QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 03, 17:29)
Turėsiu progą įrodyti tai , nes maniškis tebefotkina tik auto režimu ir nė kiek nezoominant.
Mano namų darbai
Čia su skolintu trumpam Canon PShot IS 2 dar vienas vabalas (vakarykščio šviežumo)
O čia su maniškiu a95-tuku "auto" režimu be jokių priartinimų ir kt. (kad nufotkint iš vakaro iškojome vietos, o šiandien teko dukart važiuoti, nes po pirmo važiavimo grįžom be nieko - aparatas nefotkino, nes aišku bandžiau prisiartinti. Kai supratau kad neartinant dar kas auto režimu gaunasi - grįžom, nors jau buvo kiek užsidebesavę)
Rezultatai štai čia
http://i199.photobuc...step/gelese.jpg
http://i199.photobuc.../pievojcopy.jpg
Prašyčiau atsakingų asmenų (pataikauju ) įtraukti į namų darbų albumą
Visose nuotraukose tik apkirpta ir vos vos pašarpinta.
Dabar eisiu dairytis ko jūs pridėjot
Mano namų darbai
Čia su skolintu trumpam Canon PShot IS 2 dar vienas vabalas (vakarykščio šviežumo)
O čia su maniškiu a95-tuku "auto" režimu be jokių priartinimų ir kt. (kad nufotkint iš vakaro iškojome vietos, o šiandien teko dukart važiuoti, nes po pirmo važiavimo grįžom be nieko - aparatas nefotkino, nes aišku bandžiau prisiartinti. Kai supratau kad neartinant dar kas auto režimu gaunasi - grįžom, nors jau buvo kiek užsidebesavę)
Rezultatai štai čia
http://i199.photobuc...step/gelese.jpg
http://i199.photobuc.../pievojcopy.jpg
Prašyčiau atsakingų asmenų (pataikauju ) įtraukti į namų darbų albumą
Visose nuotraukose tik apkirpta ir vos vos pašarpinta.
Dabar eisiu dairytis ko jūs pridėjot
aaaaaaaaaaaa!!!!! kur toks aguonu laukas??? Noooriu!!!!!
tiesa, sveiki..)))
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 03, 02:25)
Tvarkinga ir grazu
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 03, 08:38)
o juodai balta nelabai (nepyk).
Nu tikrai nepykstu
QUOTE(Atra @ 2007 06 03, 09:28)
sveiki,
tris dienas galvoju ar jungtis čia prie jūsų ar ne....tiesiog jūs man tokie profai atrodot, o aš su savi žaisliuku (SONY DSC H2) žaidžiu tik trečia diena pradėjau skaityt temas nuo pradžių gal ką pavyks išmokti
tris dienas galvoju ar jungtis čia prie jūsų ar ne....tiesiog jūs man tokie profai atrodot, o aš su savi žaisliuku (SONY DSC H2) žaidžiu tik trečia diena pradėjau skaityt temas nuo pradžių gal ką pavyks išmokti
Sveikute, drasiau Dauguma ir musu cia tik mokinukai
Tavo nuotraukytes visos per daug suspaustos, kita karta palik daugiau erdves aplink mazyle. Arba bent jau sutalpink ausis ir galva. Taip nukapojai viska...nelabai gerai (p.s. nors pati esu megeja pakausius nukapoti, bent stengiuosi kad tai nutiktu kuo reciau )
Laibai faina Uzuolaidos rytine nuotruka, taip ir pakvipo rytu ir dregna zole
Savarzele, geras vabaliukas Tik gal dar apkarpyti labiau noretusi...kito vabalo sikna matosi
QUOTE(*Diva* @ 2007 06 03, 19:10)
aaaaaaaaaaaa!!!!! kur toks aguonu laukas??? Noooriu!!!!!
Konkrečiai šitas - Panevėžio rajone. Buvom savaitgalį išvykę, tai dar į šoną kiek pasukom iki jo. Spėju yra ir kur kitur - pats aguonų žydėjimo metas
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 03, 19:13)
..kito vabalo sikna matosi
vis tos kitų šiknos užkliūva Anoj nuotraukoj irgi kūdrai šikna kliuvo (bet kažkaip kol kas nelimpa ji man ). O man kai neryški ir nesimato lyties organų tai kažkaip galvoju kad ir padori Nors jei imčiausi keist tai turbūt ne kirpčiau , o nuklonuočiau tą šikną - kažkaip norisi viršaus
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 03, 18:18)
O man kai neryški ir nesimato lyties organų tai kažkaip galvoju kad ir padori
Gerai tu cia
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 03, 03:25)
o cia vienas is mano sios savaites portretu
Žiūriuu, žiūriuu... gražu, vis dėlto, tik pamačius šią nuotrauką, man pasirodė, kad trūksta "rėmo" , kažkaip pečių permažai matosi, ar perdaug pasisukusi...
velnias, taip seniai buvau ir vėl be balionėlio, tai grįžau paduot
Stai mano keliatas sios dienos nuotrauku, galbut tinka ir namu darbams..
Prasau jusu nuomones
Beje savarzele super vabalas
Prasau jusu nuomones
Beje savarzele super vabalas
1.Will
2.dejavu
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl
6. wyshnia
7. Uzuolaida*
8. ajas
9. sąvaržėlė
10. Opa
Sveiki,
Malonu, kad minimumas susirinko ir nematau priezasciu nepradeti musu testo. Siame etape dar gali prisijungti visi norintys. Kad viskas ilgai neuzsitestu- lai pirmo etapo terminas bus- iki antradienio.
Taigi, pirmoji uzduotis- tokia:
1. Suraskite savo archyvuose nuotrauka, kuria laikote geriausiu savo darbu ir aprasykite ja. Aprasymas lai tampa pasakojimu, apsakymu, pasaka ar sakme. Zodziu, sudominkite skaitytoja.
2. Perskaitykite savo pasakojima, pasaka, eilerasti ... ir jei jis Jums nepasirode nuobodus , publikuokite ji. Cia. Be nuotraukos.
Primenu- terminas- iki antradienio. Tada tesim toliau. Gal rasydami savo aprasymus pazymekite, kad tai testui, kad ko nepraleisciau.
Sekmes!!!
2.dejavu
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl
6. wyshnia
7. Uzuolaida*
8. ajas
9. sąvaržėlė
10. Opa
Sveiki,
Malonu, kad minimumas susirinko ir nematau priezasciu nepradeti musu testo. Siame etape dar gali prisijungti visi norintys. Kad viskas ilgai neuzsitestu- lai pirmo etapo terminas bus- iki antradienio.
Taigi, pirmoji uzduotis- tokia:
1. Suraskite savo archyvuose nuotrauka, kuria laikote geriausiu savo darbu ir aprasykite ja. Aprasymas lai tampa pasakojimu, apsakymu, pasaka ar sakme. Zodziu, sudominkite skaitytoja.
2. Perskaitykite savo pasakojima, pasaka, eilerasti ... ir jei jis Jums nepasirode nuobodus , publikuokite ji. Cia. Be nuotraukos.
Primenu- terminas- iki antradienio. Tada tesim toliau. Gal rasydami savo aprasymus pazymekite, kad tai testui, kad ko nepraleisciau.
Sekmes!!!