Be reikalo tu čia Lachese prasitarei. O sakyk, kiek laikosi tokie piešiniai? Ar greit nusiplauna? Galima daryt juodai baltas tatuiruotes ir gražu ir išlaidų mažiau..
Lachese, o darydavai trafaretu pagalba ar ne?
taip, piešiniai trafaretiniai tai komponuojant galima labai didelius kūno plotus išdekoruoti sąlyginai greitai ( na pusvalandis visai nugarai ).
Galėčiau padaryti laisvai, tik , neturiu trafaretų tokių fainų ir dažų
O laikosi tai labai skirtingai, priklauso nuo odos, kuo sausesnė oda tuo ilgiau, pas draugę dvi savaites išbudavo,( maudantis ,bet netrinant tos vietos) o pas mane tris keturias dienas, nuo spavos priklausydavo irgi kažkiek labai faina,kai užsienyje žmonės drąsesni ir darosi tokius piešinukus neskausmingus ant slaptų vietelių
Galėčiau padaryti laisvai, tik , neturiu trafaretų tokių fainų ir dažų
O laikosi tai labai skirtingai, priklauso nuo odos, kuo sausesnė oda tuo ilgiau, pas draugę dvi savaites išbudavo,( maudantis ,bet netrinant tos vietos) o pas mane tris keturias dienas, nuo spavos priklausydavo irgi kažkiek labai faina,kai užsienyje žmonės drąsesni ir darosi tokius piešinukus neskausmingus ant slaptų vietelių
Įdomu reiktų pasidomėti, gal ir pas mus galima tokių dažų rasti
pas mus negalima aš jau domėjausi, ir net tatuiruočių salonai tokiu dalyku neužsiiminėja ( purškiamu )
ziauriai uzsinorejau chna tatoo vestuvems radau www.ebay visokiu dalikeliu.
pvz.auksinius ir sidabrinius dazus tauiruotem, idomu ar juos reikia deti tik kaip dekora ant naturalios Chna ar galima tik tais auksiniais darytis
sidabrinis
labai tokios noriu kur prie sidabriniu dazu nuotaka pavaizduota
pvz.auksinius ir sidabrinius dazus tauiruotem, idomu ar juos reikia deti tik kaip dekora ant naturalios Chna ar galima tik tais auksiniais darytis
sidabrinis
QUOTE(reduxe @ 2008 05 28, 10:28)
ziauriai uzsinorejau chna tatoo vestuvems radau www.ebay visokiu dalikeliu.
sidabrinis
sidabrinis
heieiei kokia idėja niu nuotaka kokia graži būtų taip pasipuošusi tik galvoju, o kaip karštą dieną ar jie nenubyrės ar kitaip nenukris
kiek supratau, ją (tą masę) reikia uždėti (tiksliau išpiešti ornamentus) ir palaukti keletą minučių kol ji išdžius
QUOTE(irmulia @ 2008 05 28, 09:46)
heieiei kokia idėja niu nuotaka kokia graži būtų taip pasipuošusi tik galvoju, o kaip karštą dieną ar jie nenubyrės ar kitaip nenukris
kiek supratau, ją (tą masę) reikia uždėti (tiksliau išpiešti ornamentus) ir palaukti keletą minučių kol ji išdžius
tai va man irgi idomu ar tas sidabras tik tam kartui ir nusiplauna? ar cia irgi kaip su Chna ilgalaikis siaip raso, kad ilgalaikis, bet man itarimas, kad tuo sidabru tik dekoruojami Chna piesiniai??
net nezinau ka daryti, gal uzsisakyti ir isbandyti, netaip jau jie brangu?
QUOTE(reduxe @ 2008 05 28, 11:16)
tai va man irgi idomu ar tas sidabras tik tam kartui ir nusiplauna? ar cia irgi kaip su Chna ilgalaikis siaip raso, kad ilgalaikis, bet man itarimas, kad tuo sidabru tik dekoruojami Chna piesiniai??
jaučiu, kad reikia išbandyti o ten kaip koks kiekis (12 tūtelių) tiek kainuoja? nes jei kelios tūtelės už tokią kainą, tai mielai imčiau per pusę
QUOTE(irmulia @ 2008 05 28, 10:43)
jaučiu, kad reikia išbandyti o ten kaip koks kiekis (12 tūtelių) tiek kainuoja? nes jei kelios tūtelės už tokią kainą, tai mielai imčiau per pusę
jo 12 tuteliu! as manau jas uzsisakysiu, bet as gyvenu ne LT ir grysiu tik liepos viduryje. bet isbandysiu ir jei noresi pasidalinsim
Ir as noriu!
QUOTE(reduxe @ 2008 05 29, 00:12)
jo 12 tuteliu! as manau jas uzsisakysiu, bet as gyvenu ne LT ir grysiu tik liepos viduryje. bet isbandysiu ir jei noresi pasidalinsim
Heieiii man tinka!!!!!noriu noriu noriu ir laikas tinka (turiu išbandyti iki rugpjūčio mėn.) taip kad mielai kartu o tu gal kartais į Vilnių užsuksi?