Įkraunama...
Įkraunama...

Laikinos tatuiruotės ant kūno

nusipirkau paprasciausios chna is drogo, kur plaukams dazyti...
is esmes ryskiai oranzine gavosi tik ant delnu, bet veliau kai jau nuemiau visa ta kose...
sumaisiau chna su basma ir ant virsaus dar smulkesniais rastais isvedziojau... gavosi labai graziai, tamsiai ruda spalva, toks spalvotas piesinelis... bet cia tikriausiai tik ant delno ar pado, kur storesne oda, taip ryskiai gaunasi...
Atsakyti
viola de mi corazon mestelk nuotraukytę kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Truputis diskusijų apie chna mišinio paruošimą tatuiruotei
Atsakyti
labukas, as nezinau ar cia i tema, bet parasysiu tongue.gif si savaitgali buvau mugej, kas nezino - anglijoj veiksmas vyksta ax.gif ir ten dare laikinas tatuiruotes teta prie gretimo stalelio, angliskai tas daiktas vadinasi 'airbrush body art arba tatoo' cia jei kartais internete ieskotumet. tai ji turejospecialius dazus buteliukuose ivairiu spalvu, toki aparaciuka elektra varoma, atrodo tai kaip dantisto graztas, bet istikruju tai purskia dazus ir daug daug visokiu ....mmm kaip cia lietuviskai doh.gif tokiu plasmasiniu iskarpytu, uzdeda ant kuno, priklijuoja lipnia juosta, ir purskia...
nu nezinau, sorry pamirsau zodi, bet manau supratot. nemanau kad jums reikia tokio aparato, nebent bizniu uzsiimtumet thumbup.gif bet gal yra ir paprastesniu dalyku? tik jauciu jau siustis reiktu. cia visai jau ne i tema,bet mano dukryte turi labai faina aparata, mes ji uz 1 svara, tai uz 5 lt pirkom. dazai plaukam, ryskiu spalvu visokie, ten sukas tiesiog sepetukas, braukia per dazus, po to per plaukus - nudazo labai garziai, o geriausia kad vonioj nusiplauna thumbup.gif nu va, pasidalinau cia as savo patirtim nedidelia

ax.gif
Atsakyti
Šauni info thumbup.gif pelze ačiu 4u.gif o gal nuotraukytę to aparačiuko įmestum mums? mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar neturiu, bet surasiu ax.gif o jei del plauku tai nufotkinsiu ryt ir idesiu jei iseis - da niekad fotkes cia nekelia blush2.gif
Atsakyti
jei kas neigaus keliant foto, tai pagelbėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, labai seniai svajoju apie tokius raštus. Šią savaitę tikėjausi dovanos iš Anglijos, mat buvau užsiprašiusi chna miltelių, bet dideliam mano liūdesiui ribų nėra, nes neatvežė verysad.gif . Sugalvojau užsisakyti internetu, ir tai ką radau dalinuosi su jumis:
http://www.earthhenn...6dc1meam069gqp1
http://www_henna-tat...enna-supply.htm
Atsakyti
Aš galvoju savo sesers (ji Prancuzijoje) paprašyti, kad atsiūstų g.gif bet tai būtų tik rugpjūčio pabaigoje verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 liepos 2007 - 13:34
Man tai pasiaiškino, kad nerado kur tokie dalykai pardavinėjami { nors informacijos teiravosi pas indusę}. Nelabai patikėjau, nes kur kur, bet Anglijoje turėtų būti koks indiškas salonas, kad ir mini. irmulia jei kartais tavo sesutė atrastų kur nupirkti tikros, geros chna, tai aš pirma eilėje stovėčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 10 liepos 2007 - 14:12
Ok sutarta drinks_cheers.gif, saliuky tu pirmu numeriu mirksiukas.gif (tik ar išlauksi taip ilgai ?) tik susisieksiu su ja mirksiukas.gif
aš vis dar laikau šaldytuve tą masę kurią dariau iš chna ir basma plaukams- galvoju išbandyti jau pastovėjusią g.gif O tos neutralios(kur įsigijau) taip ir neišbandžiau smile.gif o Vilniuje pralėkiau kiek įmanoma indiškas parduotuves, tai tik pečiais gūščioja ir nieko nežino, neveža tokių dalykų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 liepos 2007 - 14:29
irmulia sutarta, lauksiu kiek reikės. Aš Panevėžyje visas indiškas parduotuves aplaksčiau, bet pardavėjos tik pečiais gūžteli ir kreivai pasižiūri.. g.gif ... unsure.gif
Atsakyti