Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 02, 21:52)
registruojames:))

skaičiuokit ir mane ax.gif taigi:

1.Will
2.dejavu
3.sillwio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 02 birželio 2007 - 22:29
Ir as, ir as biggrin.gif

Del objektyvu ir fotoaparatu. Manau, kad nekurie is musu siek tiekm"uzsisvajojo". Manau, kad pradedantiems kitinis objektyvas yra pats tas. Mokymuisi jo pilnai pakanka. As savuoju esu labai patenkinta. Esu jaunoji hobine fotografe ir nepretenduoju i ausktaji pilotaza, nes turiu darba, seima, kurie atima visa laika (bent jau kol kas). Miegui lieka kokios 7 valandos. Ir nesiruosiu (nors ir isgaleciau is savo pacios uzdarbio) pirkti fotoaparato uz 10 tukstanciu Euru ir t.t.t.t. Nusileiskime ant zemes.

Apie mulines. Vakarais pries miega skaitau labai saunia knyga apie fotografija. Yra ten pora skyreliu apie nuotraukas, darytas su "muilinemis" bei mobiliais telefonais. Manau, kad mums visiems dar toli iki tokiu nuotrauku. Ergo:viskas priklauso nuo zmogaus segebejimo ir noro mokytis, o ne nuo fotoaparato brangumo.

Kazkuri klause, apie Canon, Nikon, Pentax.... Visi jie geri (ypac musu buitiniams poreikiams). Ziureciau, koks man patogiausias raikyti rankoje, kiek pinigu galiu/noriu isleisti.

Na va isreziau sekmadienini pamoksla lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Einu miegoti, nes mano vyturiukas 6 ryto jau cyruos.
Atsakyti
Ziuriu cia visi jau profai as tai jau visai zalia doh.gif Ilga laika visai neturejom fotiko ,dabar gavom dovanu ne kazka bet vis delto nuotraukas daryt galima tik va noreciau suzinot ar reik kaip ji atreguliuot nustatyti g.gif Canon Power shot A530.Lauksiu jusu patarimu.Isanksto dekoju ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 02, 22:25)
4u.gif
Smagu. Taigi pradedu sarasiuka  testui. Toliau pildykite kopijuodami sita:

1.Will
2.dejavu

1.Will
2.dejavu
3.sillwio
4.konkin
Atsakyti
1.Will
2.dejavu
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl

Labai butu idomu... rolleyes.gif

Na ir kalbant apie menine fotografija...paklaidzioju as kartais dabar po Kudra ir kartais visai nesuprantu vertinimu g.gif Kartais toks sh... (atsiprasant) iskeliamas i aukstumas, kad nezinau ka galvoti unsure.gif
Kaip pvz. si nuotrauka
foto
...nesakau, kad visiskas sh..., bet as asmeniskai tokias trinu iskart is fotiko net nekrovus i kompa blush2.gif O cia, na neiskilo i aukstumas, bet ir gauna tasku g.gif Beje autorius, pagal Kudros zymejima, patyres fotografas...gal sakau tai irgi turi reiksmes g.gif - kad va fotografas zymus nufotkino, reiskias tikrai grazu g.gif

Paaiskinkit man neismaneliai gerbemieji fotografai biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar...jei atsimenat sias mano foto biggrin.gif Klausiau kazkada jusu- kuri jusu nuomone geresne ir visi vienbalsiai balsavot uz juodai balta. O Kudroj, zymiai geriau pasirode ta spalvota su gulinciu klecku...Idomiai ir tiek...kaip skirtingai visur balsuoja ax.gif
P.S. man asmeniskai irgi labiau ta spalvota patinka rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Beje, as sio skyrelio neiskeisciau i nieka, nes butent cia labai daug ko ismokau. O Kudroj kiek teko patirti, tai patinka arba nepatinka ir viskas. Mazai kas patarimais dalinasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 03 birželio 2007 - 00:43
QUOTE(Opa @ 2007 06 02, 01:22)
O koki pasirinkai? Ar jis universalus?

Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM rolleyes.gif
kai rinkausi fotoaparata, turejau galimybe pasneketi su profesionaliu fotografu is LT, jis pats LT prekiauja Canon fotoaparatais, tai jis man ir pasake, kad man uzteks sito.... bet va, Chicagoj del jo teko sulaukti ir ne kokiu vertinimu.... g.gif as, asmeniskai, esu patenkinta objektyvu, man kol kas jo uztenka... rolleyes.gif ir nuotraukos gaunasi geros, mano nuomone, nes esu tik megeja, ir menu nedarau biggrin.gif
tik kad neturiu laiko per daug dabar fotografuoti, ale rytoj isvaziuojam pakeliauti po JAV, tai teks aplankyti neblogu vieteliu bigsmile.gif tikiuosi parsivezti bent jau pusetinu kadru.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 03, 00:22)
1.Will
2.dejavu
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl

6. wyshnia
Atsakyti
o cia vienas is mano sios savaites portretu smile.gif

user posted image
Atsakyti
dejavu, man labai patiko tavo piene juodam fone, gal tu gali pasakyti kaip tu ja fotografavai. ar reikia tiesiog juodo fono. Kaip vaika nufotografuoti juodam fone. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 03, 01:22)
1.Will
2.dejavu
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl

Labai butu idomu... rolleyes.gif 

Na ir kalbant apie menine fotografija...paklaidzioju as kartais dabar po Kudra ir kartais visai nesuprantu vertinimu g.gif  Kartais toks sh... (atsiprasant) iskeliamas i aukstumas, kad nezinau ka galvoti unsure.gif
Kaip pvz. si nuotrauka
foto
...nesakau, kad visiskas sh..., bet as asmeniskai tokias trinu iskart is fotiko net nekrovus i kompa blush2.gif  O cia, na neiskilo i aukstumas, bet ir gauna tasku g.gif  Beje autorius, pagal Kudros zymejima, patyres fotografas...gal sakau tai irgi turi reiksmes g.gif - kad va fotografas zymus nufotkino, reiskias tikrai grazu g.gif

Papildyta:
Ir dar...jei atsimenat sias mano foto biggrin.gif  Klausiau kazkada jusu- kuri jusu nuomone geresne ir visi vienbalsiai balsavot uz juodai balta. O Kudroj, zymiai geriau pasirode ta spalvota su gulinciu klecku...Idomiai ir tiek...kaip skirtingai visur balsuoja ax.gif

user posted image

user posted image

Beje, as sio skyrelio neiskeisciau i nieka, nes butent cia labai daug ko ismokau. O Kudroj kiek teko patirti, tai patinka arba nepatinka ir viskas. Mazai kas patarimais dalinasi...

Taigi juodai balta , todel ir geriau patiko lotuliukas.gif Man tavo spalvota 4u.gif , o juodai balta nelabai (nepyk).

Savo kuklia nuomone apie fotokudra jau kazkada rasiau smile.gif

Traukit ir mane i sarasa. As Nr. 4 jau uzsiprasiau.
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 03, 03:25)

user posted image

Labai,labai 4u.gif Jeigu reiketu kazka kritikuoti, tai kritikuociau modelio svarka. Paprasta melyna (tinka prie akiu) su apvalia iskirpte butu galbut labiau tike, nes tas trikampis dabar "pririsa zvilgsni".
Atsakyti
1.Will
2.dejavu
3.sillwio
4.konkin
5.californiagirl
6. wyshnia
7. Uzuolaida*
8. ajas
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 03, 01:22)
Na ir kalbant apie menine fotografija...paklaidzioju as kartais dabar po Kudra ir kartais visai nesuprantu vertinimu g.gif  Kartais toks sh... (atsiprasant) iskeliamas i aukstumas, kad nezinau ka galvoti unsure.gif
Kaip pvz. si nuotrauka
foto
...nesakau, kad visiskas sh..., bet as asmeniskai tokias trinu iskart is fotiko net nekrovus i kompa blush2.gif  O cia, na neiskilo i aukstumas, bet ir gauna tasku g.gif  Beje autorius, pagal Kudros zymejima, patyres fotografas...gal sakau tai irgi turi reiksmes g.gif - kad va fotografas zymus nufotkino, reiskias tikrai grazu g.gif

Papildyta:
Ir dar...jei atsimenat sias mano foto biggrin.gif  Klausiau kazkada jusu- kuri jusu nuomone geresne ir visi vienbalsiai balsavot uz juodai balta. O Kudroj, zymiai geriau pasirode ta spalvota su gulinciu klecku...Idomiai ir tiek...kaip skirtingai visur balsuoja ax.gif

Dėl fotokūdros mano nuomonė tokia pat:)

o dėl tų dviejų nuotraukėlių, man nespalvota gražesnė dėl turinio, ne dėl to kad nespalvota. Gal pasikartosiu, bet man labiau parinka spalvotos, atvirukiškos nuotraukos.
O ši nespalvota tavo foto daug mielesnė atrodo, berniukas užsisvajojęs, švelniai glaudžiantis meškiuką, o antroji... na guli vaikutis ir tiek

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 03, 03:25)

gražus portretas. O kaip tokiam portretui apšvietimą sustatyti, kad šešėlių nesigautų? Man niekaip neišeina doh.gif

QUOTE(Gitutyte76 @ 2007 06 03, 09:12)
dejavu, man labai patiko tavo piene juodam fone, gal tu gali pasakyti kaip tu ja fotografavai. ar reikia tiesiog juodo fono. Kaip vaika nufotografuoti juodam fone. blush2.gif

Jei nori vaiką fotografuoti juodam fone pats paprasčiausias variantas nusipirkti porą metrų juodos medžiagos.
Atsakyti