuksi? bigsmile.gif
Atsakyti