Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(wicked @ 2007 06 03, 01:29)
kai rinkausi fotoaparata, turejau galimybe pasneketi su profesionaliu fotografu is LT, jis pats LT prekiauja Canon fotoaparatais, tai jis man ir pasake, kad man uzteks sito.... bet va, Chicagoj del jo teko sulaukti ir ne kokiu vertinimu....  g.gif as, asmeniskai, esu patenkinta objektyvu, man kol kas jo uztenka...  rolleyes.gif ir nuotraukos gaunasi geros, mano nuomone, nes esu tik megeja, ir menu nedarau  biggrin.gif

Taip pat, kaip Švedijoj. Susirenkam fotoklube, einam ką nors fotografuot. Va tada prasideda "pluksnų demonstravimas", pas ką kas brangiau, pas ką ko daugiau, kas kam ką sakė, kas kam ką patarė; viskas iki momento, kai susedam žiūrėt nuotraukų. Tada fotografuojantys su "L"-kėm pradeda seiles leist, kai pamato mano nuotraukas (arba kitų klubo nariu, fotografuojančių su muilinėm), darytas su Sigma, kuri yra pigesnė netgi už Nikon'o kit'ini stiklą (sigmos kainos/kokybės santykis mane tenkina dar ir dabar). Ne objektyvo ar fotoaparato spalva lemia viską. Toli gražu ne. Duokit man ta objektyvą, tinkantį "popieriam prispaust" ir einam pafotkint į lauką mirksiukas.gif Gaila, kad ne visi tai supranta. Vieną sykį nauja klubo narė man pasiguodė (muset pasižiūrėjus i mano Sigmą biggrin.gif ), kad visi čia (klube) matot profesionalai su brangiais fotoaparatais ir ilgais objektyvais, brangiausiais štatyvais ir mums iki jų labai toooooli. Nesąmonės visa tai ir aš tai kartoju nuo šių metų kovo 22 dienos.
Atsakyti
sveiki,
tris dienas galvoju ar jungtis čia prie jūsų ar ne....tiesiog jūs man tokie profai atrodot, o aš su savi žaisliuku (SONY DSC H2) žaidžiu tik trečia diena blush2.gif pradėjau skaityt temas nuo pradžių gal ką pavyks išmokti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 06 03, 10:28)
sveiki,
tris dienas galvoju ar jungtis čia prie jūsų ar ne....tiesiog jūs man tokie profai atrodot, o aš su savi žaisliuku (SONY DSC H2) žaidžiu tik trečia diena  blush2.gif pradėjau skaityt temas nuo pradžių gal ką pavyks išmokti  ax.gif

nereikia tiek ilgai galvoti 4u.gif , daug mūsų čia naujokėliai, aš pati fotoaparatą tik nuo spalio mėn. turiu....
Svarbu, kad patiktų tai, ką darai. Todėl pirmyn, fotografuojam ir dedam nuotraukytes čia kritikai mirksiukas.gif
Atsakyti
čia pirmieji buvo mano bandymai...man gražu, bet jaučiu nei techniška,nei...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal galit pasakyt savo nuomone apie fotoaparata SONY DSLR-A100 .
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 03, 08:38)
Labai,labai 4u.gif Jeigu reiketu kazka kritikuoti, tai kritikuociau modelio svarka. Paprasta melyna (tinka prie akiu) su apvalia iskirpte butu galbut labiau tike, nes tas trikampis dabar "pririsa zvilgsni".

aciu 4u.gif ir aciu uz pastaba drinks_cheers.gif ieskojom kazko melsvo, nes baltas ir rudas netaip tiko, tai svarkas buvo viskas, ka radom blush2.gif bet zinoma cia ne pasiteisinimas biggrin.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 06 03, 08:55)
gražus portretas. O kaip tokiam portretui apšvietimą sustatyti, kad šešėlių nesigautų? Man niekaip neišeina  doh.gif

4u.gif as fotografavau su soft box'u cia, bet irgi vargau, kol atradau is kur fotografuoti, kol pavyko seseliai taip, kaip norejau. sustatyta tai paprastai buvo - sviesa sone, siek tiek auksciau uz veida, puske ziuri beveik i sviesa, o as iskart prie sviesos saltinio, nes jei tik atsitrauki toliau, seseliai ant puses veido g.gif

beje, jei yra didelis langas sviesiam kambary, tai matau galima isgauti panasiai... musu langiukas labai mazas, tai reikia prozektoriaus unsure.gif

na ka, isleidau svecius, eisiu skaityt - bandysiu vytis jus, nes palikau tai praeitos temos vidury biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas:)
Cia vaizdas nuo pusryciu stalo 6 valanda ryte.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 06 03, 11:02)

Iš jų visų man pirma geriausiai žiūrisi, bet vistiek kažko trūksta unsure.gif O kitose labai smarkiai galvytė nukirpta unsure.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 03, 14:18)

user posted image

thumbup.gif
Man labai gražu, kai spinduliukai pagaunami, esu bandžiusi, bet nepavyko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 06 03, 10:02)

na pirmiausia, mano akiai, tai fokusas 1 ir 3 nuotraukose ne vietoj 4u.gif pirmoje noretusi matyti ir veiduka rysku, o trecioje taip pat veiduka, o ne bliuskute. na ir komponuociau kitaip - daugiau dukrytes ir kad erdves nuotraukose butu daugiau 4u.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 03, 13:18)

nu pavydas bamba uzgrauze... biggrin.gif bet prisikabinciau prie dangaus - visai jo ten nera, tai gal ir nereikia g.gif tik va paciai dar taip nufotografuot spinduliu nepasiseke, nors labai greita kritikuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 03, 15:03)
nu pavydas bamba uzgrauze... biggrin.gif bet prisikabinciau prie dangaus - visai jo ten nera, tai gal ir nereikia g.gif tik va paciai dar  taip nufotografuot spinduliu nepasiseke, nors labai greita kritikuot biggrin.gif

Aciu 4u.gif Dangaus nepavyko pagauti. Na jo lyg ir tokio nebuvo (buvo viskas balta), o nuotrauka dariau lakstydama nuo kavos puoduko prie sysi darancio zuikio tualete.
Cia dar viena is serijos (tik joje labai daug broko), kurioje dangu atpazinti galima.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 03, 10:18)
Nesąmonės visa tai ir aš tai kartoju nuo šių metų kovo 22 dienos.

Turėsiu progą įrodyti tai lotuliukas.gif , nes maniškis tebefotkina tik auto režimu ir nė kiek nezoominant.
Mano namų darbai
Čia su skolintu trumpam Canon PShot IS 2 dar vienas vabalas (vakarykščio šviežumo)

user posted image

O čia su maniškiu a95-tuku "auto" režimu be jokių priartinimų ir kt. (kad nufotkint iš vakaro iškojome vietos, o šiandien teko dukart važiuoti, nes po pirmo važiavimo grįžom be nieko - aparatas nefotkino, nes aišku bandžiau prisiartinti. Kai supratau kad neartinant dar kas auto režimu gaunasi - grįžom, nors jau buvo kiek užsidebesavę)
Rezultatai štai čia

http://i199.photobuc...step/gelese.jpg

http://i199.photobuc.../pievojcopy.jpg
Prašyčiau atsakingų asmenų (pataikauju tongue.gif) įtraukti į namų darbų albumą

Visose nuotraukose tik apkirpta ir vos vos pašarpinta.
Dabar eisiu dairytis ko jūs pridėjot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 03 birželio 2007 - 17:36
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 01, 23:31)
Si visai patinka ideja bigsmile.gif  Man gerai ziurisi juodai balta thumbup.gif

Ir man patiko ši bigsmile.gif Viskuom.

QUOTE(Sansara @ 2007 06 02, 19:49)

nekimba....

Ir ši smile.gif

dabar einu domėtis kur čia registruojatės, nes galvoju kad irgi noriu tik dar nevisai supratau kur lotuliukas.gif

Paskaičiau ir jei dar ne vėlu - jungiuosi

1.Will
2.dejavu
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl
6. wyshnia
7. Uzuolaida*
8. ajas
9. sąvaržėlė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 03 birželio 2007 - 17:52