Įkraunama...
Įkraunama...

Laikinos tatuiruotės ant kūno

Omg blink.gif . Rankeles jo.... As tai sesei kazkada pirkau tokiu save uz 6 Lt. Dare ji ir man tokia pantera nemaza (sakiau vel reiks paprasyti...) ir sau daresi, pagal mane tai laabi graziai isejo, laikesi apie 3 sav. Ir nebuvo jokiu pasaliniu poveikiu....
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2007 08 28, 14:53)
Omg  blink.gif . Rankeles jo.... As tai sesei kazkada pirkau tokiu save uz 6 Lt.

Čia ką reiškia doh.gif ...kad labai baisiai atrodo g.gif .... Apie kokius dažus kalbi, parašyk kur pirkai ir kaip vadinasi.
Atsakyti
4u.gif ax.gif smile.gif Dazus pirkau jau seniai, save, ir daabr nepamenu kaip vadinasi, na, man regis cia buvo foto, tokia dezute su tutele. Na, o del ranku, tai norejau paskyti, kad visos raudonos 4u.gif Atleisk, jeigu netycia izeidziau, tik norejau pasakyti, kad na... pati supranti, visoooos rankos ispaisytos Tai gerai, jegiu atsiplauna, bet jegu ne, ir dirbi kokia kasininke... blush2.gif
Atsakyti
Baig biggrin.gif tikrai neįsižeidžiau biggrin.gif , tik reakcijos nesupratau. O spalva ir man nepatinka, bet gal ji tokia nuo per trumpo laikymo patapo. Bandysim kol gausis normali spalva ax.gif .
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O tai ji turetu buti juoda, ar kaip? Dar mano sesuo tai norejo eiti i salona darytis, kur laikinos, tai kaip ten? laikosi apie puse metu ar ne?
Atsakyti
Manau, kad tamsesnė turėtų būti....tiksliai nežinau. O salonuose daro su ta pačia chna arba chna ir chemijos mišiniu, nuo kurio alergija gali įsitaisyti. Ir laikys tikrai ne pusė metų, o trumpiau.
Atsakyti
KOooks menas... kaip grazu bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
labukas,

niu va, parvaziavau namo smile.gif matau bandet ta chna, bet spalva tikrai raudoba g.gif nu bet as tai nezinau, tikiuosi labai nenusivilsit, nors teko man puse ismest i siuksline, nes kazkaip nezinau net ar delmano kaltes ar kaip - nesusitikau su mamytem, o ziuriu cia ir daugiau norinciu buvo - zodziu, pirmas dalybu blynas nepavykes schmoll.gif
Atsakyti
O gal kitą kartą imti avansą reikėtų ? g.gif
Atsakyti
Nežinau ar salone laikinosios tatuiruotės daromos su chna, bet laiko jos - nuo vienerių iki penkių metų.
Atsakyti
Su chna darytos tatuiriuotės negali taip ilgai laikyti schmoll.gif kiek gali laikyti , tai max mėnesį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 09 26, 12:36)
Su chna darytos tatuiriuotės negali taip ilgai laikyti  schmoll.gif  kiek gali laikyti , tai  max mėnesį  ax.gif

vadinasi jie daro ne su chna. Pažystamas auskarų vėrėju dirba, tai ir apie laikinąsias tattoo yra pasakojas. Savo akim mačiau ant jo rankos tattoo, o dabar jos nėra (po trijų metų kažkur).

Vadinas ten tikrai ne chna, tatto buvo tamsiai juoda, blizgėjo kaip ir paprasta tikra tatto. Jie jas vadina bio tatuiruotėmis. Ten deda specialų pigmentą, kurį žmogaus organizmas pats išskaido per tam tikrą laiką (3-5) metus.
Tiesa, prieš išnykstant tatto negražu būna pilkšvos spalvos, pakol išvis nebesimato.
Atsakyti