QUOTE(wicked @ 2007 06 03, 01:29)
kai rinkausi fotoaparata, turejau galimybe pasneketi su profesionaliu fotografu is LT, jis pats LT prekiauja Canon fotoaparatais, tai jis man ir pasake, kad man uzteks sito.... bet va, Chicagoj del jo teko sulaukti ir ne kokiu vertinimu.... as, asmeniskai, esu patenkinta objektyvu, man kol kas jo uztenka... ir nuotraukos gaunasi geros, mano nuomone, nes esu tik megeja, ir menu nedarau
Taip pat, kaip Švedijoj. Susirenkam fotoklube, einam ką nors fotografuot. Va tada prasideda "pluksnų demonstravimas", pas ką kas brangiau, pas ką ko daugiau, kas kam ką sakė, kas kam ką patarė; viskas iki momento, kai susedam žiūrėt nuotraukų. Tada fotografuojantys su "L"-kėm pradeda seiles leist, kai pamato mano nuotraukas (arba kitų klubo nariu, fotografuojančių su muilinėm), darytas su Sigma, kuri yra pigesnė netgi už Nikon'o kit'ini stiklą (sigmos kainos/kokybės santykis mane tenkina dar ir dabar). Ne objektyvo ar fotoaparato spalva lemia viską. Toli gražu ne. Duokit man ta objektyvą, tinkantį "popieriam prispaust" ir einam pafotkint į lauką Gaila, kad ne visi tai supranta. Vieną sykį nauja klubo narė man pasiguodė (muset pasižiūrėjus i mano Sigmą ), kad visi čia (klube) matot profesionalai su brangiais fotoaparatais ir ilgais objektyvais, brangiausiais štatyvais ir mums iki jų labai toooooli. Nesąmonės visa tai ir aš tai kartoju nuo šių metų kovo 22 dienos.