Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis V

QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 06 07, 14:26)
nzn, pas mane visi obuoliai sveria nuo 200g iki 350g unsure.gif tai yra nuo 110 iki 190kcal cool.gif vakar jau toki maziuliuka issirinkau, pati maziausia parduotuvej biggrin.gif ir tai 150g g.gif dideli grauztuka palikau ir uzskaiciau kaip simtgramini tongue.gif

ai, nu as kaip obuoliu nevalgau, tai ju nei kcal nei mazdaug svorio nezinojau 4u.gif tai pasirode daug kaip obuoliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 07, 08:06)
ant desreliu neradau kcal nurodyta, tai nesu tikra,kad gerai suskaiciavau  ax.gif  kaip ir su tom salotom su majonezu  rolleyes.gif

nu aš iš Kalorijų knygelės radau kad medžiotojų dešrelės turi 468 kcal doh.gif tai man 2 dešrelės pašildytos mikrobangėj kainavo 350 kcal doh.gif ir beveik nesijauciau pavalgius unsure.gif
nu bet aš jas pasveriau prieš šildydama o pašildžius ten koks šaukštas vandens/riebalų išbėgo tai gal bus biškį mažiau nei 350
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arinva: 07 birželio 2007 - 17:55
pusryčiai: obuolys (60), košė (130) 190
priešpiečiai: obuolys (60), kumpis (60) 120
pietūs: šaltibarščiai (220). kiaušinienė su ryžiais (200), netikras zuikis (300) 720
vakarienė: daržovių troškinys su mėsyte 400

VISO: 1430kcal
Atsakyti
šiandienos
Pusryčiai: ž.arbata su citrina, j. duonos riekė, fermentinio sūrio riekė
Priešpiečiai: stikl. apelsinų sulčių, nestea ž. arbatos butelka
Pietūs: 2 lietiniai su varške ir grietine
Pavakariai: apelsinų sultys
Vakarienė: 250g sojos gėrimo, pusė ketvirčio vištienos su virtom šaldytom daržovėm, pomidoras, j. duonos su saulėgr. riekė.
Atsakyti
vakar 1255

pusryciai 200
kava su pienu, 40g duonos su grudais ir razinom, 40 gramu lieso kumpio
priespieciai 200
sriuba grybu balinta grietinele, tirstinta miltais blush2.gif
pietus 300
darzoviu troskinys su vistiena (vistiena, bulves, morkos, brokoliai, kalafiorai, papirkos, cili pipirai, pomidorai), salotos (iceberg, pomidoras, agurkas, extra light majonezas, naturalus jogurtas, petrazoles)
pavakariai 75
jogurtas 180ml
vakariene 315
150g pusriebes, namie gamintos varskes su raudonuju serbentu uogiene, duona su razinom 30g
naktipieciai 165
300g saldytu braskiu, jogurtas

siandien 1280

pusryciai 120
kava su pienu, jogurtas
priespieciai 250
sriuba sparagu, 40g rupios duonos
pietus 330
selenu duoneles 40g, kumpio lieso 100g, pomidoriene (pomidorai, raudonas svogunas, naturalus 3,5% riebumo jogurtas), kava su pienu
pavakariai 160
mazas nesaldus sausainis, 20g lieso fermentinio surio, 200g saldytu braskiu
vakariene 330
orkaitej be riebalu kepta vistos kojyte, marinuota apelsinuose, virtos saldytos darzoves (brokoliai, kalafiorai, morkos), salotos (iceberg, obuolys, poras, extra light majonezas, naturalus jogurtas)
naktipieciai 90
300g saldytu braskiu
Atsakyti
KETVIRTADIENIS
Pusryčiai: [Actimel] 2 riekės j. ajerų duonos/"Rama"/2 griežinėliai pjaustyto ferm. sūrio/salota/lkrapai/pomidoras, "Latte"
Priešpiečiai: bananas
Pietūs: žuvies pjausnys, įv. daržovių troškinys
Pavakariai: vaniliniai ledai (80g)
Vakarienė: 200g 4.5% grūd. varškės su v.š. persikų džemo, kriaušė
Atsakyti
Šiandien - iškrovos diena au 1,5l pasukų ir 200 arba 300g liesos varškės ax.gif Dar išgersiu 3l vandens rolleyes.gif

Tikiuosi, kad išlaikysiu smile.gif
Atsakyti
Mano vakarykštis blush2.gif

PUSRYČIAI: mišrainė 150g (kiaušinis, šv.agurkas,krapai, petražolės, krabų mėsa, kalakuto krūtinėlės truputis,poras, prieskoniai, a.š. jogurto ir a.š.lieso majonezo)arbata 'slim program', darbe kava(180)

PIETŪS: pekino, kumpio ir sūrio salotos 250g (320) daug daug vandens karsta.gif

VAKARIENĖ: arbata 'slim program', apie 200g rūgštynių sriubos,3 v.š grikių, 3 v.š. marinuotų burokėlių, kalmarų mėsos kepsniukas (apie 80g), 50g brendžio, porcija ledų (930)

NAKTIPIEČIAI: viena krabų lazdelė (28)

VISO: 1458... o jergutėliau mega_shok.gif
Atsakyti
vakarykštis ( stresas pasibaigė- apetitas liuks doh.gif )

Pusryčiai: 50 gr.sėlenų dribsnių ir 150 ml pusriebio pieno
Priespiečiai:bananas
Pietūs: 150 gr. maximinės mišrainės ( silkė, daržovės, pievagrybiai, majonezas) maža riekutė ruginės su skaldytais grūdais duonos; vaisinių ledų porcija
Pavakariai: 50gr. Girinoo sausainių
Vakarienė:3 bulviniai blynai su trupučiu liesos grietinės, apelsinas, 1 vaflis su riešutais, 4 langeliai šokolado
Naktipiečiai: riekutė ruginės duonos su tepamu sūriu, obuolys nedidelis

kaloražo neskaičiuoju, kad be reikalo nesinervuočiau bigsmile.gif
Atsakyti
mano siaubingas vakar valgiarastis buvo

pusryciai salotos silke pataluose 350 kal

pietus 1 normalaus dydzio balandelis, puse nedideles buleves, raugintas agurkas, stikline kefyro (450 kal)

pavakariai Nr. 1 sultinis ledas (80 kal)

pavakariei Nr. 2 puse riekeles pilkos duonos su truuciu sviesto, pomidoriukas (100)

vakariene (nu gal kas padetu suskaiciuoti?) kokios 3 sviezios bulves uzpiltos padazu is voveraiciu ir grietines (bet po padazo ne fontanai, taip biskus) ir 5 gabaliukai silkes. o dar lekste (nu kokie 200 g) maksiminiu mesos salotu . nu jauciu cia vakariene uz visus 800 kal. verysad.gif
Atsakyti
Vakar diena:
Pusryčiai: 2puodeliai juodos kavos su šaukšteliu cukraus
100gr "Fitnes" dribsnių su 2šaukštais jogurto
Priešpiečiai: obuolys
Pietūs: Du samčiai šaltibarkščių su viena bulve (didele) du mažiukai sasyskai blush2.gif (pas mamą pietus valgiau, tai ko norėt)
Pavakariai: ledas "Viva" + juoda kava su a.š.cukraus
Vakarienė:agurkas 100gr, 4vaikiškos mažytės dešrelės (išviriau vaikiukui, o tas nevalgė) blush2.gif riekutė duonos juodos su saulėgrąžom.
Naktipiečiai: 40min plaukiojimo tvenkinuke. (man super relaksas + mankšta)
Dieną apie 1,5l vandenuko.

gal kas padėtumėt suskaičiuot kiek čia kal gaunas, bo visai žalia esu ant skaičiavimo. umn.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewaldina: 08 birželio 2007 - 10:17
Sveikos biggrin.gif

Ewaldina- man gavosi apie 1800 kcal, nors neaišku, kokio "mažumo" tos dešrelės cool.gif

QUOTE(Rama* @ 2007 06 07, 20:04)
250g sojos gėrimo,

Kas tai per produktas? rolleyes.gif

QUOTE(SilRa @ 2007 06 08, 07:11)
Tikiuosi, kad išlaikysiu smile.gif

Sėkmės 4u.gif

Šiandien man sloga, tai maistą be skonio ir kvapo, pasirodo, galima suvartoti bezbožnais kiekiais:geda2:

Pusryčiai: 150g višt. sparnelių mėsos, keptos su soja ir medum (315)
Priešpiečiai: 2 hematogeno batonėliai (400) doh.gif
Pietūs: 300g pomidorų salotų su a.š. aliejaus (110), 25g "Močiutės" duonos su grūdais (65)
Pavakariai: 300 ml kefyro (165)
Vakarienė: 450g virtų šparag.pupelių su a.š. aliejaus (140)

VISO: 1195 kcal. Rezervui lieka 200 kcal- mažas kas... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 08 birželio 2007 - 10:26