kaip gaila kad as tik dabar uzmaciau jusu ta tema, mano sesuo uz indo istekejus, tai ji pati nesidazo, bet gyvena londone, tai gal ... negaliu pazadeti bet galiu paklaust, gal galeciau kazka parvest as istikruju nieko apie tai nenusimanau, tai tas chna turi kazkoki kita pavadinima, as ryt sesei paskambinsiu. jos kaimyne atsiminiau praejusi karta kai buvau buvo apsimaisius kad tik nepamirsciau - reik kokia gele uzsimakliavot ant rankos
rasykit man a.z jei labai didelis reikals, kad tik nepamirsciau
Papildyta:
va taip va atrodo tie aparatai kur sakiau
http://www.airbrush-...gb/dept_118.htm
neveikia nuoroda, bet galima paziureti cia http://www.airbrush-pro.co.uk/
pelze, paklausk manau čia bus nemažai norinčių, o kol man susieksiu su sesute (ji atostogose iki 08 mėn) gal per tave greičiau gautųsi
O aparačiukas iš ties idomus
O aparačiukas iš ties idomus
oho koks ydomus
pelze, gal kartais savo sesutės užklausei dėl chna?
Aha ir man labai rūpi kaip ten su chna reikalai
uzklausiau - isejo paziuret
bet sake yra kiekvienoj parduotuvej. paskambinsiu veliau, nes vakar turejo buti jau issiaiskinus
bet sake yra kiekvienoj parduotuvej. paskambinsiu veliau, nes vakar turejo buti jau issiaiskinus
Kaip gerai
yra taip 100 g milteliai kainuoja 1 svara, 30 g. tubele su kose kainuoja 50 pensu.... tai as kai nelabai zinau tai bet ten sake ant milteliu tai angliskai parasyta kas ir kaip, o ant tos tubeles tai parodyta kad paisai iskart is tubeles
ka galvojat?
ka galvojat?
Va Jėzau perku ir tūtelę ir miltelius. O tūtelė ilgai galioja, kad nebūtų taip, prisipirksiu po to lauk išmesiu . Bet betkokiu atveju pirksiu, tik mažesnį kiekį, jei greit pasensta. Tai daba vaikščiosim kaip velykiniai kiaušiniai
tai 30 g manau nedaug, o galiojimo laika tai aisku paziuresim tai jus parasykit kas ko norit dar kur esat, nes o kaip as jums atiduosiu? blogiusiu atveju galiu ir pastu atsiust
Cha paruoštas mišinys geriausias naudoti šviežias, t.y. jį galima laikyti šaldytuve porą dienų (bet tada spalvos intensyvumas blankesnis) čia man reiktų pasikikslinti kiek laiko galima laiktyi paruoštą chna masę
pelze kaip suderinam? aš irgi noriu baisiai noriu, saliuky kooperuojamės
pelze kaip suderinam? aš irgi noriu baisiai noriu, saliuky kooperuojamės