gerai, s butinai is anksto prasinesiu
QUOTE(pelze @ 2007 07 14, 21:42)
help help help - kazkas parase man az del chna, as netycia istryniau labai prasau - parsykit dar
o dabar bandau gal sarasa padaryti?
1. irmule 2x100g. milteliu ir tutele
2. VikaPika 4x100 g. (milteliu tu nori?)
3. saliuki 5x100 g. ir tutele
4. ??????????????????? priminkit kas prasau raset az
tai gaunas visas kilas ir da 100 g. plius 2 tuteles ten tos? as dar del to aliejuko paklausiu sese nu tikrai busit margos merginos
o dabar bandau gal sarasa padaryti?
1. irmule 2x100g. milteliu ir tutele
2. VikaPika 4x100 g. (milteliu tu nori?)
3. saliuki 5x100 g. ir tutele
4. ??????????????????? priminkit kas prasau raset az
tai gaunas visas kilas ir da 100 g. plius 2 tuteles ten tos? as dar del to aliejuko paklausiu sese nu tikrai busit margos merginos
em jeigu galima dar mane prirasykit , nes mano dukra labai nori...1 milteliu ir 1 tutele..busiu labai dekinga
mergytes kuku kur dingot? as rasiau visom az bet atsakymas buvo tik vienas ar kazka supainiojau? Vilniuje tai taiup ir nebuvau, nes kazkaip nieks neatsilepe, su kuo tariasu tas negalejo, cia del mano rankdarbiu, tai del 2 merginu ir nebevaziavau, bet dabar jau reikia tartis rimtai nes ateinantis ketvirtadienis paskutinis sansas.... rasykit prasau man ir kaunas kazko dingo vel - tada kai rase VilkPilka telefono nedave - negaliu susisiekt
QUOTE(lioliuke @ 2007 08 17, 09:09)
Sveikos visos,
Esu macius sias laikinas tatoo, ant grupiokes ranku tai paklausinejau, kur gauna kiek kainuoja ir t.t. tai stai kaip atrodo pakuote Ju yra pirkti Eurokos parduotuveje kaina apie 10lt
Esu macius sias laikinas tatoo, ant grupiokes ranku tai paklausinejau, kur gauna kiek kainuoja ir t.t. tai stai kaip atrodo pakuote Ju yra pirkti Eurokos parduotuveje kaina apie 10lt
Rekomenduočiau perskaityti sudėtį prieš naudojant šiuos dažus Apie tokius ( panašius iš Eurokos, aukščiau buvo diskutuota)
sweikos,
maciau palangoj daro tatoo bet kazkaip reik palaikyt tik 3 valandas laiko apie 10 dienu, juodos. matyt bus is tos pacios pastos gaminama kaip ir eurokos parduoda, ka manot?
maciau palangoj daro tatoo bet kazkaip reik palaikyt tik 3 valandas laiko apie 10 dienu, juodos. matyt bus is tos pacios pastos gaminama kaip ir eurokos parduoda, ka manot?
Nemanau kad nuo karto kito cia kas ir bloga pasidarys ne tiek visokiu kenksmingu medziagu buna pigiuose plauku dazuose kurie t.p patenka ant odos. bet zinoma kiekvienam spresti kas ir kaip.
Na diskusijos ir lieka diskusijomis,
Siais laikais apie kiekviena preke gali pasakyti ir gera ir bloga.
Na diskusijos ir lieka diskusijomis,
Siais laikais apie kiekviena preke gali pasakyti ir gera ir bloga.
gaila kad pavelavau i chna uzsisakinejima kaip sakoma traukinys s....... nelaukia gal kas nors bandet daryti ta kur ant kepimo pop. nupiesta ornamenta detiū ant suslapintos odos?ar ilgai laikosi ir ar neatrodo ''isblukusi''?
Emm jei bus tokiu kas pamirso pasiimti savo uzsakyma tai mielai paimsiu uz jas..., kad ir i kauna vaziuot...nors gal kas vilniuje panasiu ras tai praneskit...laibai bijau tas is Eurokos su PPD bandyt...tai ...
Jei kas dar domisi laikinomis tatuiruotemis, tai vat radau dalykeli kuris man atrodo labai tiktu, tik nezinau jo tvirtumo. Fairness kosmetikos kataloge yra piestukas akims, bet tinka ir kuno dizainui. Atrodo lyg istatuiruotas. Tai manyciau kas domisi, verta pabandyti
Nava, galų gale prisiruošiau Pelzės lauktuves išbandyti . Piešiau bet ką, nes praktikos nulis, ranka visiškai neklausė, o ir raštų po ranka neturėjau. Piešiau, kad tik piešt Čia bandyta su tūtele, bet labai stora srovele piešė, ir man kiek skystoka pasirodė, nes užpiešus truputį liejosi. Laikiau apie valandą, nes ilgiau nebiškentėjau
Šį vakarą vėl bandysiu, laikysiu per naktį...ryt parodysiu kas gavosi.
Šį vakarą vėl bandysiu, laikysiu per naktį...ryt parodysiu kas gavosi.