Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes fotografuoti - 12 -

QUOTE(Starburst @ 2007 06 07, 09:33)

Sillwio, klausiau kažkada ar tamsta ne pedagogas? Tei va, dabar į antrą vietą nukėliau hihihi.gif

Sillwio musu klases pirmunas. Kada nors paprasysiu nusirasyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 06 07, 08:43)
Sillwio musu klases pirmunas. Kada nors paprasysiu nusirasyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 06 07, 09:41)
...pirmakart pasidare geda del savo foto. bet kartu, tyliai klausydama pokalbiu apie mena pasijutau visai kitame pasaulyje. pasaulyje su kitomis vertybemis. pasaulyje, kuriame skaitomos knygos, ziurimi tikri filmai, aptarinejamos parodos. tada supranti, kad tavo issilavinimas sitoje srityje gerokai skyletas...

Škiasss, teisingai sako, kad norėdamas tapti protingu, turi bent kartą pasijusti kvailiu biggrin.gif
Jau kokia kvaila pasijaučiau doh.gif ne tas žodis... Fotografuoju nieko nežinodama apie principus. Žodžiu, dviratį išradinėju ir tiek lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 09:42)
Antra vieta man netgi labiau patinka smile.gif

Kurgi ne - mažiau atsakomybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2007 06 07, 08:03)
jei bus norinčių, pakursiu servą, ten nemažai literatūros apie fotografiją yra. gal, kad man praėjęs etapas tas suvokimas, kad mano foto tik šeimos albumui tinka, tai visai normalu viskas čia atrodo. dar sakyčiau Viktor labai korektiškai komentuoja smile.gif  man teko baisesnė mokykla kažkada doh.gif

Norinciu bus. As kai ka irgi turiu (pradedant sviesa ir kompozicija, baigiant nude ir photoshop). Gal bus galima upload'int? Kazkas klause apie literatura rusiskai. Pas mane siek tiek yra, tik va kaip ja pasidalint?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 09:51)
Norinciu bus. As kai ka irgi turiu (pradedant sviesa ir kompozicija, baigiant nude ir photoshop). Gal bus galima upload'int? Kazkas klause apie literatura rusiskai. Pas mane siek tiek yra, tik va kaip ja pasidalint?

As klausiau blush2.gif 4u.gif

Jei nelabai dideles apimties failas, galima el.pastu sniege.p@gmail.com

Cia greitesniam rezultatui, nes rusu kalba kasdien vis gereja ax.gif Nors dabar ieskau literaturos ir angliskai - bus proga ir kalba pasimokint blush2.gif
Papildyta:
Uzsikretusi sendintu fotografiju virusu vakar sumigdziusi vaikus iki 2 nakties bandziau pasendinti nuotraukas.

Stai kas gavosi 4u.gif Beje, puikiai suprantu, kad si nuotrauka tik seimyniniam albumui, ir i nieka rimciau nepretenduoja. Vis gi "slapias skuduras" nepamaisys biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 06 07, 08:57)
As klausiau  blush2.gif  4u.gif

Jei nelabai dideles apimties failas, galima el.pastu sniege.p@gmail.com

Cia greitesniam rezultatui, nes rusu kalba kasdien vis gereja  ax.gif  Nors dabar ieskau literaturos ir angliskai - bus proga ir kalba pasimokint  blush2.gif
Papildyta:
Uzsikretusi sendintu fotografiju virusu vakar sumigdziusi vaikus iki 2 nakties bandziau pasendinti nuotraukas.

Stai kas gavosi  4u.gif  Beje, puikiai suprantu, kad si nuotrauka tik seimyniniam albumui, ir i nieka rimciau nepretenduoja. Vis gi "slapias skuduras" nepamaisys  biggrin.gif

smile.gif)))))))))))
o ka reikejo vaikui padaryti, kad jis taip i tave paziurejo? cia taip uzveikei su fotoaparatu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 07 birželio 2007 - 09:01
QUOTE(*Diva* @ 2007 06 07, 10:00)
smile.gif)))))))))))
o ka reikejo vaikui padaryti, kad jis taip i tave paziurejo? cia taip uzveikei su fotoaparatu?

lotuliukas.gif

Nu panasiai blush2.gif Vietoj supyniu isginiau i pieva blush2.gif

Ot ligonis pasidariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 09:42)
Kokie cia juodi debesys virs musu temos sklando. Vykit juos lauk, juolab, kad ir savatgalis jau netoli, o namu darbu dar nematyt.

kai tokia sumaištis čia ir galvoj, tai ne iki namų darbų tongue.gif . be to, baisoka dėt savo nemeniškas nuotraukas hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 06 07, 09:57)
Stai kas gavosi  4u.gif  Beje, puikiai suprantu, kad si nuotrauka tik seimyniniam albumui, ir i nieka rimciau nepretenduoja. Vis gi "slapias skuduras" nepamaisys  biggrin.gif

žvilgnis geras, bet man atrodo, kad geriau būtų vertikali nuotrauka g.gif .

ko jūs čia taip visi pasinešėt ant sendinimo, sepijų ir WB doh.gif tongue.gif nuo to gražesnės nuotraukos palieka?
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 06 07, 09:06)
lotuliukas.gif

Nu panasiai  blush2.gif  Vietoj supyniu isginiau i pieva  blush2.gif

Ot ligonis pasidariau doh.gif

smile.gif na nelabai as draugauju su kompozicijom, bet man rodos kad necentrine kompozicija butu geriau. va pvz taip: o gal ir dar daugiau is kaires nukirpti..truputi pagailejau...smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 07 birželio 2007 - 09:26
o del kompozicijos- va dar paieskojus radau pora puslapiu.:

http://www.guidancec...et/alphabet.htm

http://www.brigantin...lementsMain.htm

http://www.goshen.ed.../ed/Compose.htm

gal kam pades smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti