QUOTE(californiagirl @ 2007 06 03, 01:22)
Na ir kalbant apie menine fotografija...paklaidzioju as kartais dabar po Kudra ir kartais visai nesuprantu vertinimu
Kartais toks sh... (atsiprasant) iskeliamas i aukstumas, kad nezinau ka galvoti
Kaip pvz. si nuotrauka
foto
...nesakau, kad visiskas sh..., bet as asmeniskai tokias trinu iskart is fotiko net nekrovus i kompa
O cia, na neiskilo i aukstumas, bet ir gauna tasku
Beje autorius, pagal Kudros zymejima, patyres fotografas...gal sakau tai irgi turi reiksmes
- kad va fotografas zymus nufotkino, reiskias tikrai grazu
Paaiskinkit man neismaneliai gerbemieji fotografai
Papildyta:
Ir dar...jei atsimenat sias mano foto
Klausiau kazkada jusu- kuri jusu nuomone geresne ir visi vienbalsiai balsavot uz juodai balta. O Kudroj, zymiai geriau pasirode ta spalvota su gulinciu klecku...Idomiai ir tiek...kaip skirtingai visur balsuoja
P.S. man asmeniskai irgi labiau ta spalvota patinka
Dėl fotokūdros mano nuomonė tokia pat:)
o dėl tų dviejų nuotraukėlių, man nespalvota gražesnė dėl turinio, ne dėl to kad nespalvota. Gal pasikartosiu, bet man labiau parinka spalvotos, atvirukiškos nuotraukos.
O ši nespalvota tavo foto daug mielesnė atrodo, berniukas užsisvajojęs, švelniai glaudžiantis meškiuką, o antroji... na guli vaikutis ir tiek
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 03, 03:25)
o cia vienas is mano sios savaites portretu
gražus portretas. O kaip tokiam portretui apšvietimą sustatyti, kad šešėlių nesigautų? Man niekaip neišeina
QUOTE(Gitutyte76 @ 2007 06 03, 09:12)
dejavu, man labai patiko tavo piene juodam fone, gal tu gali pasakyti kaip tu ja fotografavai. ar reikia tiesiog juodo fono. Kaip vaika nufotografuoti juodam fone.
Jei nori vaiką fotografuoti juodam fone pats paprasčiausias variantas nusipirkti porą metrų juodos medžiagos.