Chna odai ir bus tie paprasti milteliai tik smulkiau sumalti ir geros kokybės (skiriasi kilmės šalimi), nes tie kur galima pas mus įsigyti (rusų) skirti plaukamas (nes jie yra su mineralinėmis priemaišomis) ir jų rupumas didesnis.
Būtų faina jei pelze galėtum įmesti foto
marzde, aciu tau ir labai labai atsiprasau as norejau paspaust atsakyti, o paspaudziau istrint - as tau az parasysiu
del tu sudeciu tai nezinau, ir nuotraukos negaliu ideti... nes as tai kaime gyvenu tai cia nera tokiu dalyku, nes nera babaiku kurios dazos...
sese nupirks viska, tai as kol nepasiimsiu tol nebus kaip foto idet, o pasiimsiu dar nezinau, bet jauciu tik pries pat skrydi. bet kiek sesuo sake tai ten tik chna ir viskas...
Irmulia man atrodo viska zino tai jei cia jau galutinis sarasas tai gerai, bet jei yra daugiau norinciu tai arba kiekius reiks mazint, arba kazka palikt be milteliu.... bo tai tikrai suims gausit ateit i teisma liudyt ir siaip - kaip visad jauciu bus tase gramas i grama leistinam kiekiui veztis. nors ne si kart skrendu su lietuvos avialinojom, tai ten biski normaliau ir mazgiui leidzia pampersu veztis
tai laukiu gal sakykim iki ryt vakaro jau galutinio sarasao, tiksliau laukiu ar dar kas prisides, ar jau viskas
del tu sudeciu tai nezinau, ir nuotraukos negaliu ideti... nes as tai kaime gyvenu tai cia nera tokiu dalyku, nes nera babaiku kurios dazos...
sese nupirks viska, tai as kol nepasiimsiu tol nebus kaip foto idet, o pasiimsiu dar nezinau, bet jauciu tik pries pat skrydi. bet kiek sesuo sake tai ten tik chna ir viskas...
Irmulia man atrodo viska zino tai jei cia jau galutinis sarasas tai gerai, bet jei yra daugiau norinciu tai arba kiekius reiks mazint, arba kazka palikt be milteliu.... bo tai tikrai suims gausit ateit i teisma liudyt ir siaip - kaip visad jauciu bus tase gramas i grama leistinam kiekiui veztis. nors ne si kart skrendu su lietuvos avialinojom, tai ten biski normaliau ir mazgiui leidzia pampersu veztis
tai laukiu gal sakykim iki ryt vakaro jau galutinio sarasao, tiksliau laukiu ar dar kas prisides, ar jau viskas
QUOTE(pelze @ 2007 07 14, 21:42)
help help help - kazkas parase man az del chna, as netycia istryniau labai prasau - parasykit dar
o dabar bandau gal sarasa padaryti?
1. irmule 2x100g. milteliu ir tutele
2. VikaPika 4x100 g. (milteliu tu nori?)
3. saliuki 5x100 g. ir tutele
4.Mardze milteliai ir tutele
5.Latelle milteliai ir tutele (ir to prietaiso noriu)
tai gaunas visas kilas ir da 100 g. plius 2 tuteles ten tos? as dar del to aliejuko paklausiu sese nu tikrai busit margos merginos
o dabar bandau gal sarasa padaryti?
1. irmule 2x100g. milteliu ir tutele
2. VikaPika 4x100 g. (milteliu tu nori?)
3. saliuki 5x100 g. ir tutele
4.Mardze milteliai ir tutele
5.Latelle milteliai ir tutele (ir to prietaiso noriu)
tai gaunas visas kilas ir da 100 g. plius 2 tuteles ten tos? as dar del to aliejuko paklausiu sese nu tikrai busit margos merginos
QUOTE(irmulia @ 2007 06 09, 19:31)
Čia rusų kalba radau, kad chna plaukams netinka odai nes joje gali būti įvairų mineralinių priemaišų, taip kad reikalinga natūrali chna. Jos spalva turi būti šviesiai žalia, manau, kad man pavyko rasti
Pakelis atrodo štai taip: ir turi būti parašyta
" Хна иранская 25г натуральная " be jokių mineralų
Nesupainiokite, yra labai panašiame pokelyje chna su negyvosios jūros mineralais
Kuri netinka remiantis pagal info, pateiktą nurodytame tinklalapyje.
Pakelis atrodo štai taip: ir turi būti parašyta
" Хна иранская 25г натуральная " be jokių mineralų
Nesupainiokite, yra labai panašiame pokelyje chna su negyvosios jūros mineralais
Kuri netinka remiantis pagal info, pateiktą nurodytame tinklalapyje.
irmulia,labai aciu uz issamia info siandien pirkau tokios pat rudos chna ir basmos,plaukams dazyti,tai bandysiu maisyti ir darytis tatuiruote,gal kas iseis as nusipirkau tokios chna kaip parodyta nuotraukoje,sita kaip supratau be mineralu paskutines paimiau,o po to dar su drauge nuejom i eurokos,tai ten irgi buvo rudos chna,tik pokelis buvo su melynu,o vat pas mane su rudu tai ji turbut nusipirko su tais mineralais tikiuosi iseis ir su plauku dazais pasidaryti jeigu iseis,pasirodysiu
supersonic- šaunu išbandyk ir pasirodyk čia O dėl chna su mineraliniais priedais (jie skirti suintensyvinti chna poveikį plaukams), nerekomeduočiau bandyti ant odos, nes neaišku kaip sureaguos oda į juos.
tai is dingusios tiksliau istrintos vienos - gavau dvi i vieta nieko tokio, tik as tada atrodo ne ta laiska nusiunciau mardzei ten prirasiau apie ta aprata gerai, tuoj parasysiu tada latellei
oi, tikiuosi baigsis viskas gerai - nieko nepamirsiu ir nieko nepagausiu
oi, tikiuosi baigsis viskas gerai - nieko nepamirsiu ir nieko nepagausiu
sarasas
1. irmule 2x100g. milteliu ir tutele Vilnius
2. VikaPika 3x100 g. milteliu ir tutele Kaune
3. saliuki 5x100 g. ir tutele Panevezys
4.Mardze milteliai ir tutele Vilnius
5.Latelle milteliai ir tutele Vilnius
tai gaunas visas kilas ir da 200 g. plius 5 tuteles ten tos? paziuresiu, gal toiek ir nebus as dar del to aliejuko nieko nezinau, bet tada siandie ar ryt sese siunciu jau pirkt ir ji ten issiaiskins, kai ka zinosiu - pasakysiu
Vilniuj dar nezinau kada busiu, kazkur rugpjucio 2 savaite, kaune VilaPilka as busiu 23 d. liepos, bet as be masinos ir Kuano nepazistu, busiu zaliakalni, tai gal kazkaip galetume susitikt? Panevezy ir busiu, bet neatsimenu kada... gal tau Saliuke pastu atsiust? jei kartais as nedavazuiuociau iki to panevezio? ar palauksi?
QUOTE(pelze @ 2007 07 18, 10:45)
sarasas
tai gaunas visas kilas ir da 200 g. plius 5 tuteles ten tos? paziuresiu, gal toiek ir nebus as dar del to aliejuko nieko nezinau, bet tada siandie ar ryt sese siunciu jau pirkt ir ji ten issiaiskins, kai ka zinosiu - pasakysiu
Vilniuj dar nezinau kada busiu, kazkur rugpjucio 2 savaite, kaune VilaPilka as busiu 23 d. liepos, bet as be masinos ir Kuano nepazistu, busiu zaliakalni, tai gal kazkaip galetume susitikt? Panevezy ir busiu, bet neatsimenu kada... gal tau Saliuke pastu atsiust? jei kartais as nedavazuiuociau iki to panevezio? ar palauksi?
nugi aisq kad tgalesiu prilekt tik man pasakyk kur tiksliai busi. zaliakalni as kaip savo 5 pirstus pazistu
niu ir labas visoms, a sjau is lietuviskos zemeles turiu viska ka zadejau, tiesa del to specialaus aliejuko, tai ant dezuciu parasyta kad reikia su vandeniu maisyt, o dedes kurie prekiavo ir teta kuri paisos sake kad ji deda valgomo aliejaus pora saukstu.... tai va, dabar vilnius ir panevezys - lauksit kol atvaziusiu ar norit pastu kad atsiusciau? tik nezinau kiek kainuotu tas siuntimas
o kaunas tai rasykit sakykit nes as jau esu kaune ir busiu iki treciadienio Vilapilka - prasyk az man prasau
ikiukas
o kaunas tai rasykit sakykit nes as jau esu kaune ir busiu iki treciadienio Vilapilka - prasyk az man prasau
ikiukas
QUOTE(pelze @ 2007 07 23, 11:30)
niu ir labas visoms, a sjau is lietuviskos zemeles turiu viska ka zadejau, tiesa del to specialaus aliejuko, tai ant dezuciu parasyta kad reikia su vandeniu maisyt, o dedes kurie prekiavo ir teta kuri paisos sake kad ji deda valgomo aliejaus pora saukstu.... tai va, dabar vilnius ir panevezys - lauksit kol atvaziusiu ar norit pastu kad atsiusciau?
Kaip faina aš palauksiu, kol į Vilnių užsuksi
aš irgi palauksiu..